Beste domenenavnsregistratorer for bedrifter

Kompleksiteten i valg av domenenavn er todelt.


Først må du tenke på et passende navn. De fleste starter nettsteder med et bestemt formål eller tema. Hvis du håper på et domenenavn som grovt sett er assosiert med det formålet eller temaet, synker antall muligheter enda lenger.

Etter at du har bestemt deg for et navn, må det også fremdeles være tilgjengelig. Det er allerede massevis av navn som er registrert – fra og med 3. kvartal 2019 har det vært totalt 359,8 millioner domenenavn som allerede er registrert. For å sette dette i sammenheng har den andre utgaven av Oxford English Dictionary komplette oppføringer for 171.476 ord.

Så hvis du vil ha et domene, må du håpe det ikke er kjøpt ennå, eller at eieren er villig til å selge det til deg. For å begynne, utfør domenesøk på et av følgende nettsteder.

Det beste stedet å søke og kjøpe et domenenavn

1. Hostinger

Hostinger Domain CheckerBruk Hostinger Domain Checker for å finne unike domener.

Hostinger er ikke kjent som domeneregistrator. Imidlertid har de veldig anstendige priser pakker, hvorav noen inkluderer et gratis domenenavn. Hostinger Premium og Business delte webhotellplaner (som bare koster henholdsvis $ 2,15 og $ 3,45 per måned) har begge en gratis domenenavnsregistrering. Hvis du bare kjøper domene, selges .online, .xyz, .tech og .store til $ 0,99 / år.

2. Namecheap

Namecheap domeneregistrator - betjener nå nesten 2 millioner kunder og administrerer mer enn 9 millioner domener.Namecheap domeneregistrator – betjener nå nesten 2 millioner kunder og administrerer mer enn 9 millioner domener.

NameCheap ble grunnlagt for to tiår siden, og er et av de større navnene i bransjen og er en ICANN-akkreditert domenenavnsregistrator. Den har en potent kombinasjon av rimelige priser på domenenavn, god kundestøtte og et enormt utvalg av toppdomener (.com, .net, .uk, etc.).

En av de beste delene av å kjøpe skjemaet NameCheap er at hei ofte har domenenavn i salg, med prisene som faller til så lave som $ 0,50 ved en anledning. Husk imidlertid at rabatter på domenenavn ofte bare er på det første året du registrerer deg, så vær oppmerksom på fornyelsesgraden!

NameCheap selger også verdiøkende tjenester for domenenavn som WHOIS personvernbeskyttelse (med WhoisGuard), garantert oppetid med PremiumDNS-systemet til $ 5 per år, og alternativet for SSL-sertifikater som starter på $ 9 per år.

3. GoDaddy

Godaddy domeneregistrator - har mer enn 17 millioner brukere over hele verden.Godaddy domeneregistrator – har mer enn 17 millioner brukere over hele verden.

GoDaddy er sannsynligvis en av de mest enkle gjenkjennelige domenenavnsregistratorene i verden. Det er det jeg anser som et fullserviceselskap siden de er en one-stop-shop for alt du trenger for å starte opp ditt eget nettsted, fra domenenavn til hosting.

Prisene på GoDaddy er mer eller mindre standard, men de har en tjeneste som lar deg kjøpe noen spesielle domenenavn via auksjon. Du kan finne noen gode domenenavn her som allerede er registrert, men hvis eiere er villige til å gi slipp på – for en pris. Andre funksjoner som de gir er WHOIS personvern, SSL-sertifikater og selvfølgelig webhotell.

4. Hold musepekeren

Hover - Registrer for domenenavn på nettstedetHover – Registrer for domenenavn på nettstedet

Hover fokuserer utelukkende på å være et domeneregistreringssted, og du kan få et domene her for omtrent $ 5 per år. Prissystemet deres er ekstremt gjennomsiktig, og kostnadene ved fornyelser og andre fasiliteter som overføringer er indikert på samme side. Det er rabatter tilgjengelig hvis du kjøper i bulk (mer enn 10 domenenavn) samtidig. Du kan få standard-TLD-er her, for eksempel .com eller til og med noen av nTLD-ene som .io.

Som nevnt tilbyr Hover ikke webhotell, så du må vite hvordan du kan peke DNS-en din til de riktige serverne hvis du kjøper dem. En fordel er at de inkluderer gratis WHOIS personvern med alle domenenavnene.

