Bedste e-mail-marketingtjenester til erhvervslivet i 2020

Mange af os bruger e-mail, men i vores sind er den henvist til bagsiden som noget, der lige er taget for givet, og som er der for os at bruge. Som enhver digital marketingmedarbejder ved, er e-mail-marketing meget grundlæggende for det, de gør.


Det gælder dog ikke kun e-mail-marketingfolk, men næsten enhver jobrolle, der integrerer funktionen af ​​digital marketing. Dette udvider muligheden for at omfatte mange flere mennesker, f.eks. Ejere af websteder eller blog, salgspersonale og mere.

Indholdsfortegnelse

Guide til e-mail-marketing

 • Har du brug for e-mail-marketing?
 • Bedste e-mail-marketingplatforme anbefaler jeg
 • Ideelle funktioner, som de bedste e-mail-marketingsystemer burde have
 • Sidste tanker: Hvem man skal gå sammen med?

Tjenesteudbydere anmeldt

 • Konstant kontakt
 • GetResponse
 • MailChimp
 • AWeber
 • SendinBlue
 • SendPulse

Videregivelse: BuildThis.io modtager henvisningsgebyrer fra nogle virksomheder, vi nævnte på dette websted. Lær mere om, hvordan vi finansierer vores webstedsdrift og fuld offentliggørelse af indtjening her.

Hvis du i øjeblikket stadig er usikker på, hvordan dette element passer ind i dig, vil vi forenkle tingene med et enkelt spørgsmål …

Har du brug for e-mail-marketing?

Hvis du har brug for salgsteams, webstedstrafik eller gør noget andet, der kræver, at du når ud til så mange mennesker, som du hurtigt kan, skal du udføre e-mail-marketing.

Uanset om du ikke har direkte adgang til folk eller ikke er i direkte kontakt med dem på det tidspunkt, eller hvis du bare ikke er i stand til at nå dem direkte på et hvilket som helst tidspunkt, er e-mail-marketing det, der hjælper med at holde dig i kontakt med dem.

Med udformningen af ​​en enkelt mail, der finjusterer et par indstillinger og et enkelt klik, kan du nå ud og røre nogen uanset tid, omfang af information eller tilgængelighed.

Lad os se på nogle af de mere detaljerede fordele ved e-mail-marketing.

Hvad e-mail-marketing kan gøre for dig?

E-mail-marketing har et estimeret afkast på investeringen (ROI) på 3.800%, hvilket betyder, at hver dollar, der gennemsnitligt investerer i e-mail-marketingnetværk, i gennemsnit et afkast på $ 38. Bortset fra kun det økonomiske perspektiv, er der mange andre fordelagtige aspekter af e-mail-marketing, såsom;

Udvidet rækkevidde

Besøgende på webstedet kommer og går, men når de først er væk, vender mange aldrig tilbage. Ved at indsamle e-mail-oplysninger fra dine besøgende vil du være i stand til at nå ud til dem igen i fremtiden. Med en e-mail-liste sender du hele listen værdifuldt indhold, som de ellers kan gå glip af. Du kan også få yderligere trafik, når nogle vælger at følge links tilbage til dit websted baseret på oplysninger sendt til dem.

Stigning i salg

E-mail-konverteringer er observeret bedre end både social og organisk søgetrafik. Faktisk, statistik viser at sociale medier har en samlet engagement på kun 0,58% sammenlignet med en 3,71% klikfrekvens (CTR) for e-mail. Salget vil stige for enten online eller i butikken som et resultat af, hvad brugeren læste i en e-mail, f.eks. Ved at få et specialtilbud eller en eksklusiv pris.

Finjuster dine operationer

Da e-mail-marketing er baseret på statistikker, er det muligt at indsamle disse data og analysere dem. Disse oplysninger kan derefter bruges til yderligere at forbedre dine e-mail-kampagner for at øge effektiviteten. Lær f.eks. Om dine brugerbasis lide, ikke lide og interesser, og send dem relevant materiale.

De bedste e-mail-marketingplatforme, jeg anbefaler

Der er bogstaveligt talt en bådfylde med e-mail-marketingsystemer tilgængelige i disse dage, og du vil have svært ved ikke at ramme en med en sten (hvis den smides). Ligesom business hosting platforme – at vælge den rigtige e-mail marketing platform kan være en opgave, så jeg har testet og valgt seks bedste e-mail marketing tjenester.

