Beste e-postmarkedsføringstjenester for bedrifter i 2020

Mange av oss bruker e-post, men i tankene våre, er de henvist til baksiden som noe som bare er tatt for gitt som er der for oss å bruke. Likevel, som enhver digital markedsfører vil vite, er e-postmarkedsføring selve grunnlaget for det de gjør.


Det gjelder imidlertid ikke bare e-postmarkedsførere, men nesten hvilken som helst jobbrolle som integrerer funksjonen til digital markedsføring. Dette utvider omfanget til å omfatte mange flere mennesker, for eksempel eiere av nettsted eller blogg, salgspersonell og mer.

Innholdsfortegnelse

Email Marketing Guide

 • Trenger du markedsføring via e-post?
 • De beste plattformene for markedsføring via e-post anbefaler jeg
 • Ideelle funksjoner beste e-postsystemer bør ha
 • Avsluttende tanker: Hvem de skal gå med?

Tjenesteytere anmeldt

 • Konstant kontakt
 • GetResponse
 • MailChimp
 • Aweber
 • SendinBlue
 • SendPulse

Offentliggjøring: BuildThis.io mottar henvisningsgebyr fra noen selskaper vi nevnte på dette nettstedet. Lær om hvordan vi finansierer nettstedets drift og full fortjenesteavsløring her.

Hvis du nå fremdeles er usikker på hvordan dette elementet passer inn i deg, vil vi forenkle ting med et enkelt spørsmål …

Trenger du markedsføring via e-post?

Hvis du trenger salgsteams, trafikk på nettstedet eller gjør noe annet som krever at du kontakter så mange mennesker du kan raskt, må du gjøre e-postmarkedsføring.

Enten du ikke har direkte tilgang til mennesker eller ikke har direkte kontakt med dem på det tidspunktet, eller hvis du bare ikke klarer å nå dem direkte på et hvilket som helst tidspunkt, er e-postmarkedsføring det som hjelper deg å holde kontakten med dem.

Ved å lage en enkelt mail som finjusterer noen innstillinger og et enkelt klikk, kan du nå ut og berøre noen uavhengig av tid, omfang av informasjon eller tilgjengelighet.

La oss se på noen av de mer detaljerte fordelene med e-postmarkedsføring.

Hva e-postmarkedsføring kan gjøre for deg?

E-postmarkedsføring har en estimert avkastning (ROI) på 3.800%, noe som betyr at hver dollar investert i markedsføring via e-post i gjennomsnitt gir en avkastning på $ 38. Bortsett fra bare det økonomiske perspektivet, er det mange andre gunstige aspekter ved e-postmarkedsføring, for eksempel;

Utvidet rekkevidde

Besøkende på nettstedet kommer og går, men når de først er borte kommer mange aldri tilbake. Ved å samle e-postinformasjon fra de besøkende, kan du nå dem igjen i fremtiden. Med en e-postliste sender du hele listen verdifullt innhold som de ellers kan savne. Du kan også få mer trafikk når noen velger å følge lenker tilbake til nettstedet ditt basert på informasjon som er sendt ut til dem.

Økning i salg

E-postkonverteringer er observert å overgå både sosial og organisk søketrafikk. Faktisk, statistikk viser at sosiale medier har en samlet engasjementsgrad på bare 0,58% sammenlignet med en klikkfrekvens på 3,71% for e-post. Salget vil øke for enten online eller i butikken som et resultat av det brukeren leste i en e-post, for eksempel ved å få et spesialtilbud eller en eksklusiv pris.

Finjuster operasjonene dine

Fordi e-postmarkedsføring er basert på statistikk, er det mulig å samle inn disse dataene og analysere dem. Denne informasjonen kan deretter brukes til å forbedre e-postkampanjene dine ytterligere for å øke effektiviteten. Lær for eksempel om brukeres basis, likes, interesser og interesser, og send dem relevant materiale.

De beste e-postmarkedsføringsplattformene jeg anbefaler

Det er bokstavelig talt en båtmengde med e-postmarkedsføringssystemer tilgjengelig i disse dager, og du vil synes det er vanskelig å ikke slå en med en stein (hvis du kastes). Akkurat som forretningshotellplattformer – det kan være vanskelig å velge riktig markedsføringsplattform for e-post, så jeg har testet og plukket ut seks beste e-postmarkedsføringstjenester.