Å være spesialist i domenenavn har også sine fordeler, ettersom de har gode tilleggstjenester som e-post videresending til domenenavnet ditt eller til og med tillater opprettelse av en domeneboks for $ 20 per år.

5. Gandi

Gandi domeneregistrator - allerede i virksomhet i nesten 20 år.Gandi domeneregistrator – allerede i virksomhet i nesten 20 år.

For ikke å ta feil av den liknende indiske aktivisten, er Gandi en av de lengste eksisterende domenenavnregistrene i bransjen. Deres forte har vært en problemfri registrering av domenenavnsregistrering og har en tendens til ikke å distrahere kundene for mye ved å overvelde dem med alternativer og tilbud.

Gandi har også et av de største utvalgene av domenenavnsutvidelser tilgjengelig med mer enn 700 å velge mellom. Alt fra .abogado til .zine er oppe for tak her. De har også en liste over toppdomenedealternativer som blir oppdatert regelmessig, sammen med artikler som diskuterer nye TLDer som kommer.

Prisene kan være rimelige, avhengig av domenenavnsutvidelse, mens noen går for så lite som $ 0,50 per år. Med domenenavnene får du gratis WHOIS personvernbeskyttelse gratis og to e-postbokser med opptil 1000 alias inkludert.

6. Freenom

Freenom - Få domenenavnet ditt gratisFreenom – Få domenenavnet ditt gratis

Freenom ble primært etablert som registrator for en spesifikk domenenavnsutvidelse (.tk) som blir gitt ut gratis. Når du søker etter et domenenavn på Freenom, viser det deg også andre mulige utvidelser som du kan registrere via deres plattform som en form for salg.

I dag tilbyr de også andre gratis domenenavnsutvidelser som .ml, .ga, .cf og .gq sammen med andre utvidelser for salg. Freenom har også en gratis DNS-tjeneste som du kan bruke hvis du ikke planlegger å bruke din egen.

Et problem med å bruke gratis domenenavnsutvidelser er at det ofte blir misbrukt og har fått ganske dårlig rykte gjennom årene. Det er også mange fallgruver, og du bør lese det fine utskriften nøye hvis du planlegger å få et gratis domenenavnsutvidelse.

Hva er et domenenavn?

Eksempel på et domenenavn.Eksempel – amazon.com er et domenenavn.

Et domenenavn er i utgangspunktet adressen til nettstedet ditt. Det er slik folk som er på nettet navigerer til der nettstedet ditt blir vert. Tenk på det som en fysisk gateadresse som lar folk finne veien til et sted.

Noen mennesker tar feil på domenenavn for webhotell, men det er viktig å merke seg at de ikke er det. Domenenavnet og webhotellet er to distinkte elementer som kombineres for å hjelpe et nettsted med å fungere. Eksempler på domenenavn er –

Apple.com USA.gov Amazon.com BBC.co.uk

Hvert domenenavn i verden må være unikt.

Du får ikke lov til å registrere et domenenavn som allerede er eid av noen andre. Det er noen advarsler til dette, og for å forstå hvordan to domenenavn som ser like ut kan eksistere, må du forstå domenenavnsutvidelser.

Domenenavnsutvidelser

Da jeg listet opp noen få eksempler på domenenavn ovenfor, har du kanskje lagt merke til at hvert av navnene ble fulgt av et “.” – noe. Det er kjent som domenenavnsutvidelsen. Domenenavn må alltid ledsages av en utvidelse for å fungere.

Da nettet var begynt, ble det bare noen få utvidelser av domenenavn introdusert. Disse ble kalt Top Level Domains (TLDs) og eksempler på dem inkluderer:

.com .net .org

På grunn av hastigheten som nettet vokste, var det behov for flere domeneforlengelser, og derfra dukket det opp landskode-TLDer (ccTLD). Disse ble brukt til å identifisere nettsteder med opprinnelse fra spesifikke land, som

.uk .cn .sg

for Storbritannia, Kina og Singapore.

Snart ble også andre TLDer lagt til for forskjellige formål, som

.dev .travel .biz .store .guru .inc

Disse ble kalt nye generiske TLDer (gTLDs eller nTLDs).

Husker du hvor jeg sa at to lignende domenenavn kan eksistere? Dette er på grunn av arten av domenenavnsutvidelsen. Igjen, alle domenenavn må være unike, og på grunn av dette, hvis du skulle kjøpe yourname.com, er det fullt mulig at noen andre kan kjøpe yourname.biz.