Mange af e-mail-marketingsystemerne har lignende funktioner, men næsten alle af dem har en gratis prøveversion. Jeg vil meget anbefale, at du tilmelder dig og tester dem, før du køber ind, bare for at se, om systemet passer dig rigtigt.

1. Konstant kontakt

ConstantContact e-mail marketing software - klik her for at prøve gratis

Hjemmeside: https://www.constantcontact.com

Konstant kontakt er et af de mest anerkendte navne inden for e-mail marketing system. På markedet i over et årti har det udviklet sig over tid og betjener i dag mere end 650.000 kunder. På baggrund af deres kernekompetence inden for e-mail-marketing har de gjort det godt på funktionsfronten.

Bortset fra at have et effektivt og brugervenligt system, har de tilføjet mange funktioner, som er uvurderlige, såsom begivenhedsstyring, social kampagnefunktion og endda brugerundersøgelsesværktøjer. For en alt-i-en top-of-the-line løsning, dette er go-to fyre.

Support er også omfattende i form af live chat, e-mail og et forum med et stort fællesskab. Det bedste af alt, du kan tilmelde dig en gratis prøveperiode på en måned for at teste deres tjenester. Efter prøveperioden varierer priserne afhængigt af antallet af e-mail-kontakter, du har.

Også – læs Timothys dybdegående konstante kontaktanmeldelse hos WHSR.

Startpris: Gratis prøve starter derefter fra $ 20 / mo

Bedst til: Små til store virksomheder og virksomheder med nichekrav såsom events management

2. GetResponse

GetResponse marketing-software til e-mail - klik her for at prøve gratis

Hjemmeside: https://www.getresponse.com

GetResponse tjekker alle de rigtige felter for et e-mail-marketingsystem. Du kan uploade en mailingliste til deres servere og derefter lave dine marketingmails til at blive sendt til listen. Selv automatisering er taget hånd om, og der er en omfattende analysesuite til dine dataindsamlingsbehov.

De har i øjeblikket omkring 350.000 abonnenter i 183 lande verden over og sælger sig selv som en af ​​de nemmeste at bruge på markedet. Tilgængeligheden er meget høj takket være lokaliseringen på 27 sprog, så næsten enhver overalt kan bruge den. Hvis du har problemer, er support tilgængelig via live chat, telefon og e-mail (selvfølgelig!).

Deres planer er adskilt af antallet af e-mails i din database, men alle de vigtigste fordele ved GetResponse-systemerne er tilgængelige for alle planer. Dette inkluderer gratis skabeloner, responsive e-mails (så visning på mobil vil også blive taget hånd om!) Og e-mail-segmentering for mere effektiv markedsføring.

Startpris: Gratis 30-dages prøve efterfulgt af $ 15 / mo for 1.000 abonnenter

Bedst til: Små og store virksomheder

3. MailChimp

Mailchimp marketing-software til e-mail - klik her for at prøve gratis

Hjemmeside: https://mailchimp.com/

Jeg kan godt huske MailChimp, da det er blandt de første e-mail-marketingværktøjer, som jeg nogensinde har brugt. Den er ekstremt enkel at bruge og har eksisteret siden århundredeskiftet (ja, så længe!). I dag er det faldet lidt fra radaren for de fleste hardcore-e-mail-marketingfolk, men er fortsat ekstremt populært blandt webstedsejere og små virksomheder.

En af hovedårsagerne hertil er, at MailChimp har en gratis plan, ligesom den model, som nogle hjemmeside bygherrer følge efter. Dette alene gør det yderst tiltalende for lavbudget-virksomheder, der stadig søger at udnytte kraften i e-mail-marketing.

Selvom der er en gratis plan, oversvømmer MailChimp ikke funktioner og har omfattende rapporteringsfunktioner sammen med en kraftig visuel skabeloneditor til dine e-mails. Der er også utallige integrationsmuligheder for MailChimp, og det tilbyder en anstændig alt-i-en-løsning.

Startpris: GRATIS

Bedst til: Blogs, iværksættere og små virksomheder

4. AWeber

Aweber e-mail marketing software - klik her for at prøve gratis

Hjemmeside: https://www.aweber.com

Grundlagt af Tom Kulzer i 1998 kan AWeber betragtes som en branche-pioner og servicerer i dag omkring 100.000 klienter. Det fungerer godt i sine primære funktioner som et e-mail-marketingsystem og tilbyder god integration med et anstændigt antal andre software.