Mange av e-postmarkedsføringssystemene vil ha lignende funksjoner, men nesten alle av dem har en gratis prøveperiode. Jeg vil på det sterkeste anbefale å registrere deg og teste dem ut før du kjøper inn bare for å se om systemet passer riktig for deg.

1. Konstant kontakt

ConstantContact programvare for markedsføring via e-post - klikk her for å prøve gratis

Nettsted: https://www.constantcontact.com

Constant Contact er et av de mest anerkjente navnene i e-postmarkedsføringssystemets virksomhet. I markedet i over et tiår har det utviklet seg over tid og betjener i dag mer enn 650 000 kunder. Ved å bygge videre på sin kjernekompetanse innen e-postmarkedsføring har de gjort det bra på funksjonsfronten.

Bortsett fra å ha et effektivt og brukervennlig system har de lagt til mange funksjoner som er uvurderlige som hendelsesstyring, sosial kampanjeevne og til og med brukerundersøkelsesverktøy. For en alt-i-ett-topp-på-linjen-løsning, dette er go-to-gutta.

Støtten er også omfattende i form av live chat, e-post og et forum med et betydelig fellesskap. Det beste av alt er at du kan registrere deg hos dem for en gratis prøveperiode på en måned for å teste ut tjenestene deres. Etter prøveperioden varierer prisene avhengig av antall e-postkontakter du har.

Også – les Timothys dyptgående Constant Contact anmeldelse på WHSR.

Startpris: Gratis prøveversjon starter deretter fra $ 20 / mo

Best for: Små til store bedrifter og selskaper med nisjekrav som arrangementshåndtering

2. GetResponse

GetResponse markedsføringsprogramvare via e-post - klikk her for å prøve gratis

Nettsted: https://www.getresponse.com

GetResponse sjekker alle de rette boksene for et markedsføringssystem for e-post. Du kan laste opp en adresseliste til serverne deres og deretter lage markedsføringspostene dine for å bli sendt ut til listen. Selv automatisering blir ivaretatt, og det er en omfattende analyseserie for dine datainnsamlingsbehov.

De har i dag cirka 350 000 abonnenter i 183 land rundt om i verden og selger seg selv som en av de enkleste å bruke i markedet. Tilgjengeligheten er veldig høy, takket være lokalisering til 27 språk slik at nesten alle andre steder kan bruke den. Hvis du har problemer, er support tilgjengelig via live chat, telefon og e-post (selvfølgelig!).

Planene deres er adskilt av antall e-poster i databasen din, men alle kjernefordelene med GetResponse-systemene er tilgjengelige for alle planer. Dette inkluderer gratis maler, responsive e-poster (så visning på mobil vil bli ivaretatt også!) Og e-postsegmentering for mer effektiv markedsføring.

Startpris: Gratis 30-dagers prøveperiode etterfulgt av $ 15 / mo for 1000 abonnenter

Best for: Små og store bedrifter

3. MailChimp

Mailchimp markedsføringsprogramvare via e-post - klikk her for å prøve gratis

Nettsted: https://mailchimp.com/

Jeg husker MailChimp veldig godt siden det er blant de første markedsføringsverktøyene for e-post som jeg noen gang har brukt. Den er ekstremt enkel å bruke og har eksistert siden århundreskiftet (ja, så lenge!). I dag har det falt litt utenfor radaren for de fleste hardcore-e-postmarkedsførere, men er fortsatt ekstremt populært blant nettstedseiere og små bedrifter.

En av de viktigste grunnene til dette er at MailChimp har en gratis plan, som modellen som noen nettstedbyggere Følg. Dette alene gjør det ekstremt tiltalende for lavbudsjettvirksomheter som fortsatt søker å utnytte kraften i e-postmarkedsføring.

Selv om det er en gratis plan, skipper ikke MailChimp på funksjoner, og den har omfattende rapporteringsfunksjoner sammen med en kraftig visuell maleditor for e-postene dine. Det er også utallige integrasjonsmuligheter for MailChimp, og det tilbyr en anstendig alt-i-ett-løsning.

Startpris: GRATIS

Best for: Blogger, gründere og småbedrifter

4. AWeber

Aweber e-postmarkedsføringsprogramvare - klikk her for å prøve gratis

Nettsted: https://www.aweber.com

AWeber ble grunnlagt av Tom Kulzer i 1998 og kan betraktes som en bransjepioner og tjener i dag rundt 100 000 kunder. Det fungerer bra i de primære funksjonene som et e-postmarkedsføringssystem og tilbyr god integrasjon med et anstendig antall annen programvare.