Domenenavnideer: Hvordan velge et perfekt domene

Nå som du er klar over hva som utgjør et domenenavn og noen mulige fallgruver i systemet, hvordan vil du velge et godt domenenavn?

Selv om du teknisk sett kan registrere et hvilket som helst domenenavn så lenge du kvalifiserer for det, er det generelle retningslinjer for å velge bedre domenenavn.

1. Hold domenet ditt kort og enkelt

Korte domenenavn er veldig etterspurt, og med mindre du velger en nTLD, er det ikke sannsynlig at du vil finne et passende et veldig enkelt. Mange korte domenenavn er allerede registrert, for eksempel one.com eller g.cn.

Kortere domenenavn er lettere for besøkende å skrive så vel som huske. Dette er spesielt nyttig hvis du ikke er et globalt merke som Nike eller Coca Cola.

eksempler:

voice.com 360.com insurance.com rise.com pingdom.com goal.com

2. Unngå slang

Fordi det allerede er kjøpt så mange domenenavn, kan prosessen med å finne et du ønsker være en frustrerende og kjedelig prosess. Forsøk imidlertid å unngå å bruke slang som å erstatte ‘du’ med ‘u’ eller ‘riktig’ med ‘rite’, da dette gjør det mer sannsynlig at de besøkende vil lage skrivefeil.

3. Unngå spesialtegn

Dette går tilbake til punktet ovenfor om å unngå slang. Å bruke siffer (1, 2, 3, osv.) Eller symboler som bindestrek (-) mellom ord kan hjelpe deg med å finne et domenenavn lettere, men de er vanskelige å skrive, og besøkende er mer utsatt for å gjøre feil. Disse faktorene forårsaker lett forvirring og kan føre til frustrasjon blant potensielle besøkende.

4. Bruk strategiske ord på domenet ditt

Igjen kan dette være veldig vanskelig å gjøre, men det kan være nyttig å bruke et nøkkelord som er assosiert med virksomhetens art. Det fungerer assosiativt for folk som hører det og kan gi deg et ben opp i form av SEO også.

Et domenenavn som BostonLocksmith kan for eksempel være nyttig for en låsesmed som betjener Boston Area.

5. Vær forsiktig med målretting mot områder

Selv om jeg ga Boston-eksemplet ovenfor, ville det være lurt å passe på hvordan den brukes. Nettbaserte virksomheter, for eksempel e-handelsbutikker, er ofte grenseløse, og bruk av et områdemålretterende nøkkelord i domenenavnet ditt ville ikke være like effektivt. Faktisk kan det ofte være misvisende og kan føre til tap av potensiell virksomhet.

6. Velg riktig domeneforlengelse

Domenenavnsutvidelser varierer veldig og kommer til forskjellige priser, selv om de er kjøpt nye. Det er faktisk noen domenenavnsutvidelser som .tk som er helt gratis. Bruk dem med forsiktighet da gratis domenenavnsutvidelser ofte har blitt misbrukt og mange har fått et veldig dårlig rykte.

Personlig anbefaler jeg å bruke anerkjente TLDer eller i det minste en ccTLD, spesielt hvis du er i virksomhet.

7- Prøv en domenenavnegenerator

Hvis du virkelig ikke kan bestemme deg for et godt domenenavn og du har tom for ideer eller venner å spørre, er det et annet alternativ. Prøv å bruke en av de mange gratis domenenavnegeneratorene som flyter rundt på Internett (se nedenfor). Selv om du ikke finner det ideelle domenenavnet, kan noen av forslagene gi deg et nytt perspektiv og litt inspirasjon.

Nedenfor er noen gratis domenenavngenerator å bruke.

Gratis domenenavnegeneratorer du kan bruke

La oss se på noen av forslagene til domenenavnsforslag som kan gi deg enklere prosess.

1. Lean Domain Search

LeanDomainSearch - Gratis domenenavngenerator for nettstedet dittLeanDomainSearch

For å hjelpe de med hjerneblokker eller som har gått tom for navn å prøve, kan LeanDomainSearch komme godt med. Det er et gratis verktøy for forslag til domenenavn som lar deg oppgi noen vilkår du vil assosiere med, og deretter spytter ut massevis av kombinasjoner som kan være anvendelige.

Jeg sier kanskje fordi mange av dem ikke virkelig gir mening og egentlig er søppel. Det rare er imidlertid at denne enorme listen kan gi deg litt inspirasjon til å finjustere søkeordene dine og prøve igjen. Det er tross alt litt nyttig.

