De bedste onlinebutikbyggere til begyndere og små virksomheder i 2020

* Opdateringer: Opdateret prisfastsættelse og funktioner opdateret til 2020; tilføjet FAQ-sektion.


Online detailsalg over hele kloden udgør $ 2,3 billioner i 2017, og omsætningen i 2021 forventes at vokse til $ 4,88 billioner (kilde). I 2019 udgør e-handel mere end 13% af alle detailindtægter på verdensplan.

Online detailvirksomhed er meget stor.

Du går glip af (meget!) Hvis din virksomhed ikke har udvidet rækkevidden online.

Med fremkomsten af ​​online-butiksbyggere har det aldrig været nemmere at oprette en online butik – selvom du bare er en nybegynder uden oplevelse af webudvikling.

Der er en række gode e-handelswebbygere, der tages højde for begyndere, der bare ønsker en enkel og fungerende online butik. Vi har indsnævret det til de bedste fem, der passer godt til enhver begyndere eller små virksomhedsejere med begrænset budget.

Kort overblik: Sammenlign de bedste online-butiksbyggere

Sammenlign funktioner og gennemgå priser på online butiksbygger i følgende tabel.

Funktioner
Shopify
BigCommerce
Volusion
Wix
Weebly
Zyro
Apps og temaer1.200+ apps & 100+ temaer470+ apps & 110+ temaer70+ apps & 40+ temaer260+ apps & 500+ temaer270+ apps & 50+ temaerIngen apps & 11 temaer
SupportE-mail, live chat & telefonE-mail & telefonLive chat & telefonE-mailE-mail, live chat & telefonLive chat & e-mails
Transaktionsgebyr0,5 – 2,0%0%0%2,9%++2,9%++0%
Payment Gateways100+ Payment Gateways WorldWide60+ Payment Gateways WorldWideAuthroize.net, Digital River, FirePay, PayPal Pro, StripeAccepter større kreditkortStripe, Square, PayPal Express, Authorize.netUkendt
Bedste plan for lille bizGrundlæggende – $ 29 / moPlus – $ 29,95 / moPersonlig – $ 29 / moVIP – $ 35 / moForretning – $ 25 / moe-handel – $ 14.99 / mo
Hvad du fårUbegrænsede produkter og opbevaring med forudgående e-handelsfunktionerUbegrænset produkter og båndbredde. Op til $ 150.000 online-salg om året10.000 produkter med 10 GB båndbredde. Prioritetsstøtte20 GB lagerplads og ubegrænset båndbredde med nyttige funktionerUbegrænsede produkter med funktioner, der kan sælges onlineVis op til 100 produkter
Egnet tilSeriøs eCommerce-virksomhedsejer, der ser efter de bedste jack-of-all-trades.Online butik i alle størrelser baseret på indtægter; bedste alternativer til Shopify.Lille eller individuel sælger, der ønsker at sælge fysiske produkterEksisterende Wix-bruger, der ønsker at opgradere deres websted til at blive en online butik.Brugere, der ønsker en enkel og billig online butik på deres hjemmeside.Starter e-handelswebsteder
BesøgShopify.comBigCommerce.comVolusion.comWix.comWeebly.comZyro.com

Bedst bedømte online-butiksbyggere – gennemgangsfunktioner & Prisfastsættelse

1. BigCommerce

BigCommerce Online Store Builder - Vigtig planBigCommerce – Prøv BigCommerce gratis i 15 dage (intet kreditkort nødvendigt), klik her.

Uanset om du er en seriøs virksomhedsejer eller bare en nybegynder, tilbyder BigCommerce et væld af funktioner, der er super brugervenlige. Den vigtige ting at bemærke er dog, at deres websted kan være lidt forvirrende for nye besøgende.

På grund af dybden i funktioner, som BigCommerce har, kan den imødekomme et enormt udvalg af brugere. De opdelte deres produktlinjer i to større segmenter – Enterprise og Essentials. Medmindre du driver et selskab på flere milliarder dollars, er chancerne større for, at du vil se på afsnittet Essentials.

BigCommerce Essentials tilbyder brugerne en alt-i-en-platform, der hjælper dig på alle trin fra tilmelding til drift af dit websted. Fra starter gratis skabeloner til at hjælpe dig med design til andre omfattende funktioner som flerkanalsalg, marketingværktøjer og mere – BigCommerce Essentials har det hele.

De har også meget omfattende support, og dette kan udnyttes på flere måder end én. Bortset fra de sædvanlige hjælpekanaler kan du også drage fordel af deres on-demand-kurser, der hjælper dig med at lære det væsentlige i, hvordan du vokser dit websted.