Det er fremdeles en solid løsning, spesielt hvis du har grunnleggende behov og ikke ønsker å bli overveldet av rotet enn et “vi har alt!” -Systemet har å tilby. Du kan importere flere filformater til databasen deres og overvåke markedsføringskampanjene dine mens de pågår, noe som er veldig nyttig.

Et sterkt poeng med AWeber er det omfattende e-postmalutvalget, som er ganske bra hvis du er ukjent med spillet. Den har også meget omfattende kundestøttefunksjoner som har vært en prisvinner de siste tre årene i US National Customer Association’s Stevie Awards.

Startpris: 30-dagers gratis prøveperiode deretter $ 19 / mo

Best for: Blogger, småbedrifter og gründere

5. Sendinblå

SendinBlue e-postmarkedsføringsprogramvare - klikk her for å prøve gratis

Nettsted: https://www.sendinblue.com

Da jeg først prøvde å få tilgang til SendinBlue, lurte jeg litt på at jeg måtte overvinne en reCaptcha bare for å få tilgang til nettstedet. Den eneste grunnen til at jeg kunne tenke på det var at jeg bruker en ultrawide monitor, som kan ha blitt flagget for ikke-tradisjonelle skjermstørrelser.

I likhet med MailChimp tilbyr SendinBlue også en gratis abonnementspakke, men det er slags begrenset hva du kan sende. Gratisavtalen er bare for opptil 300 e-poster per dag, noe som for meg er mer som en utvidet prøveperiode enn noen ekte gratis tjeneste. Når du har kommet deg forbi det til abonnementsplanene dine, går antall sendinger opp mye (som prisene gjør).

Den sjekker de fleste av de tradisjonelle alternativene for e-postmarkedsføring, men har også en transaksjonsmeldingsfunksjon. Dette gir deg ekstra muligheter som å sende ordrebekreftelser, kvitteringer og andre lignende e-poster med merkevarebyggingen din. Dette er noe å merke seg, da ikke alle e-postmarkedsføringssystemer støtter det.

Startpris: GRATIS

Best for: Blogger, gründere, små bedrifter

6. SendPulse

SendPulse programvare for markedsføring via e-post - klikk her for å prøve gratis

Nettsted: https://sendpulse.com/

Selskapet lanserte som en oppstart med sikte på å levere masse e-postblåsinger og fikk snart en velfortjent popularitet blant markedsførere. For tiden har selskapet omgjort til en markedsføringsautomatiseringsplattform som har mye å tilby når det gjelder markedsføring på nettet.

Brukere kan nå send bulk e-post, SMS, Web Push-varsler.

SendPulse-teamet jobber hardt for å holde seg oppdatert på digitale markedsføringstrender og har gitt ut en chatbot på Facebook-messenger. Chatboten kan utformes for å fungere som den første linjen med kundestøtte, samt be om kontaktinformasjon for videre oppfølging av bly.

Når det gjelder e-postmarkedsføringstjenester, blant mange andre funksjoner, tilbyr SendPulse en e-postmaleditor, tilpassede abonnementsformer, transaksjonsmail og statistikkdata på dine e-postmarkedsføringskampanjer.

Startpris: GRATIS

Beste for: Blogger, små bedrifter, markedsførere

Gå til SendPulse

Ideelle funksjoner Beste e-postmarkedsføringssystemer burde ha

1. Designkapasitet

Fordi markedsførings-e-postmeldinger er ment å fange oppmerksomheten til mottakere, er det visuelle aspektet ganske viktig. Dette betyr at attraktiv kopi som er kortfattet og nyttig, vil måtte appellere til dem.

Se opp for en e-postmarkedsføringstjeneste som lar deg ha god kontroll over de visuelle aspektene ved e-postmarkedsføringskampanjene dine. Dette inkluderer en god spredning av maler, en sterk komponent-pakke og kraftige plugins for utvidet funksjonalitet.

Forbygde e-postmaler i MailChimp-biblioteketEksempel – MailChimp: Forhåndsdesignede e-postmaler for å imøtekomme forskjellige behov.

2. CRM-integrasjon

Salg og markedsføring er symbiotisk, så CRM-plattformen din skal fungere godt med hvilket e-postmarkedsføringssystem du velger. Dette vil spare mye svette og tårer fra begge lag og bidrar til å skape mye bedre analysepotensiale.