2. Shopify Business Name Generator

Bruk Shopify Business Name Generator for å søke i det foretrukne domenenavnet dittShopify Business Name Generator

Shopify Business Name Generator fungerer etter et lignende konsept som LeanDomainSearch, men hvis du prøver det, vil du snart finne ut at det er et annet dyr. Heller enn å tilfeldig kombinere søkeordene dine, ser det ut til at dette er litt mer intelligent.

Det er ikke ment å hjelpe deg med å finne et domenenavn, men et firmanavn og som sådan setter inn tilleggsord til søket ditt. Ta for eksempel da jeg søkte på Tech Magazine, et av de returnerte resultatene var ‘Mantis Tech Magazine’. Du kan likevel bruke dem til domenenavnsøk.

3. Kontroll av oppstartsnavn

Oppstartsnavnkontroll

Startup Name Check er et gratis og enkelt verktøy laget av Peter Thaleikis. Startup Name Check hjelper deg med å validere domenenavn i tre forskjellige TLDer (.com, .io, .co) og brukernavn på en rekke plattformer – inkludert Facebook, Twitter og Instagram.

4. Bust A Name

Bust A Name - Domenenavnet forslag verktøyet som fungerer på forskjellige språkBust A Name

Bust a Name er enda mer komplisert enn begge verktøyene som er nevnt over, og lar deg tilpasse noen søkeord. Du kan for eksempel velge å prioritere start- eller sluttord eller begrense lengden på domenenavn. Du kan til og med velge å få det til å fungere på forskjellige språk!

Du har også muligheten til å la systemet indikere deg hvilke av søkeresultatene som allerede er i bruk for noen få toppdomener. Nettstedet ligner litt på en relikvie fra de tidligste dagene av internett med det antikke grensesnittet, men det har sin bruk. Hvis du for eksempel avslutter fanen den er åpen på, vil du navigere dit igjen gi deg et alternativ til å fortsette der du slapp.

En veldig interessant del av Bust A Name er at det har sin egen opplæringsdel som inkluderer noen få instruksjonsvideoer. Jeg ville ikke trodd at dette virkelig var nødvendig, men de har tilsynelatende idiotsikret systemet.

5. Domain Puzzler

Den komplekse domenenavngeneratoren du kan brukeDomain Puzzler

Denne gratis domenenavngeneratoren er enda mer kompleks, og jeg føler at den er litt forvirrende, spesielt for førstegangsbrukere. Det er massevis av alternativer, og du kan få så lite eller så mye hjelp av det hvis du vil. Det viktige er at bortsett fra å komme med forslag om domenenavn, gir Domain Puzzler deg også informasjon om tilgjengeligheten.

Ta for eksempel når jeg la inn fire nøkkelord. Systemet ga meg fire kombinasjoner av disse, men la meg også vite at .com-variantene allerede var tatt. Du kan velge å søke etter nesten alle TLDer, alt fra .com til og med .travel og .aero.

6. NameBoy

Den beste gratis domenenavngeneratorenNameBoy

Dette nettstedet drives av BlueHost og hevder å være en av de eldste domenenavnegeneratorene som eksisterer. Du kan skrive inn en kombinasjon av nøkkelord, og generatoren vil spytte ut massevis av kombinasjoner som du kan velge mellom aL LeadDomainSearch-stil.

Dessverre virker de fleste av kombinasjonene ekstremt bisarre, og jeg er ikke helt sikker på at du kan bruke dem. Jeg får kritisert dette til en annen “idégenerator” der du må gjøre noen grunnarbeid på egen hånd etter å ha lest gjennom forslagene..

Nettstedet er tilsynelatende drevet av BlueHost, så det vil være reklame og massevis av lenker som prøver å få deg til det nettstedet for å registrere deg hos dem.

Gjennomgang: Hvordan kjøpe et domenenavn

Selve registreringsprosessen for et domenenavn er noe som lett bør fullføres i noen få enkle trinn. Det grunnleggende formatet er: søk, velg og kjøp deretter. Selv om noen av begrepene som brukes av nettsteder som selger domenenavn kan variere, bør prosessen være lik.

1. Søk etter navnet du ønsker

Registrer et domene hos HostingerGå til Hostinger Domain Checker. 1) Skriv inn domenenavnet du ønsker i søkefeltet; 2) Klikk “Sjekk det”.

De fleste registrarer vil ha en seksjon spesielt for domenenavn. Der skal du finne en søkeboks hvor du kan skrive inn domenenavnet du ønsker. Jeg anbefaler at du skriver inn det komplette domenenavnet, inkludert TLD.