Du kan prøve dem med en 15-dages gratis prøveperiode uden kreditkort.

Læs detaljer BigCommerce anmeldelse her.

BigCommerce nøglefunktioner

 • Valg af bredt tema – Byg en smuk online butik med let at tilpasse tema
 • Sælg overalt – Integrer med eBay, Amazon, Facebook, Square, Google Shopping og mere
 • Forsendelses- og beskatningsstøtte – Beregn automatisk forsendelses- og skattesatser
 • Omfattende analytiske værktøjer – Indbygget butikanalyse og intergrat med Google Analytics; eksportere salgsdata og produktdata i CSV- eller XML-format
 • Dropshipping-muligheder – forskellige apps tilgængelige til dropshipping-forretning
 • Bedste SEO-muligheder – Solide SEO-funktioner og support
 • Ingen transaktionsgebyrer i alle planer – Sælg og tjen mere med BigCommerce

BigCommerce-prisfastsættelse

 • Standard – $ 29,95 månedligt
 • BigCommerce Plus – $ 79,95 månedligt
 • Pro – $ 299,95 månedligt

2. Shopify

Shopify e-handelsplatform - opbyg og voks din virksomhed onlineShopify – Prøv Shopify gratis i 14 dage (intet kreditkort kræves), klik her.

Den one-stop-løsning for alle virksomhedsejere, Shopify er løsningen for dem, der ønsker at drive en eCommerce-butik på deres hjemmeside. Shopify giver dig adgang til sin onlinebutikbygger, som giver dig mulighed for at bygge dit websted nøjagtigt som du vil have det.

Ved hjælp af forudbyggede Shopify-skabeloner er det ganske nemt at oprette en eCommerce-butik. Du kan vælge mellem over hundrede forskellige skabeloner. Alle de professionelle skabeloner er mobilvenlige.

De inkluderer endda en række funktioner såsom SEO, markedsføringsressourcer, integration af sociale medier, sikre indkøbsvogne og endda support over 100 betalingsportaler. Hvis du har brug for ekstra funktioner til at udvide din butik, kan du vælge den passende add-on fra Shopify app store – kommer med både gratis og betalt.

Hvis din online butik er baseret i USA eller Canada, kan du bruge Shopify-betaling og forsendelsesløsningen. Shopify-betaling er fuldt integreret med din butik. Du behøver ikke at betale noget transaktionsgebyr. Ellers opkræver du op til 2% transaktionsgebyrer for hvert salg.

Lær mere – læs vores dybdegående anmeldelse af Shopify.

Shopify nøglefunktioner

 • Skalerbarhed – Kraftig online butiksbygger til små og store virksomheder
 • Sælg overalt – Integrer med Amazon, Facebook, Instagram og mere
 • Indbygget butik-front-design – 100+ professionelle skabeloner til e-handelswebsteder (gratis & præmie)
 • Shopify salgssted – forene offline salg i butikken og online
 • Shopify-betaling – Accepter betaling med kreditkort uden tredjepartskonti
 • Forsendelsesstøtte – Beregn forsendelsespriser automatisk og udskriv USPS forsendelsesetiketter
 • Shopify Business Name Generator – Vælg dit originale virksomhedsnavn ved hjælp af automatiseret værktøj
 • Exchange Marketplace – Køb, sælg eller overfør din Shopify-butik let
 • Største apps og community support – Shopify understøttes af et stort samfund af uafhængige udviklere; Shopify App Store er fyldt med mange nyttige add-on

Shopify priser

 • Shopify Lite – $ 9 Månedligt (begrænsede funktioner)
 • Grundlæggende Shopify-plan – $ 29 månedligt
 • Shopify – 79 dollars om måneden
 • Advanced Shopify – 299 dollars om måneden

3. Vold

VolusionVolusion – Prøv 14 dage gratis (intet kreditkort kræves), klik her.

For dem, der ønsker at bygge en online butik, der ser glat og ren ud, tilbyder Volusion alle de værktøjer, der er bedst egnet til at opbygge en visuelt attraktiv e-handel, der ikke er alt for Flash-tung.

Mange aspekter af Volusions webbygningsværktøjer kan tilpasses for at hjælpe dig med at sælge enhver form for produkt, men deres design er rettet mod at sælge fysiske varer.

Et eCommerce-websted, der er bygget med Volusion, gør det muligt for kunder nemt at navigere i din butik og nemt gennemgå alle produkter, du sælger.