For eksempel, integrert godt, kan markedsføringsdataene dine for e-post hjelpe deg med å lekke automatiske salgskampanjer og omvendt. Enda bedre, siden de er integrerte og datastyrte, kan disse funksjonene behandles i sanntid, noe som gir virksomheten ytterligere fordel i smidighet.

Integrering i konstant kontaktEksempel – Konstant kontakt: Gratulere med populære CRM, butikkbyggere og sosiale medier for å hente inn kundenes detaljer og opprette segmenter.

3. Data Analytics

Etter å ha nevnt analytiske fordeler rett over, er det viktig at ethvert e-postmarkedsføringssystem er utstyrt med analyseverktøy. Dette er uvurderlig for enhver markedsfører, da det hjelper deg å forstå informasjonen som mottas basert på markedsføringskampanjene dine.

Upopulære e-poster kan føre til at potensielle kunder blir borte, så det er avgjørende at du har fingeren på pulsen til kundene dine. Måten å gjøre det på er ved å analysere data og optimalisere kampanjene dine basert på den informasjonen.

Markedsføringsdataene dine kan fortelle deg;

 • Hva som fungerer eller ikke fungerer
 • Hvilket innhold du sender er mer engasjerende
 • Hvilke enheter kundene dine pleier å bruke
 • Hvilken demografi har hvilke interesser

… og mer.

Analytics og rapportering hos Constant ContactEksempel – Konstant kontakt: Visuelle grafer og tabeller for å vise brukere hvordan kampanjer har gjort sammenlignet med hverandre og grave dypere til hver rapport for åpne priser og klikkfrekvenser.

4. Overholdelse

Takket være forskrifter som GDPR og Lov om personvern, mange e-postmarkedsførere har endt opp med å ha flagget innholdet som spam. Dette er åpenbart mot sin hensikt, så du vil ha et e-postmarkedsføringssystem som kan analysere innholdet ditt. Dette er for å hjelpe deg med å bekrefte at det er i samsvar med forskrifter og at koblingene dine (viktige!) Også er fine.

GDPR hos MailChimpEksempel – MailChimp: Innebygd GDRP-felt i Form Builder for å samle brukernes samtykke.

5. Automatisering

Bedrifter har en tendens til å jobbe på forhånd og markedsføringssystemer via e-post som har automatiseringsfunksjoner kan være svært nyttige. Si for eksempel at du driver en online detaljhandelsvirksomhet, men de ansatte er av i løpet av ferien.

Planlegg og automatiser kampanjer for å dra nytte av høysesongene selv når folk ikke er i nærheten. Andre automatiseringsfunksjoner kan omfatte rapportering, kupongdistribusjon, e-postsvar og lignende.

6. Skalerbarhet og kostnader

I dag sender du ut 1 000 e-postmeldinger, men hva med når virksomheten din vokser og sender ut 50 000? Hvor skalerbart er det e-postmarkedsføringssystemet du ser på, og hvor mye vil det koste deg å skalere opp med dem?

Velg helst en løsning som kan skaleres med virksomheten din når du utvider og tar fordel av at dine behov kan endres over tid. Gir systemet du ser etter fleksibilitet til å håndtere den slags endringer? Det trenger ikke å tilby disse ekstra mulighetene direkte, men kan det fungere bra med andre tredjepartssystemer, kanskje?

7. Kundeservice

Som bedriftseier vet du at kjernen din i hver virksomhet er kundeservice. Når du kjøper inn en tjeneste, stemmer det også. Finn ut hvilket støttenivå du vil få fra selskapet som tilbyr e-postmarkedsføringssystemet, og om det er et stort nok fellesskap til å støtte det også.

Endelige tanker: Den beste e-postmarkedsføringstjenesten

Igjen – nesten alle markedsføringssystemer via e-post i markedet har en gratis prøveperiode. Jeg vil anbefale deg å registrere deg på og teste dem ut før du kjøper inn.

Siden dette er anbefalingene mine, vil jeg imidlertid foreslå at hvis du er en stor bedrift, så ville det være en god idé å se nærmere på Constant Contact og GetResponse. Hvis du driver med en blogg, et lite nettsted eller noe annet, kan du gjerne sjekke ut et av de seks beste e-postmarkedsføringssystemene jeg anbefalte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map