Bedste domænenavnsregistratorer for virksomheder

Kompleksiteten ved valg af et domænenavn er todelt.


Først skal du tænke på et passende navn. De fleste mennesker starter websteder med et specifikt formål eller tema. Hvis du håber på et domænenavn, der groft er forbundet med dette formål eller tema, falder antallet af muligheder endnu mere.

Når du har valgt et navn, skal det også stadig være tilgængeligt. Der er allerede masser af navne, der er registreret – fra 3. kvartal 2019 har der været i alt 359,8 millioner domænenavne, der allerede er registreret. For at sætte dette i en sammenhæng har den anden udgave af Oxford English Dictionary komplette poster til 171.476 ord.

Så hvis du vil have et domæne, skal du håbe, at det endnu ikke er købt, eller at ejeren er villig til at sælge det til dig. For at begynde skal du udføre domænesøgning på et af følgende websteder.

Det bedste sted at søge og købe et domænenavn

1. Hostinger

Hostinger Domæne CheckerBrug Hostinger Domain Checker til at finde unikke domæner.

Hostinger er ikke kendt som domæneregistrator. De har dog meget anstændigt prissatte pakker, hvoraf nogle inkluderer et gratis domænenavn. Hostinger Premium og Business delte webhostingplaner (som kun koster henholdsvis $ 2,15 og $ 3,45 pr. Måned) leveres begge med en gratis domænenavnsregistrering. Hvis du kun køber domæne, sælges .online, .xyz, .tech og .store til $ 0,99 / år.

2. Namecheap

Namecheap domæneregistrator - betjener nu næsten 2 millioner kunder og administrerer mere end 9 millioner domæner.Namecheap domæneregistrator – betjener nu næsten 2 millioner kunder og administrerer mere end 9 millioner domæner.

Grundlagt for to årtier siden, er NameCheap et af de større navne i branchen og er en ICANN-akkrediteret domænenavnsregistrator. Det har en potent kombination af prisfastsættelse af domænenavnpriser, stor kundesupport og et stort udvalg af domæner på topniveau (.com, .net, .uk osv.).

En af de bedste dele i køb af formularen NameCheap er, at hej ofte har domænenavne til salg, med priser, som lejlighedsvis falder til så lave som $ 0,50. Husk dog, at rabatter på domænenavne ofte kun er i det første registreringsår, så vær opmærksom på fornyelsessatserne!

NameCheap sælger også værditilvækst-tjenester til domænenavne såsom WHOIS-beskyttelse af personlige oplysninger (med WhoisGuard), garanteret oppetid med deres PremiumDNS-system til $ 5 pr. År, og muligheden for SSL-certifikater, der starter ved $ 9 pr. År.

3. GoDaddy

Godaddy domæneregistrator - har over 17 millioner brugere overalt i verden.Godaddy domæneregistrator – har over 17 millioner brugere overalt i verden.

GoDaddy er sandsynligvis en af ​​de enestående mest genkendelige domænenavnsregistratorer i verden. Det er hvad jeg betragter som et webselskab med fuld service, da de er en one-stop-shop for alt hvad du har brug for for at starte dit eget websted, fra domænenavn til hosting.

Priserne på GoDaddy er mere eller mindre standard, men de har en service, der giver dig mulighed for at købe nogle specielle domænenavne via auktion. Du kan finde nogle gode domænenavne her, der allerede er registreret, men hvis ejere er villige til at give slip på – til en pris. Andre funktioner, de leverer, er WHOIS privatliv, SSL-certifikater og selvfølgelig webhosting.

4. Hold markøren

Hover - Domæneregistrator for webstedHover – Domæneregistrator for websted

Hover fokuserer udelukkende på at være et domæneregistreringssite, og du kan få et domæne her for omkring $ 5 pr. År. Deres prissystem er ekstremt gennemsigtigt, og omkostningerne ved fornyelser og andre faciliteter som overførsler er angivet på samme side. Der er rabatter til rådighed, hvis du køber i bulk (mere end 10 domænenavne) på én gang. Du kan få dine standard TLD’er her som f.eks. .Com eller endda nogle af nTLD’er som .io.

Som nævnt tilbyder Hover ikke webhosting, så du bliver nødt til at vide, hvordan du peger din DNS til de rigtige servere, hvis du køber fra dem. En fordel er, at de inkluderer gratis WHOIS privatlivsbeskyttelse med alle deres domænenavne.