For å utføre et domenesøk, bare gå til Hostinger Domain Checker.

2. Velg fra listen tilgjengelig

Registrer et domene hos Hostinger3) Sjekk om domenenavnet ditt er tilgjengelig; 4) Klikk på “Legg i handlekurv” for å kjøpe.

Når du har skrevet inn domenenavnet du ønsker, vil systemet søke og se om det er tilgjengelig. Uansett om det er tilgjengelig eller ikke, vil du ofte vises en liste over det samme domenenavnet med forskjellige andre utvidelser du måtte ønske deg i stedet.

Hvis ingen av disse alternativene appellerer til deg, kan du gå tilbake til trinn 1 og gjenta prosessen til du finner et som du er fornøyd med og er tilgjengelig. Noen nettsteder lar deg søke etter mer enn ett domenenavn om gangen.

3. Fullfør kjøpet

Registrer et domene hos Hostinger5) Velg registreringsperiode (periode – 1/2/3 år) du ønsker, velg vertsplan om nødvendig (starter på $ 0,80 / mo); 6) Klikk på “Checkout Now” for å fortsette bestillingen.

Når du har valgt domenenavnet du vil kjøpe, vil nettstedet ofte spørre om det er tilleggsprogrammer du også vil. Legg merke til hva de tilbyr, da noen av dem gir større privatliv for deg.

Du må også velge kjøpsbetingelsen, noe som betyr hvor lenge du vil at denne registreringen skal være. Minimumsperioden du kan registrere deg for et domenenavn er ett år. Når det er gjort, er alt du trenger å betale for å kjøpe og detaljer om hvordan du administrerer domenet ditt, blir sendt til deg via e-post.

Hvor mye skal jeg betale for et domenenavn?

Domenenavn er akkurat som alle andre produkter du kan kjøpe i butikkene. Prisen vil variere avhengig av når du kjøper den og hvor du kjøper den fra. Nettsteder kan for eksempel ha domenenavnsalg fra tid til annen.

En annen faktor som bidrar til prisen på et domenenavn er utvidelsen. Ulike domenenavnsutvidelser har forskjellige kjøps- og fornyelsespriser. .Win TLD som eksempel kan koste så lite som $ 1,74 å registrere og $ 2.23 for å fornye årlig.

Noen ganger vil nettsteder også senke priser på domenenavn basert på hvor lenge du gjør din første registrering. En ett års registrering er standard, men de kan slippe prisen hvis du registrerer deg i to år eller mer samtidig.

På grunn av dette er det egentlig ikke en ‘standard’ for hvor mye et domenenavn vil koste deg. Heldigvis, som flybilletter det er steder som TLD-List, hvor du raskt kan samle denne informasjonen for å kjøpe det domenenavnet du vil ha til de laveste prisene.

Som en generell retningslinje vil de fleste TLD-er koste rundt $ 10 til $ 15 per år. Hvis du kjøper et alderen domenenavn, vil det koste deg mye mer avhengig av alder og nøkkelord. Gratis domenenavn er selvfølgelig gratis, men det er ofte mye fintrykk du trenger å være klar over.

Velge en god domenenavnsregistrator?

I dag kan du kjøpe et domenenavn praktisk talt hvor som helst på Internett. Fra dedikerte domenenavnsider til webhotellfirmaer, de er tilgjengelige overalt. Likevel er ikke alle stedene like, og det er noen punkter du kan notere deg før du registrerer domenenavnet ditt fra et sted.

Gode ​​domenenavnsregistratorer (nettsteder som er autorisert til å selge domenenavn) deler ofte lignende egenskaper som gir dem fordelen over konkurransen. Ideelt sett ønsker du å finne en registrar som er ICANN-akkreditert, har gjennomsiktige priser og fornyelsesgebyrer, tilbyr god kundestøtte og viktigst av alt, har et system som lar deg administrere domenenavnet ditt enkelt.

ICANN Akkreditering

Internet Corporation for Tildelte navn og nummer, eller ICANN, er det viktigste ideell organ som overvåker og regulerer hele domenenavnbransjen. Sørg alltid for at uansett hvor du planlegger å kjøpe et domenenavn fra er ICANN akkreditert.

Disse registrarene må følge ICANN-regelverket, og det finnes det retningslinjer utstedt som sikrer at de som melder seg på via akkrediterte registrarer blir ivaretatt. Ikke alle selskaper som selger domenenavn er ICANN-akkreditert.

