Beste skylagring og fildelingsservice for små bedrifter

Fildelingssider har blitt stadig mer populære de siste årene, og populariteten har spredd seg til forretningsbruk. Disse nettstedene tilbyr nå bedrifter en sikker og praktisk måte å dele filer med partnere og noen ganger til og med kunder.


Hvorfor bruke en Cloud Storage / File Sharing Service?

Dagene da e-post var nok til å flytte filer rundt som vedlegg er for lengst borte. Til og med dokumenter i dag er rikere på kvalitet og større i størrelse takket være muligheten for mange tekstbehandlere til å legge inn andre filer inne.

På grunn av disse grunnene og mer, Cloud lagringstjenester har sprunget opp og vokser som ugress. Kvaliteten og hastigheten på internettlinjer har gjort dem til et alvorlig levedyktig alternativ både for personlig bruk og for forretninger.

Noen skylagrings- og fildelingsselskaper har til og med lagt til ekstra funksjoner, enten å plassere kjernefunksjonene deres i et avansert økosystem for arbeidsflyt eller til og med ha forretningsspesifikke bruksområder som regeloverholdelse.

Til tross for alle disse funksjonene og egenskapene, er den mest grunnleggende grunnen til å vurdere bruken av en å øke påliteligheten til bedriften din. Sikkerhetskopiering er nøkkelen, og alt ekstra er bare glasur på kaken.

10 beste skylagring og fildelingsservice

Når det gjelder virksomhet, snarere enn størrelse, er det spesifikke behov som vanligvis må imøtekommes. Disse spenner fra pris til teamsamarbeid, og ikke alle finnes i hver tjeneste. Disse tjenestene er ikke helt like, men kan brukes på lignende måter.

1. pCloud

pCloud for business legger til funksjonalitet til den vanlige skybaserte fildelingen ved å la brukere enkelt salve filer og mapper med kommentarer. All aktivitet blir også overvåket og logget slik at administratorer når som helst kan gjennomgå dem.

Kanskje er de to viktigste egenskapene om pCloud imidlertid at det er mer sjenerøst på lagringsplassen som tilbys, og du kan også velge å betale i to forskjellige moduser. Den første er hvordan de fleste Cloud lagringsmerker fungerer – betalinger på månedlig basis. Den unike delen er at du også kan velge å betale en engangsavgift for livstid i stedet.

Forretningsfunksjoner inkluderer en hvit etikettfront som du kan omdirigere som din egen, slik at kundene ser delte filer i et system som ser ut som om det hører til deg. Dette alene gir det en ende på mange andre Cloud lagringstjenester.

pCloud-priser: Starter fra $ 3,99 / mo

Pros

 • Fildelingssystem for hvit etikett
 • Generøs lagringsplass
 • Levetidsplaner tilgjengelig

Ulemper

 • Begrenset 30-dagers filhistorikk / gjenoppretting
 • Få ekstra funksjoner

Besøk pCloud

2. Synkroniser for virksomhet

Hvis du har brukt OneDrive før, er sjansen stor for at du blir vant til å synkronisere veldig raskt. Appen integreres enkelt med enheter og viser seg selv som en mappe på systemet ditt. Derfra kan filer lagres i nettskyen og deles enkelt med både medarbeidere og klienter.

For deling er det godt å merke seg at alt du trenger å oppgi er en lenke til filen eller mappen du ønsker å dele – motparten din trenger ikke en synkroniseringskonto for å få tilgang til den. Individuelle brukere får den korte enden av pinnen med kontoer til $ 10 per måned, men Sync er virkelig designet for bedrifter i tankene.

Bedrifter kan dra fordel av lavere pris per bruker planer som kommer med administrative styringsverktøy som lar deg administrere alle kontoer fra et enkelt synspunkt. Dette inkluderer å legge til og fjerne brukere, tilbakestille passord, sjekke aktivitetslogger og mer.