At være specialist i domænenavne har også sine fordele, da de har gode tilføjelsestjenester som videresendelse af e-mail til dit domænenavn eller endda tillader oprettelse af en domæneindbakke til $ 20 pr. År.

5. Gandi

Gandi domæneregistrator - allerede i forretning i næsten 20 år.Gandi domæneregistrator – allerede i forretning i næsten 20 år.

For ikke at tage fejl af den lignende navn, indiske aktivist, er Gandi en af ​​de længste eksisterende domænenavnsregistratorer i branchen. Deres forte har været en ståhejsfri registrering af domænenavn og har en tendens til ikke at distrahere kunderne for meget ved at overvælde dem med muligheder og tilbud.

Gandi har også et af de største udvalg af domænenavnsudvidelser, der er tilgængelige med mere end 700 at vælge imellem. Alt fra .abogado til .zine er ude af griber her. De har også en liste over muligheder på topniveau-domæner, der opdateres regelmæssigt sammen med artikler, der diskuterer nye TLD’er, der kommer.

Priserne kan være overkommelige afhængigt af udvidelsen af ​​domænenavne, hvor nogle går for så lidt som $ 0,50 pr. År. Med domænenavne får du gratis WHOIS privatlivsbeskyttelse gratis og to e-mailbokse med op til 1.000 aliaser inkluderet.

6. Freenom

Freenom - Få dit domænenavn gratisFreenom – Få dit domænenavn gratis

Freenom blev primært etableret som registrator for en bestemt udvidelse af domænenavne (.tk), der uddeles gratis. Når du søger efter et domænenavn på Freenom viser det dig også andre mulige udvidelser, som du kan registrere via deres platform som en form for opsalg.

I dag tilbyder de også andre gratis domænenavnsudvidelser såsom .ml, .ga, .cf og .gq sammen med andre udvidelser til salg. Freenom har også en gratis DNS-service, som du kan bruge, hvis du ikke planlægger at bruge din egen.

Et problem med at bruge gratis domænenavnsudvidelser er, at der ofte misbruges og er blevet til ret dårlige omdømme gennem årene. Der er også mange faldgruber, og du bør læse det fine udskrivning omhyggeligt, hvis du planlægger at få en gratis udvidelse af domænenavne.

Hvad er et domænenavn?

Eksempel på et domænenavn.Eksempel – amazon.com er et domænenavn.

Et domænenavn er dybest set adressen til dit websted. Det er, hvordan folk, der er online, navigerer til dit sted, hvor dit websted er vært. Tænk på det som en fysisk gade-adresse, der giver folk mulighed for at finde vej til et sted.

Nogle fejler domænenavne til webhosting, men det er vigtigt at bemærke, at de ikke er det. Domænenavnet og webhosting er to forskellige elementer der kombineres for at hjælpe et webstedsfunktion. Eksempler på domænenavne er –

Apple.com USA.gov Amazon.com BBC.co.uk

Hvert domænenavn i verden skal være unikt.

Du har ikke tilladelse til at registrere et domænenavn, der allerede er ejet af en anden. Der er nogle advarsler til dette, og for at forstå, hvordan to domænenavne, der ligner ens, kan eksistere, er du nødt til at forstå domænenavnsudvidelser.

Domænenavnsudvidelser

Da jeg listede de få eksempler på domænenavne ovenfor, har du måske bemærket, at hvert af navnene blev efterfulgt af et “.” – noget. Det er kendt som udvidelsen af ​​domænenavne. Domænenavne skal altid ledsages af en udvidelse for at kunne fungere.

Da nettet lige var begyndt, blev der kun introduceret et par domænenavnsudvidelser. Disse blev kaldt Top Level Domains (TLDs) og eksempler på dem inkluderer:

.com .net .org

På grund af den hastighed, hvormed internettet voksede, var der behov for flere domæneudvidelser, og derfra opstod landekode-TLD’er (ccTLD). Disse blev brugt til at identificere websteder med oprindelse i specifikke lande, f.eks

.uk .cn .sg

for Det Forenede Kongerige, Kina og Singapore.

Snart blev andre TLD’er også tilføjet til forskellige formål, f.eks

.dev. rejse .biz. butik .guru .inc

Disse blev kaldt nye generiske TLD’er (gTLD’er eller nTLD’er).

