Beste e-mailmarketingservices voor bedrijven in 2020

Velen van ons gebruiken e-mail, maar in onze gedachten wordt het naar de achtergrond gedegradeerd als iets dat als vanzelfsprekend wordt beschouwd en dat we daar kunnen gebruiken. Maar zoals elke digitale marketeer zal weten, is e-mailmarketing de basis van wat ze doen.


Dat geldt echter niet alleen voor e-mailmarketeers, maar voor bijna elke functie die de functie van digitale marketing integreert. Dat vergroot de reikwijdte om veel meer mensen op te nemen, zoals website- of blog-eigenaren, verkopers en meer.

Inhoudsopgave

Gids voor e-mailmarketing

 • Heeft u e-mailmarketing nodig??
 • Beste e-mailmarketingplatforms die ik aanbeveel
 • Ideale functies die de beste e-mailmarketingsystemen zouden moeten hebben
 • Laatste gedachten: met wie te gaan?

Serviceproviders beoordeeld

 • Constant contact
 • Reactie terug krijgen
 • MailChimp
 • Aweber
 • SendinBlue
 • SendPulse

Openbaarmaking: BuildThis.io ontvangt verwijzingskosten van sommige bedrijven die we op deze website hebben genoemd. Lees hier meer over hoe we onze website-activiteiten financieren en volledige verdiensten openbaar maken.

Als je nu nog steeds niet zeker weet hoe dit element bij je past, zullen we de zaken vereenvoudigen met één enkele vraag …

Heeft u e-mailmarketing nodig??

Als u verkoopleads, websiteverkeer of iets anders nodig heeft waarvoor u snel zoveel mogelijk mensen moet bereiken, moet u e-mailmarketing doen.

Of je nu geen directe toegang hebt tot mensen of op dat moment geen direct contact met hen hebt of als je ze gewoon niet direct kunt bereiken, e-mailmarketing helpt je om contact met ze te houden.

Met het maken van een enkele e-mail die een paar instellingen en een enkele klik aanpast, kunt u iemand bereiken en aanraken, ongeacht tijd, reikwijdte van informatie of beschikbaarheid.

Laten we eens kijken naar enkele van de meer gedetailleerde voordelen van e-mailmarketing.

Wat e-mailmarketing voor u kan betekenen?

E-mailmarketing heeft een geschat rendement op investering (ROI) van 3.800%, wat betekent dat elke dollar die wordt geïnvesteerd in e-mailmarketing gemiddeld $ 38 oplevert. Afgezien van alleen de financiële vooruitzichten, zijn er vele andere gunstige aspecten van e-mailmarketing zoals;

Uitgebreide reikwijdte

Websitebezoekers komen en gaan, maar als ze eenmaal weg zijn, komen velen nooit meer terug. Door e-mailinformatie van uw bezoekers te verzamelen, kunt u hen in de toekomst opnieuw bereiken. Met een e-maillijst stuur je de hele lijst waardevolle inhoud die ze anders zouden missen. U kunt ook extra verkeer krijgen wanneer sommigen ervoor kiezen om links naar uw site te volgen op basis van informatie die naar hen is verzonden.

Stijging van de verkoop

E-mailconversies presteren beter dan zowel sociaal als organisch zoekverkeer. Eigenlijk, statistieken wijzen uit dat sociale media een algemeen betrokkenheidspercentage van slechts 0,58% hebben in vergelijking met een klikfrequentie (CTR) van 3,71% voor e-mail. De verkoop zal stijgen voor zowel online als in de winkel als gevolg van wat de gebruiker in een e-mail leest, bijvoorbeeld het krijgen van een speciale aanbieding of een exclusieve prijs.

Verfijn uw activiteiten

Omdat e-mailmarketing is gebaseerd op statistieken, is het mogelijk om deze gegevens te verzamelen en te analyseren. Die informatie kan vervolgens worden gebruikt om uw e-mailcampagnes verder te verbeteren en de effectiviteit te vergroten. Leer bijvoorbeeld over de voorkeuren, antipathieën en interesses van uw gebruikersbestand en stuur hen relevante materialen.

Beste e-mailmarketingplatforms die ik aanbeveel

Er is tegenwoordig letterlijk een schat aan e-mailmarketingsystemen beschikbaar en u zult het moeilijk vinden om er geen met een steen te raken (als deze wordt gegooid). Net als bij zakelijke hostingplatforms, kan het kiezen van het juiste e-mailmarketingplatform een ​​hele klus zijn, dus ik heb de zes beste e-mailmarketingservices getest en gekozen.