Synkroniser priser: Forretningsplaner starter fra $ 10 / mo

Pros

 • Fullt kompatibel med Microsoft Office
 • Begrens nedlastinger på delte filer (bare visning)
 • 365-dagers filgjenoppretting

Ulemper

 • Begrenset SLA på 99,9% oppetid
 • Live chat support bare på Enterprise planer

Besøk Sync

3. OneDrive for Business

Det er ingen tvil om at Microsoft er konge både i operativsystemer og forretningsapplikasjoner. På grunn av dette kraftige økosystemet kan det være utrolig fristende å jobbe med OneDrive for Business, spesielt når det er så godt integrert i mange Microsoft-produkter som Windows og Office.

OneDrive for Business lar deg lagre dokumenter og andre filer i skyen og jobbe med dem der uansett hvor du er. Det muliggjør også viktige forretningsfunksjoner som deling og samarbeid, alt sikret med kryptering som tilfredsstiller sikkerhetsbehovene de fleste organisasjoner har.

OneDrive for forretningspriser: Fra $ 5 per måned

Pros

 • Microsofts økosystemintegrasjon
 • Relativt billig

Ulemper

 • Kanskje ikke integreres godt med produkter som ikke er fra Microsoft

Besøk OneDrive

4. Dropbox for Business

Der forbrukerversjonen av Dropbox stort sett tilbyr bare lagringsplass i Cloud, er Dropbox for business et dyr av en annen karakter. Dropbox for Business bygger på de grunnleggende lagringsmulighetene og tilfører det viktige elementet i samarbeid.

Det tilbyr forretningsbrukere et enkelt synspunkt som organiserer hele arbeidsområder som kombinerer innhold og verktøy. Du kan enkelt synkronisere og jobbe med lokale filer, skybasert innhold og Dropbox’s Paper Docs og dele dem med teamet ditt.

Dropbox for forretningspriser: Fra $ 12,50 / bruker / måned

Pros

 • Generøs lagringsplass
 • Veldig sikker

Ulemper

 • Minimale arbeidsflytfunksjoner

Besøk Dropbox

5. Google Drive

Der Microsoft styrer operativsystemet og Office, reglerer Google nettet og mobilen. Som sådan er det en alvorlig utfordrer når det kommer til Cloud-rommet, spesielt med den omfattende og smidige G Suite-applikasjonen.

Google Drive fungerer bra i det økosystemet og kan ikke bare brukes til lagring av filer, men også teamarbeid og samarbeid om dokumenter. Det søter videre avtalen med online verktøy som lar deg jobbe med alle filene fra alle nettlesere som har en internettforbindelse – eller til og med offline.

Google Drive for Business Priser: Fra $ 5,40 / bruker / måned

Pros

 • G Suite-integrasjon
 • Gode ​​samarbeidsfunksjoner

Ulemper

 • Kan være for høyt Google-sentrisk

Besøk Google Drive

6. FileCloud

FileCloud er der de store guttene spiller og tilbyr et komplett utvalg av Cloud Storage-løsninger til forretningsbrukere. Det var ikke designet for gjennomsnittlige forbrukere, og selv i den lave enden av skalaen, hjelper det med å skape et sikkert fildelingsmiljø for hele servere.

Det hjelper selskaper å bygge sitt eget økosystem for fildelingsservere og tilknyttede klientkontoer, slik at de kan beholde full styring og eierskap til dataene. Dette er viktig i noen organisasjoner og til og med i noen land for å overholde lovene for dataregulering for virksomheten. Du kan selvfølgelig også velge å benytte deg av serverne deres.

FileCloud-priser: Fra $ 4,20 / bruker / måned

Pros

 • Kan velge selvbasert serverbruk
 • Flere forskrifter overholder

Ulemper

 • Ingen forbrukeralternativ

Besøk FileCloud

7. ShareFile

ShareFile by Citrix er et annet forretningsspesifikt Cloud-lagringssystem som integrerer mange funksjoner som er viktige for store bedrifter. Dette inkluderer ikke bare fildeling og samarbeidsfunksjoner, men en overflod av kontroller for bedre styring.