Husk nu, hvor jeg sagde, at der kunne findes to lignende domænenavne? Dette er på grund af arten af ​​udvidelsen af ​​domænenavne. Igen, alle domænenavne skal være unikke, og på grund af dette, hvis du skulle købe dit navn.com, er det fuldstændigt muligt, at en anden måske køber dit navn.biz.

Idéer til domænenavne: Hvordan man vælger et perfekt domæne

Nu hvor du er opmærksom på, hvad der udgør et domænenavn og nogle mulige faldgruber i systemet, hvordan vælger du et godt domænenavn?

Selvom du teknisk set kan registrere ethvert domænenavn, så længe du er kvalificeret til det, er der generelle retningslinjer for at vælge bedre domænenavne.

1. Hold dit domæne kort og enkelt

Korte domænenavne er meget efterspurgte, og medmindre du vælger en nTLD, er det ikke sandsynligt, at du vil finde et passende navn meget let. Der er allerede registreret mange korte domænenavne, f.eks. One.com eller g.cn.

Kortere domænenavne er lettere for besøgende at skrive og huske. Dette er især nyttigt, hvis du ikke er et globalt brand som Nike eller Coca Cola.

Eksempler:

voice.com 360.com insurance.com rise.com pingdom.com goal.com

2. Undgå slang

Da der allerede er købt så mange domænenavne, kan processen med at finde et, du ønsker, være en frustrerende og kedelig proces. Forsøg imidlertid at undgå at bruge slang som at erstatte ‘du’ med ‘u’ eller ‘rigtigt’ med ‘rite’, da dette gør det mere sandsynligt, at dine besøgende laver skrivefejl.

3. Undgå særlige tegn

Dette går tilbage til punktet ovenfor om at undgå slang. Brug af cifre (1, 2, 3 osv.) Eller symboler som bindestreger (-) mellem ord kan hjælpe dig med at finde et domænenavn lettere, men de er vanskelige at skrive, og besøgende er mere tilbøjelige til at begå fejl. Disse faktorer forårsager let forvirring og kan føre til frustration blandt potentielle besøgende.

4. Brug strategiske ord på dit domæne

Igen kan dette være meget vanskeligt at gøre, men det kan være nyttigt at bruge et nøgleord, der er knyttet til arten af ​​din virksomhed. Det fungerer associativt for folk, der hører det og kan give dig et ben op med hensyn til SEO også.

For eksempel kan et domænenavn som BostonLocksmith være nyttigt for en låsesmed, der betjener Boston-området.

5. Vær forsigtig med målretning mod områder

Selvom jeg gav Boston-eksemplet ovenfor, ville det være klogt at passe på, hvordan det bruges. Online-virksomheder, for eksempel e-handelsbutikker, er ofte uden grænser, og at bruge et nøgleord til områdemålretning i dit domænenavn ville ikke være så effektivt. Faktisk kan det ofte være vildledende og kan resultere i tab af potentiel virksomhed.

6. Vælg den rigtige domæneudvidelse

Domænenavnsudvidelser varierer meget og kommer til forskellige priser, selvom de købes nye. Der er faktisk nogle domænenavnsudvidelser såsom .tk, der er helt gratis. Brug dem med forsigtighed, da gratis domænenavnsudvidelser ofte er blevet misbrugt, og mange har fået et meget dårligt omdømme.

Personligt anbefaler jeg at bruge hæderlige TLD’er eller i det mindste en ccTLD, især hvis du er i forretning.

7- Prøv en domænenavnegenerator

Hvis du virkelig ikke kan beslutte et godt domænenavn, og du er tom for ideer eller venner til at spørge, er der en anden mulighed. Prøv at bruge en af ​​de mange gratis domænenavnegeneratorer, der flyder rundt på Internettet (se nedenfor). Selv hvis du ikke kan finde det ideelle domænenavn, kan nogle af forslagene give dig et nyt perspektiv og noget inspiration.

Nedenfor er nogle gratis domænenavngeneratorer til at gøre brug af.

Gratis domænenavnegeneratorer, du kan bruge

Lad os se på nogle af de forslag til værktøjer til domænenavn, der muligvis giver dig mulighed for at forenkle denne proces lidt.

1. Lean Domain Search

LeanDomainSearch - Gratis domænenavngenerator til dit webstedLeanDomainSearch

LeanDomainSearch kan hjælpe dem, der har hjerneblokke eller har løbet tør for navne med at prøve. Det er et gratis værktøj til forslag til domænenavn, der giver dig mulighed for at indtaste nogle udtryk, du vil knytte til, og derefter spytter ud masser af kombinationer, der muligvis kan bruges.