Veel van de e-mailmarketingsystemen hebben vergelijkbare functies, maar ze hebben bijna allemaal een gratis proefversie. Ik zou het ten zeerste aanbevelen om je aan te melden en uit te testen voordat je je koopt, alleen om te zien of het systeem bij je past.

1. Constant contact

ConstantContact e-mailmarketingsoftware - klik hier om het gratis te proberen

Website: https://www.constantcontact.com

Constant Contact is een van de meest erkende namen in het e-mailmarketingsysteem. Op de markt sinds meer dan een decennium is het in de loop van de tijd geëvolueerd en bedient het vandaag meer dan 650.000 klanten. Voortbouwend op hun kerncompetentie in e-mailmarketing hebben ze het goed gedaan op het gebied van functies.

Afgezien van het hebben van een effectief en gemakkelijk te gebruiken systeem, hebben ze veel functies toegevoegd die van onschatbare waarde zijn, zoals evenementenbeheer, sociale campagnemogelijkheden en zelfs hulpmiddelen voor gebruikersonderzoek. Voor een alles-in-één topoplossing zijn dit de go-to guys.

Ondersteuning is ook uitgebreid in de vorm van live chat, e-mail en een forum met een flinke community. Het beste van alles is dat u zich bij hen kunt aanmelden voor een gratis proefperiode van een maand om hun diensten te testen. Na de proefperiode variëren de prijzen afhankelijk van het aantal e-mailcontacten dat u heeft.

Lees ook Timothy’s diepgaande recensie van Constant Contact op WHSR.

Beginprijs: Gratis proefperiode begint dan vanaf $ 20 / maand

Best voor: Kleine tot grote bedrijven en bedrijven met nichevereisten zoals evenementenbeheer

2. GetResponse

E-mailmarketingsoftware van GetResponse - klik hier om het gratis te proberen

Website: https://www.getresponse.com

GetResponse controleert alle juiste vakjes voor een e-mailmarketingsysteem. U kunt een mailinglijst uploaden naar hun servers en vervolgens uw marketingmails maken om naar de lijst te worden gestuurd. Zelfs voor automatisering wordt gezorgd en er is een uitgebreide analysesuite voor uw gegevensverzamelingsbehoeften.

Ze hebben momenteel ongeveer 350.000 abonnees in 183 landen over de hele wereld en verkopen zichzelf als een van de gemakkelijkst te gebruiken op de markt. De beschikbaarheid is zeer hoog, dankzij de lokalisatie in 27 talen, zodat bijna iedereen het overal kan gebruiken. Als je problemen hebt, is ondersteuning beschikbaar via live chat, telefoon en e-mail (natuurlijk!).

Hun plannen zijn gescheiden door het aantal e-mails in uw database, maar alle belangrijke voordelen van de GetResponse-systemen zijn beschikbaar voor alle plannen. Dit omvat gratis sjablonen, responsieve e-mails (dus ook voor weergave op mobiel wordt gezorgd!) En e-mailsegmentatie voor effectievere marketing.

Beginprijs: Gratis proefperiode van 30 dagen, gevolgd door $ 15 / maand voor 1.000 abonnees

Best voor: Kleine en grote bedrijven

3. MailChimp

Mailchimp e-mailmarketingsoftware - klik hier om het gratis te proberen

Website: https://mailchimp.com/

Ik herinner me MailChimp heel goed omdat het een van de eerste e-mailmarketingtools is die ik ooit heb gebruikt. Het is extreem eenvoudig te gebruiken en bestaat al sinds de eeuwwisseling (ja, zo lang!). Tegenwoordig is het voor de meeste hardcore e-mailmarketeers enigszins van de radar gevallen, maar het blijft enorm populair bij website-eigenaren en kleine bedrijven.

Een van de belangrijkste redenen hiervoor is dat MailChimp een gratis abonnement heeft, zoals het model dat sommigen gebruiken website bouwers volgen. Dit alleen al maakt het zeer aantrekkelijk voor low-budget bedrijven die nog steeds gebruik willen maken van de kracht van e-mailmarketing.

Hoewel er een gratis abonnement is, beknibbelt MailChimp niet op functies en heeft het uitgebreide rapportagemogelijkheden samen met een krachtige visuele sjablooneditor voor uw e-mails. Er zijn ook talloze integratiemogelijkheden voor MailChimp en het biedt een degelijke alles-in-één oplossing.

Beginprijs: VRIJ

Best voor: Blogs, ondernemers en kleine bedrijven

4. AWeber

Aweber e-mailmarketingsoftware - klik hier om het gratis te proberen

Website: https://www.aweber.com

Opgericht door Tom Kulzer in 1998, kan AWeber worden beschouwd als een pionier in de sector en bedient vandaag de dag ongeveer 100.000 klanten. Het werkt goed in zijn primaire functies als e-mailmarketingsysteem en biedt een goede integratie met een behoorlijk aantal andere software.