Det er stadig en solid løsning, især hvis du har grundlæggende behov og ikke ønsker at blive overvældet af rodet end et ‘vi har alt!’ -System har at byde på. Du kan importere flere filformater i deres database og overvåge dine marketingkampagner, mens de er i gang, hvilket er meget nyttigt.

Et stærkt punkt ved AWeber er dets omfattende valg af e-mail-skabelon, hvilket er slags godt, hvis du er ny til spillet. Det har også meget omfattende kundesupportfunktioner, der har været en prisvinder i de sidste tre år i US National Customer Association’s Stevie Awards.

Startpris: 30-dages gratis prøveperiode derefter $ 19 / mo

Bedst til: Blogs, små virksomheder og iværksættere

5. Sendinblå

SendinBlue e-mail marketing software - klik her for at prøve gratis

Hjemmeside: https://www.sendinblue.com

Da jeg først forsøgte at få adgang til SendinBlue, undrede jeg mig lidt over, at jeg måtte overvinde en reCaptcha bare for at få adgang til webstedet. Den eneste grund til, at jeg kunne tænke på det, var, at jeg bruger en ultravid skærm, som muligvis er blevet markeret til ikke-traditionelle skærmstørrelser.

Ligesom MailChimp tilbyder SendinBlue også en gratis abonnementspakke, men det er slags begrænset, hvad du kan sende. Den gratis aftale er kun for op til 300 e-mails om dagen, hvilket for mig er mere som en udvidet prøve end nogen reel gratis service. Når du kommer forbi det til deres abonnementsplaner, stiger antallet af sendinger meget (ligesom deres priser).

Den kontrollerer de fleste af de traditionelle e-mail-marketingsystemindstillinger, men har også en transaktionsmeddelelsesfunktion. Dette giver dig ekstra muligheder, såsom at sende ordrebekræftelse, kvitteringer og andre lignende e-mails med dit branding. Dette skal bemærkes, da ikke alle e-mail-marketingsystemer understøtter det.

Startpris: GRATIS

Bedst til: Blogs, iværksættere, små virksomheder

6. SendPulse

SendPulse marketing-e-mail-software - klik her for at prøve gratis

Hjemmeside: https://sendpulse.com/

Virksomheden blev lanceret som en opstart med det formål at levere bulk e-mail-eksplosioner og fik snart en velfortjent popularitet blandt marketingfolk. På nuværende tidspunkt er virksomheden omdannet til en marketingautomationsplatform, der har meget at tilbyde med hensyn til online-promovering.

Brugere kan nu send bulk e-mails, SMS, Web Push-underretninger.

SendPulse-teamet arbejder hårdt for at holde sig på top med digital marketingstendenser og har frigivet en chatbot på Facebook-messenger. Chatbotten kan designes til at fungere som den første linje med kundesupport samt anmode om kontaktoplysninger for yderligere blypleje.

Når det gælder e-mail-marketingtjenester, blandt mange andre funktioner, tilbyder SendPulse en e-mail-skabeloneditor, tilpassede abonnementsformularer, transaktions-e-mails og statistikdata på dine e-mail-marketingkampagner.

Startpris: GRATIS

Bedst til: Blogs, små virksomheder, marketingfolk

Gå til SendPulse

Ideelle funktioner Bedste e-mail-marketingsystemer burde have

1. Designkapacitet

Da markedsførings-e-mails er beregnet til at fange modtagernes opmærksomhed, er det visuelle aspekt temmelig vigtigt. Dette betyder, at attraktiv kopi, der er kortfattet og nyttig, ville skulle appellere til dem.

Se efter en e-mail-marketingtjeneste, der giver dig mulighed for at have god kontrol over de visuelle aspekter af dine e-mail-marketingkampagner. Dette inkluderer en god spredning af skabeloner, en stærk komponentsuite og kraftfulde plugins til udvidet funktionalitet.

Forudbyggede e-mail-skabeloner i MailChimp-biblioteketEksempel – MailChimp: Foruddesignede e-mail-skabeloner til at imødekomme forskellige behov.

2. CRM-integration

Salg og marketing er symbiotisk, så din CRM-platform skal fungere godt med det e-mail-marketingsystem, du vælger. Dette sparer meget sved og tårer fra begge hold og hjælper med at skabe meget bedre analysepotentiale.