Volusion nøglefunktioner

 • Betalingsstøtte – Accepter kreditkortbetaling via Stripe, Authorize.net og mere.
 • Produktside – Tiltalende produktpræsentationsside med zoomfunktion og billedgalleri
 • Abandoned cart funktion – Gendan mere salg
 • Brugervurderinger – Lad dine brugere gennemgå og vurdere dine produkter
 • Mobilvenlig – Alle websteder og online butikker er optimeret til mobilbrugere

Prissætning af fusioner

 • Personligt – $ 29 månedligt
 • Professionel – $ 79 månedligt
 • Forretning – $ 299 månedligt

4. Wix

Wix-hjemmeside - websteds- og e-handelsbuilderWix Stores – Klik her for at prøve gratis.

Wix er forbi 154 millioner registrerede brugere i 190 lande, og de fortsætter med at vokse hurtigt. For virksomheder, der ser ud til at starte i det små i e-handelsverdenen, er Wix en fantastisk webbygningsløsning, da du kan have et websted klar på få minutter.

En af de store ting ved Wix er, at de tager højde for dem, der har nul viden om at starte et websted. Fra at give skabeloner til valg af skrifttyper, de giver dig al den hjælp, du har brug for til at have et websted.

Mens Wix er mere kendt for et generelt websted, har de også et robust eCommerce-webstedsbygningsværktøj, som er ret kraftigt.

Læs vores dybdegående Wix-gennemgang her.

Wix Stores Nøglefunktioner

 • Redigerbar brugervenlighed – Byg din butik med træk-og-slip-værktøj
 • Wix Logo Maker – Design brugerdefineret logo, der matcher dit brand
 • Business Name Generator – Vælg et originalt og mindeværdigt navn til din virksomhed
 • Mobilvenlig – Alle websteder og online butikker er optimeret til mobilbrugere
 • Tilgængelig blogging – Føj let blogfunktioner til dit eCommerce-websted
 • Online-butiksskabeloner – Mere end 500 tilpassbare skabeloner i Wix Stores

Wix Stores Prissætning

 • Business Ubegrænset – $ 17 månedligt
 • Business Ubegrænset – $ 25 månedligt
 • Forretnings-VIP – $ 35 månedligt

5. Weebly

Weebly online butikWeebly Online Store – Klik her for at prøve gratis.

Weebly tilbyder en stærk platform til opbygning af et websted, men er stadig stadig overkommelig for virksomheder, der lige er begyndt. Ved siden af ​​Wix er Weebly ret ens med hensyn til de funktioner, de tilbyder.

Nogle af de fantastiske funktioner, de tilbyder, er muligheden for at lade din kunde søge og filtrere efter produkter, de ønsker på dit websted.

Men selvfølgelig er Weeblys største fordel deres prisfastsættelse. Og til $ 12 for deres laveste eCommerce-plan er det bestemt lettere og mindre smertefuldt på din tegnebog at have et eCommerce-websted.

Læs vores dybdegående Weebly-anmeldelse her.

Weebly Online Store nøglefunktioner

 • Overkommelig – Billigste billedbutikbygger på markedet, start med kun $ 12 / måned
 • Auto-skatberegner – Mulighed for at indstille skattesatser for din kundes placeringer
 • Betalingsstøtte – Accepter betalinger via Square eller tredjepartudbydere
 • Nem butikstyring – Beholdningsstyringsværktøj med varemærker og firkantede gavekort
 • Gode ​​SEO-support SEO-værktøjer til at forbedre dit websted og produktets synlighed

Weebly-priser

 • Pro – $ 12 månedligt
 • Forretning – 25 dollars om måneden
 • Business Plus – 38 dollars om måneden

6. Zyro

Zyro Online Store – Begynd med at opbygge din online butik gratis.

Zyros mål er at gøre webstedsbygning let tilgængelig for masserne, og dette inkluderer online butikker. Deres dobbelte kapacitet betyder, at nye brugere har en progressionsti, selv når de starter med deres gratis planer – og senere kan opgradere til kommercialisering af deres websteder. 

Det skal dog bemærkes, at netop denne enkelhed kan være et to-kantet sværd. For brugere, der er erfarne veteraner inden for e-handel, finder du måske, hvad der er tilgængeligt her, en smule restriktiv. Hvis du imidlertid er ny, tilpasser du sandsynligvis let.

At være en ny service, der er tandbørnsproblemer, men Zyro-teamet har arbejdet hårdt for at løse problemer. Alt hvad du behøver er at komme i kontakt med dem, og deres støtte håndterer resten.

Under alle omstændigheder, med en evigt prøvekonto, hvad kan gå galt?