Het is nog steeds een solide oplossing, vooral als je basisbehoeften hebt en niet overweldigd wilt worden door de rommel dan een ‘we hebben alles!’ Systeem te bieden heeft. U kunt meerdere bestandsindelingen in hun database importeren en uw marketingcampagnes volgen terwijl deze aan de gang zijn, wat erg handig is.

Een sterk punt van AWeber is de uitgebreide selectie van e-mailsjablonen, wat best goed is als je nieuw bent in het spel. Het heeft ook zeer uitgebreide mogelijkheden voor klantenondersteuning, die de afgelopen drie jaar een prijswinnaar is geweest in de Stevie Awards van de US National Customer Association.

Beginprijs: Gratis proefperiode van 30 dagen, daarna $ 19 / maand

Best voor: Blogs, kleine bedrijven en ondernemers

5. Sendinblue

SendinBlue e-mailmarketingsoftware - klik hier om het gratis te proberen

Website: https://www.sendinblue.com

Toen ik voor het eerst toegang probeerde te krijgen tot SendinBlue, vroeg ik me een beetje af of ik een reCaptcha moest overwinnen om toegang te krijgen tot de site. De enige reden die ik daarvoor kon bedenken was dat ik een ultrabrede monitor gebruik, die mogelijk is gemarkeerd voor niet-traditionele schermformaten.

Net als MailChimp biedt SendinBlue ook een gratis abonnementspakket, maar dat is een beetje beperkt in wat je kunt verzenden. De gratis deal is alleen voor maximaal 300 e-mails per dag, wat voor mij meer een verlengde proef is dan welke echte gratis service dan ook. Zodra je dat voorbij bent aan hun abonnementsplannen, stijgt het aantal verzendingen veel (evenals hun prijzen).

Het controleert de meeste traditionele e-mailmarketingsysteemopties, maar heeft ook een transactionele berichtfunctie. Dit geeft u extra mogelijkheden zoals het versturen van orderbevestigingen, bonnen en andere soortgelijke e-mails met uw branding. Dit is iets om op te merken, omdat niet alle e-mailmarketingsystemen dit ondersteunen.

Beginprijs: VRIJ

Best voor: Blogs, ondernemers, kleine bedrijven

6. SendPulse

SendPulse e-mailmarketingsoftware - klik hier om het gratis te proberen

Website: https://sendpulse.com/

Het bedrijf startte als een startup gericht op het leveren van bulk e-mailontploffingen en kreeg al snel een welverdiende populariteit onder marketeers. Op dit moment is het bedrijf uitgegroeid tot een marketingautomatiseringsplatform dat veel te bieden heeft op het gebied van online promotie.

Gebruikers kunnen nu stuur bulk e-mails, SMS, Web Push-meldingen.

Het SendPulse-team werkt hard om op de hoogte te blijven van digitale marketingtrends en heeft een Facebook messenger-chatbot uitgebracht. De chatbot kan worden ontworpen om te dienen als eerste lijn van klantenondersteuning en om contactgegevens op te vragen voor verdere lead nurturing.

Als het gaat om e-mailmarketingservices, biedt SendPulse, naast vele andere functies, een e-mailsjablooneditor, aangepaste abonnementsformulieren, transactionele e-mails en statistische gegevens over uw e-mailmarketingcampagnes.

Beginprijs: VRIJ

Best voor: Blogs, kleine bedrijven, marketeers

Ga naar SendPulse

Ideale functies die de beste e-mailmarketingsystemen zouden moeten hebben

1. Ontwerpmogelijkheden

Omdat marketingmails bedoeld zijn om de aandacht van ontvangers te trekken, is het visuele aspect nogal belangrijk. Dit betekent dat een aantrekkelijk, beknopt en nuttig exemplaar aantrekkelijk zou moeten zijn.

Let op een e-mailmarketingservice waarmee u een goede controle heeft over de visuele aspecten van uw e-mailmarketingcampagnes. Dit omvat een goede spreiding van sjablonen, een sterke componentensuite en krachtige plug-ins voor uitgebreide functionaliteit.

Vooraf gemaakte e-mailsjablonen in de MailChimp-bibliotheekVoorbeeld – MailChimp: vooraf ontworpen e-mailsjablonen om aan verschillende behoeften te voldoen.

2. CRM-integratie

Verkoop en marketing zijn symbiotisch, dus uw CRM-platform zou goed moeten werken met welk e-mailmarketingsysteem u ook kiest. Dit bespaart veel zweet en tranen van beide teams en helpt om een ​​veel beter analysepotentieel te creëren.