Priser og fornyelse

Jeg anser domenenavn som tjenester i stedet for varer, fordi du må betale fornyelsesgebyr for å beholde domenenavnet. På grunn av dette er det viktig å sikre at registraren du kjøper domenenavnet fra har en transparent pris- og fornyelsesstruktur.

I likhet med vanlige forbruksvarer selges ofte domenenavn, og noen registrarer kan tilby skitt-billige avtaler på domenenavn. Merk at disse salgene ofte bare gjelder for nye domenenavnsregistreringer og bare i den tid du kjøper dem for. Fornyelser skjer til faste priser.

Eksempel på god domenevirksomhetspraksis – Når NameCheap kjører en kampanje på en TLD, vil selskapet oppgi fornyelsesprisen tydelig på deres bestillingsside.

Følg alltid med både kjøpesummen og fornyelsesprisen på alle domenenavn du kjøper. Ulike registrarer har også forskjellige priser, så shoppe rundt før du tar en beslutning om å kjøpe.

Kundeservice

God kundesupport er et must for ethvert selskap, og dette gjelder også domenenavnsregistratorer. Før du bestiller produkter fra registraren, kan du prøve å komme i kontakt med deres støttepersonell for å se hvor lydhøre og hjelpsomme de er. Det er mer sannsynlig at selskaper som reagerer raskt har et bedre støttesystem for å håndtere eventuelle problemer som kan oppstå.

Domenenavnsadministrasjon

Bortsett fra å la deg kjøpe og fornye domenenavn, må registratorer gi deg et system som lar deg administrere domenenavnet ditt. Dette inkluderer innstilling av DNS for domenenavnet eller andre funksjoner som overføring til en annen registrar.

Noen registrarer har forferdelige systemer, og det kan være vanskelig å bruke for å håndtere kontoen din. Jeg anbefaler at du registrerer deg for en konto hos en registrar du er interessert i for å utforske systemet deres litt før du gjør et kjøp. Jeg registrerte meg en gang hos en registrar som hadde et så forferdelig system på plass at det praktisk talt var ubrukelig.

Misbruk av domenenavn

To like domenenavn på et øyeblikk kan være feil av hverandre med mindre du er oppmerksom på domenenavnsutvidelsen. Dette systemet blir ofte utnyttet av domenenavn squatters som kaprer domenenavn eller registrerer lignende domenenavn i humlen som legitime bedrifter vil kjøpe disse domenenavnene fra dem.

Citibank.tk

Et eksempel på dette er hvis en svindler registrerer et domenenavn som Citibank.tk og prøver å gi det som det virkelige Citibank nettstedet. Noen besøkende kan bli lurt av nettstedet og oppgi personlige detaljer der ved en feiltakelse. Selv om de ikke oppretter svindelnettsteder, krenker domenenavn ofte varemerker, ofte med den hensikt å selge dem til oppblåste priser til eierne av disse varemerkene..

SteveJob.com

Domenesaken til SteveJob.com er et annet eksempel. Domenet var tidligere eid av en sørkoreaner som går under navnet Steve Jobs Kim, og han brukte domenet til å publisere teknologirelaterte nyheter og artikler. Saken ble løst i desember 2019 – der The Steve Jobs Archive, LLC, en tillit drevet av Steve Jobs enke, Laurene Powell Jobs, vant retten til å eie domenenavnet.

I noen tilfeller kan likheter være helt uskyldige, for eksempel i tilfelle av den kanadiske tenåringen Mike Rowe, som registrerte domenet MikeRoweSoft for sin webdesignvirksomhet.. Microsoft (selskapet) ble ikke underholdt og saksøkt, utstede meldinger om opphør og avstå.

Konklusjon: Et godt domene som er verdt mer enn du tror

Selv om denne guiden er ment å gi deg et bedre inntrykk av hvor og hvordan du får domenenavnet ditt, vil du legge merke til at jeg har tatt med deler av domenenavnvalget og andre informasjonsmomenter..

Uansett om du er en person som ønsker å etablere en liten blogg eller en liten bedrift som ønsker å utvide digitalt, er domenenavnet mye mer enn bare en billig navnelapp. I hovedsak representerer det deg i den digitale verdenen og har alle implikasjoner som følger.

Det må bygges og pleies, akkurat som du ville ha ditt eget rykte i den virkelige verden. Velg, kjøp og beskytt domenenavnet ditt nøye.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map