Det hjelper i automatiseringen av arbeidsflyten som kan tilpasses for hver organisasjons spesifikke behov. Kontrollører kan overvåke dokumentflyt og inngå i sanntid, gi sine tilbakemeldinger eller til og med gjennomføre godkjenninger eller gjøre endringer.

Unikt kan systemet støtte gjenkjennelse av juridisk bindende e-signaturer over hele systemet og sanntidssporing pluss høye krypteringsnivåer for å sikre det hele.

ShareFile-priser: Fra $ 10 / bruker / måned

Pros

 • Ubegrenset lagring
 • Omfattende fildeling

Ulemper

 • Kan være dyrt

Besøk ShareFile

8. Boks

Basert i USA er Box et annet forretningsorientert Cloud-lagringssystem som er høyt rettet mot innholdsstyring. Det fungerer ikke bare innenfor et virksomhets økosystem, men utvider også samarbeids- og delingsfunksjoner overfor partnere og klienter.

Systemet er meget sikkert og oppfyller mange tonn krav til selskapsledelse inkludert globale forskrifter som GDPR, HIPPA og mer. Bortsett fra lagring og samarbeid, har Box også et solid rapporteringssystem for å håndtere hele arbeidsflyten.

Prissetting av eske: Fra $ 5,80 / bruker / måned

Pros

 • Sterkt forretningsorientert
 • Svært detaljert arbeidsflytkontroll

Ulemper

 • Hver plan trenger minimum 3 brukere

Besøk boksen

9. Hightail

Hightail prøver å spre seg over et bredt brukergruppe, og har en rekke planer som passer både for enkeltpersoner og for bedrifter. Likevel, i stedet for å fokusere energiene sine på Cloud-lagring eller sende store filer, prøver den å gjøre begge deler med noen merkelige resultater.

Selv om det for eksempel muliggjør sending av store filer, er ikke nøyaktig bruk av denne funksjonen nøyaktig sikker, siden det også er ubegrenset lagringsplass på betalte planer. En enkel lenkeandel ville fungere bra i stedet for å ha det tvilsomme alternativet til å sende filer på over 100 GB i størrelse.

Hightail-priser: Betalte planer fra $ 12 per måned

Pros

 • Flere planer tilgjengelig
 • Fokusert på fildeling

Ulemper

 • Ikke mye i veien for samarbeidsfunksjoner

Besøk Hightail

10. SugarSync

Der hightail har flerbruksmål, er SugarSync veldig entydig. I stedet for å tilby ekte forretningsfordeler, konsentrerer denne leverandøren seg om å tilby svimlende mengder lagringsplass til varierende priser.

Det oppfører seg veldig som synkronisering og butikk som mange Cloud-lagringstjenester har med noen grunnleggende redigerings- og samarbeidsfunksjoner. Det gode poenget er at det er enestående i noe mange selskaper kan gjøre bedre – enkelhet.

SugarSync-priser: Fra $ 7,90 per måned

Pros

 • Enkel å bruke
 • Høy sikkerhet

Ulemper

 • Minimal støttefunksjoner for arbeidsflyt

Besøk SugarSync

Konklusjon: Hvordan Vital er Cloud Storage for bedriften din?

Som du sikkert kan fortelle fra listen over disse Cloud lagrings- og fildelingsleverandørene, er det et stort avvik i bredden av tjenester som hver tjenesteleverandør tilbyr. Noen utmerker seg på forbrukernivå, mens andre går hele svinen for å imøtekomme forretningsbrukere.

Det sentrale elementet i å velge den perfekte tjenesteleverandøren for deg selv eller virksomheten er det samme som det alltid er – vurder nøye dine behov. Som et eksempel på dette, mens Box tilbyr ekstremt detaljerte funksjoner, vil ikke alle virksomheter måtte overholde mange forskrifter og slikt. I tilfeller som dette kan et mer forbrukervennlig alternativ være et bedre valg, for eksempel det grunnleggende Google-økosystemet.

Skriv ned nøyaktig hva du tror virksomheten din krever før du velger, kan du spare deg for massevis av sorg over flere funksjoner du ikke bruker, og som du likevel betaler for.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map