For eksempel, integreret godt, kan dine e-mail-marketingdata hjælpe med at spawn automatiske salgskampagner og vice versa. Endnu bedre, da de er integreret og edb, kan disse funktioner behandles i realtid, hvilket giver virksomheden den ekstra fordel i smidighed.

Integration i konstant kontaktEksempel – Konstant kontakt: Gratulere med populære CRM, butiksbyggere og sociale medier for at trække kundernes detaljer og oprette segmenter.

3. Data Analytics

Når jeg lige har nævnt analytiske fordele lige ovenfor, er det vigtigt, at ethvert e-mail-marketingsystem er udstyret med analyseværktøjer. Dette er uvurderligt for enhver marketingmedarbejder, da det hjælper dig med at forstå de oplysninger, der modtages, baseret på dine marketingkampagner.

Upopulære e-mails kan muligvis fjerne potentielle kunder, så det er vigtigt, at du har fingeren på dine kunders puls. Måden at gøre det på er ved at analysere data og optimere dine kampagner baseret på disse oplysninger.

Dine marketingdata kan fortælle dig;

 • Hvad der fungerer eller ikke fungerer
 • Hvilket indhold du sender er mere spændende
 • Hvilke enheder dine kunder har tendens til at bruge
 • Hvilke demografi har hvilke interesser

… og mere.

Analytics & rapportering hos Constant ContactEksempel – Konstant kontakt: Visuelle grafer og tabeller for at vise brugerne, hvordan kampagner har gjort sammenlignet med hinanden og grave dybere til hver rapport for åbne priser og klikfrekvenser.

4. Overholdelse

Takket være regler som BNPR og Lov om databeskyttelse, mange e-mail-marketingfolk har endt med at deres indhold blev markeret som spam. Dette er naturligvis kontraproduktivt, så du vil have et e-mail-marketingsystem, der er i stand til at analysere dit indhold. Dette er for at hjælpe med at kontrollere, at det overholder reglerne, og at dine links (vigtigt!) Også er fine.

GDPR hos MailChimpEksempel – MailChimp: Indbygget GDRP-felt i Form Builder for at indsamle brugernes samtykke.

5. Automation

Virksomheder har en tendens til at arbejde på forhånd, og e-mail-marketingsystemer, der har automatiseringsfunktioner, kan være meget nyttige. For eksempel kan du sige, at du driver en online detailvirksomhed, men dit personale er slukket i løbet af ferien.

Planlæg og automatiser kampagner for at drage fordel af de højeste salgssæsoner, selv når dine mennesker ikke er i nærheden. Andre automatiseringsfunktioner kan omfatte rapportering, kuponfordeling, e-mail-svar og lignende.

6. Skalerbarhed og omkostninger

I dag sender du 1.000 e-mails, men hvad med når din virksomhed vokser og sender 50.000 ud? Hvor skalerbart er det e-mail-marketingsystem, du ser på, og hvor meget vil det koste dig at skalere op med dem?

Vælg fortrinsvis en løsning, der kan skaleres med din virksomhed, når du udvider og drager fordel af, at dine behov kan ændre sig over tid. Gør det system, du leder efter, fleksibilitet til at håndtere den slags ændringer? Det behøver ikke at tilbyde disse ekstra kapaciteter direkte, men kan det muligvis fungere godt med andre tredjepartssystemer?

7. Kundeservice

Som virksomhedsejer ved du, at hjertet i enhver virksomhed er din kundeservice. Når du køber ind i en service, er det også sandt. Find ud af, hvilket niveau af support du får fra virksomheden, der tilbyder e-mail-marketingsystemet, og hvis der er et stort nok samfund til at støtte det også.

Afsluttende tanker: Den bedste e-mail-marketingtjeneste

Igen – næsten alle e-mail-marketingsystemer på markedet har en gratis prøveperiode. Jeg vil meget anbefale, at du tilmelder dig og tester dem, inden du køber ind.

Da dette er mine anbefalinger, vil jeg imidlertid foreslå, at hvis du er en stor virksomhed, ville det være en god ide at se nærmere på Constant Contact og GetResponse. Hvis du kører en blog, et lille websted eller andet, er du velkommen til at tjekke et af de seks øverste e-mail-marketingsystemer, som jeg anbefalede.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map