Zyro nøglefunktioner:

 • Let at bruge online butiksbygger
 • Foruddesignede skabeloner
 • Nyttige forretningsværktøjer som logo maker inkluderet
 • SEO-optimerede websteder
 • Der opkræves ingen transaktionsgebyrer
 • Support til flere kanaler

Zyro-prisfastsættelse:

 • e-handel – $ 14.99 månedligt
 • eCommerce + – $ 21.99 månedligt

Er en online butiksbygger rigtigt for dig?

Mere end 40% af webstederne på en hostet løsning i BuiltWiths Top 1.000.000 websteder bruger online butiksbygger: Shopify, Shopify Plus og BigCommerce (kilde: BuiltWith).

En eCommerce eller online butik builder er en software, der er designet til at tilbyde en komplet løsning for dig at opbygge et websted og sælge online.

Softwaren gør det tunge løft ved opsætning af en online butik såsom oprettelse af websted, opsætning af butik foran, lagerberegning, beregning af forsendelsesgebyrer, lagerstyring, salgsrapportering, integration af betalingsgateway, design af butikskontorer osv .; så du kan fokusere på at drive din virksomhed.

En onlinebutikbygger er normalt egnet til ikke-teknikere og eksperter. Alt hvad du behøver er at lære at bruge disse forprogrammerede funktioner – ligesom at bruge MS Words eller en WYSIWYG webeditor.

Som alle gode ting i livet har online butiksbyggere dog deres retmæssige andel af ulemperne.

Lad os se på fordele og ulemper ved at bruge en onlinebutikbygger:

Fordele ved Online butik Builder

Almindelige fordele ved at bruge en onlinebutikbygger inkluderer:

 • Ingen kodning krævet – Opret og rediger din online butik let ved hjælp af en træk-og-slip-editor. Til sammenligning har du brug for avancerede webudviklingsfærdigheder for at opbygge en online butik fra bunden ved hjælp af open source-løsning (dvs. PrestaShop eller Magento websted)
 • Eftersalgsteknisk support – Platformer som BigCommerce og Shopify leveres med omfattende eftersalgssupport, hjælp er (normalt) kun en e-mail væk.
 • Færdiglavet, smukt designet butiksfront (se nogle af de bedste gratis skabeloner her)
 • Bliv beskyttet med indbyggede sikkerhedsfunktioner og delte SSL-certifikater
 • Udvid din virksomhed let på flere kanaler og platforme (Facebook, Instagram, Pinterest, Amazon osv.)
 • Få nemt betalt i forskellige valutaer via flere betalingsportaler
 • Nogle butiksbyggere giver dig mulighed for at administrere både online og offline salg på ét sted (dvs. Shopify Pos)
 • Løbende webstedsupport (inklusive sikkerhed og softwareopgraderinger) uden ekstra omkostninger

Ulemper ved Online Store Builder

Almindelige ulemper ved at bruge en online-butiksbygger inkluderer

 • Sænkning af din forretningsmargin – Mange online-butiksbyggere opkræver transaktionsgebyr pr. Salg (dvs. Shopify-gebyr 0,5 – 2,0%)
 • Nogle online-butiksbyggere har SEO-problemer (URL-struktur, .htaccess-adgang osv.), Som du ikke kan løse
 • Liv og død i din butik afhængigt af platformen. Hvis platformen går ud af drift, gør din butik det også

Sådan vælger du: Hvilken eCommerce-webstedsbygger der passer til dig?

Der er en række online-butiksbyggere tilgængelige på internettet, og at vælge den rigtige platform til dig afhænger af, hvad du og din virksomhed virkelig har brug for af det.

Det er lidt som at shoppe efter en bil. Hovedformålet med det er at få dig fra punkt A til B, men der er mere ved det, når du prøver at vælge en. Med en online-butiksplatform er hovedformålet at vise det produkt, du sælger, lægge det i en indkøbskurv og give dig penge. Men ligesom at købe en bil, er der mere ved det.

Når det gælder at vælge den bedste eCommerce-webstedsbygger til din virksomhed, skal følgende faktorer overvejes på forhånd:

1. Hvad er dit budget?

Dit budget bestemmer, hvad du har råd til at få. Hvis du har et større budget, kan du få en større bil. Det samme gælder online butikker og e-handelsindstillinger. Et større budget giver dig helt sikkert mere interessante platforme, der tilbyder mere indbyggede funktioner. De overkommelige, på den anden side, vil være mere enkle og ligetil.

 • Butikbygger uden transaktionsgebyrer: BigCommerce, Volusion
 • Billigste butikbygger: Weebly

2. Brugervenlighed?

Når du leder efter en onlinebutikbygger, skal du forstå forskellen mellem noget, der fungerer og noget, der er brugervenligt. Visse bygherrer vil fokusere på design frem for funktioner eller vice versa. Hvis du ikke har noget imod at gennemgå gennemgangsvejledninger og brugermanualer, foretrækker du måske at have flere funktioner og indstillinger. Nogle vil måske have et enkelt og ligetil design over obskure funktioner.