Als ze bijvoorbeeld goed zijn geïntegreerd, kunnen uw e-mailmarketinggegevens helpen bij het opzetten van automatische verkoopcampagnes en omgekeerd. Nog beter, omdat ze zijn geïntegreerd en geautomatiseerd, kunnen deze functies in realtime worden verwerkt, wat het bedrijfsleven een extra voordeel geeft in wendbaarheid.

Integratie in constant contactVoorbeeld – Constant contact: integreer met populaire CRM, winkelbouwers en sociale media om klantgegevens op te halen en segmenten te creëren.

3. Gegevensanalyse

Nadat we zojuist de analytische voordelen net hierboven hebben genoemd, is het belangrijk dat elk e-mailmarketingsysteem is uitgerust met analysetools. Dit is van onschatbare waarde voor elke marketeer omdat het u helpt de informatie te begrijpen die wordt ontvangen op basis van uw marketingcampagnes.

Niet-populaire e-mails kunnen potentiële klanten wegjagen, dus het is van cruciaal belang dat u de vinger aan de pols van uw klanten houdt. De manier om dat te doen is door gegevens te analyseren en uw campagnes te optimaliseren op basis van die informatie.

Uw marketinggegevens kunnen u vertellen;

 • Wat wel of niet werkt
 • Welke inhoud u verzendt, is boeiender
 • Welke apparaten uw klanten doorgaans gebruiken
 • Welke demografische gegevens hebben welke interesses

… en meer.

Analyse en rapportage bij Constant ContactVoorbeeld – Constant contact: visuele grafieken en tabellen om gebruikers te laten zien hoe campagnes het vergeleken hebben met elkaar en dieper in elk rapport te graven voor open tarieven en klikfrequenties.

4. Naleving

Dankzij regelgeving als de GDPR en wet bescherming persoonsgegevens, veel e-mailmarketeers hebben uiteindelijk hun inhoud als spam gemarkeerd. Dit is duidelijk contraproductief, dus u wilt een e-mailmarketingsysteem dat uw inhoud kan analyseren. Dit is om te helpen verifiëren dat het voldoet aan de regelgeving en dat uw links (belangrijk!) Ook goed zijn.

GDPR bij MailChimpVoorbeeld – MailChimp: Ingebouwd GDRP-veld in Form Builder om toestemming van gebruikers te verzamelen.

5. Automatisering

Bedrijven werken meestal van tevoren en e-mailmarketingsystemen met automatiseringsfuncties kunnen zeer nuttig zijn. Stel dat u een online winkel heeft, maar uw personeel is vrij tijdens de vakantie.

Plan en automatiseer campagnes vooraf om te profiteren van piekverkoopseizoenen, zelfs als uw mensen er niet zijn. Andere automatiseringsfuncties zijn onder meer rapportage, coupondistributie, e-mailreacties en dergelijke.

6. Schaalbaarheid en kosten

Vandaag verstuurt u 1.000 e-mails, maar hoe zit het wanneer uw bedrijf groeit en 50.000 verstuurt? Hoe schaalbaar is het e-mailmarketingsysteem waarnaar u kijkt en hoeveel kost het u om met hen op te schalen?

Kies bij voorkeur een oplossing die kan meegroeien met uw bedrijf terwijl u uitbreidt en profiteer ervan dat uw behoeften in de loop van de tijd kunnen veranderen. Biedt het systeem dat u zoekt de flexibiliteit om dat soort veranderingen aan te kunnen? Het hoeft deze extra mogelijkheden niet rechtstreeks te bieden, maar kan het misschien goed werken met andere systemen van derden?

7. Klantenservice

Als ondernemer weet u dat de klantenservice centraal staat in elk bedrijf. Dat geldt ook voor het kopen van een dienst. Ontdek welk ondersteuningsniveau u krijgt van het bedrijf dat het e-mailmarketingsysteem aanbiedt en of er een gemeenschap is die groot genoeg is om het ook te ondersteunen.

Laatste gedachten: de beste e-mailmarketingservice

Nogmaals: bijna alle e-mailmarketingsystemen op de markt hebben een gratis proefversie. Ik zou het ten zeerste aanbevelen om je aan te melden en uit te testen voordat je je koopt.

Aangezien dit echter mijn aanbevelingen zijn, zou ik willen voorstellen dat als u een groot bedrijf bent, het een goed idee is om nader te kijken naar Constant Contact en GetResponse. Als je een blog, kleine site of iets anders hebt, bekijk dan gerust een van de zes beste e-mailmarketingsystemen die ik heb aanbevolen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map