 • Mest forretningsvenlig butikbygger: Shopify, BigCommerce

3. Har du brug for ekstra support?

At have støtte er altid godt, især når du kan ringe til nogen for at få hjælp. Desværre kan det også koste penge. Mens nogle måske har det godt med standardiseret hjælp eller ved at gøre alt selv, hvis du har brug for den ekstra hjælp, kan du overveje at have en udvikler på holder.

 • Butikbygger med det bedste supportfællesskab: Shopify

4. Har du brug for offline salg / beholdning?

Med eCommerce-platforme kan du administrere dine ordrer og inventar. Nogle platforme giver dig imidlertid mulighed for også at synkronisere det med dit offline salg. Du kan endda bruge nogle som et offline ordresystem, så din beholdning / betaling problemfrit kan arbejde mellem online og offline butik.

 • Butikbygger med indbygget POS-system: Shopify

5. Hvad er de grundlæggende funktioner i onlinebutikken?

En god online-butiksbygger bør tilbyde de grundlæggende funktioner, som du har brug for for et e-handelswebsted, såsom SSL-certifikater, indkøbskurvfunktioner, SEO-funktioner på websider, salgs- og lagerrapportering, gendannelse af kort og transaktionsplugins. Nogle vil tilbyde flere funktioner og plugins, men kompromiset betyder, at man skal håndtere en mere kompliceret grænseflade.

 • Onlinebutikbygger med de bedste funktioner: BigCommerce

Ofte stillede spørgsmål til eCommerce-webstedsbyggere

Kan jeg bruge mit eget domæne med online butiksbygger?

Ja, du kan gøre det med de fleste online butiksbyggere. Alle fem platforme, som vi anbefaler i denne artikel, giver brugerne mulighed for let at forbinde deres domænenavn.

Skal jeg købe et specielt SSL-certifikat til min online butik?

De fleste online-butiksbyggere har et gratis delt SSL-certifikat – derfor kræves der ingen ekstra omkostninger eller arbejde fra din afslutning. Du kan dog købe og installere dit private SSL-certifikat til din butik. At have et SSL-certifikat er vigtigt for ikke kun dine kunders online sikkerhed, men også for din Google-placering. Google har udtalt det klart HTTPS-kryptering er et rangeringssignal i august 2014.

Hvor mange transaktionsgebyrer skal jeg betale til online butiksbygger?

Ikke alle online-butiksbyggere opkræver transaktionsgebyrer – BigCommerce opkræver for eksempel ikke transaktionsgebyrer i alle deres planer. Hvis de gør det, varierer gebyrerne imidlertid normalt fra 0,5% – 3% – afhængigt af den plan, du bruger.

Her er to eksempler:

Shopify transaktionsgebyrer
Grundlæggende Shopify: 0 – 2% for eksterne betalingsgateways
Shopify: 0 – 1% for eksterne betalingsgateways
Advanced Shopify: 0 – 0.5% for eksterne betalingsgateways

For brug af alle større kreditkort (Visa, Mastercard, American Express, JCB, Discover og Diners Club-betalingskort og kreditkort), skal du konfigurere det ved at gå til afsnittet om acceptere kreditkort og vælge Shopify-betalinger.

Gebyrer for weebly-transaktion
Weebly tilføjer et serviceafgift på 2,9% + transaktionsgebyr på $ 0,30 for Stripe, Authorize.net og PayPal. På deres starter- og pro-planer opkræver Weebly yderligere 3%, men du kan vælge forretningsplanen for at undgå det ekstra gebyr.

Skal jeg bruge en gratis eCommerce-webstedsbygger i stedet?

Nej. Vi anbefaler ikke at bruge en gratis eCommerce-webstedsbygger, da det har tendens til at være meget grundlæggende. Når det kommer til at opbygge et eCommerce-websted, får du det, du betaler for, og ofte tid, hvad du betaler for, er muligheden for at bruge værktøjer og funktioner, der er nødvendige for en online butik.

Hvad er en drop-shipping online butik?

Dropshipping er en forretningsmodel, hvor du kan sælge fysiske produkter uden at have de faktiske varer med dig. Når der er en ordre fra kunder, skal butikkejere bare kontakte leverandøren. Bestillingen sendes derefter af leverandøren til kunderne direkte. Se vores nylige casestudie, og lær, hvordan du kan starte en dropshipping-virksomhed ved hjælp af Shopify.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map