Jeg siger måske, fordi mange af dem ikke rigtig giver mening og er dybest set uønsket. Den underlige ting er dog, at denne enorme liste kan give dig inspiration til at finjustere dine søgeudtryk og prøve igen. Det er trods alt lidt nyttigt.

2. Shopify Business Name Generator

Brug Shopify Business Name Generator til at søge i dit foretrukne domænenavnShopify Business Name Generator

Shopify Business Name Generator fungerer langs et lignende koncept som LeanDomainSearch, men hvis du prøver det, vil du snart finde ud af, at det er et andet dyr. I stedet for tilfældigt at kombinere dine søgeudtryk synes denne at være lidt mere intelligent.

Det er ikke beregnet til at hjælpe dig med at finde et domænenavn, men snarere et virksomhedsnavn og som sådan indsætter i tillæg til din søgning. Tag for eksempel, da jeg søgte efter Tech Magazine, et af de returnerede resultater var ‘Mantis Tech Magazine’. Du kan dog stadig bruge dem til søgninger på domænenavne.

3. Kontrol af opstartnavn

Start navnechecker

Start Name Name Check er et gratis og nemt værktøj oprettet af Peter Thaleikis. Start navnekontrol hjælper dig med at validere domænenavne i tre forskellige TLD’er (.com, .io, .co) og brugernavne på en række platforme – inklusive Facebook, Twitter og Instagram.

4. Bust et navn

Bust A Name - forslag til værktøj til domænenavn, der fungerer på forskellige sprogBust et navn

Bust a Name er endnu mere kompliceret end begge de værktøjer, der er nævnt ovenfor, og giver dig mulighed for at tilpasse nogle søgeudtryk. For eksempel kan du vælge at prioritere start- eller slutord eller begrænse domænenavnets længder. Du kan endda vælge at få det til at fungere på forskellige sprog!

Du har også muligheden for at få systemet til at indikere, hvilke af søgeresultaterne, der allerede er i brug til et par topdomæner. Webstedet ligner lidt en relikvie fra de tidligste dage af Internettet med det forældede interface, men det har dens anvendelser. For eksempel, hvis du afslutter fanen, den er åben på, vil du navigere der igen give dig en mulighed for at genoptage, hvor du slap.

En meget interessant del af Bust A Name er, at det har sin egen tutorial-sektion, der indeholder et par vejledningsvideoer. Jeg ville ikke have troet, at dette virkelig var nødvendigt, men de har tilsyneladende idiotsikrede systemet.

5. Domain Puzzler

Den komplekse domænenavngenerator, du kan brugeDomain Puzzler

Denne gratis domænenavngenerator er endnu mere kompleks, og jeg har lyst til, at den er lidt forvirrende, især for første gangs brugere. Der er masser af muligheder, og du kan få så lidt eller så meget hjælp fra det, hvis du vil. Den vigtige ting er, at bortset fra at komme med forslag til domænenavne, giver Domain Puzzler dig også kendskab til deres tilgængelighed.

Tag for eksempel, da jeg tilføjede fire nøgleord. Systemet gav mig fire kombinationer af disse, men lad mig også vide, at .com-varianterne allerede var taget. Du har et valg om at søge efter næsten enhver TLD, lige fra .com til endda .travel og .aero.

6. NameBoy

Den bedste gratis domænenavngeneratorNameBoy

Dette websted drives af BlueHost og hævder at være en af ​​de ældste domænenavnegeneratorer i eksistensen. Du kan indtaste en kombination af nøgleord, og generatoren vil spytte masser af kombinationer, som du kan vælge mellem aL LeadDomainSearch-stil.

Desværre virker de fleste af kombinationerne ekstremt bizarre, og jeg er ikke rigtig sikker på, at du kan bruge dem. Jeg får kridt dette op til en anden ‘idégenerator’, hvor du bliver nødt til at lave noget grundlæggende arbejde på egen hånd efter at have læst igennem forslagene.

Webstedet er tilsyneladende drevet af BlueHost, så der vil være reklame og masser af link, der prøver at få dig til dette websted for at tilmelde dig dem.

Walkthrough: Hvordan man køber et domænenavn

Den faktiske registreringsproces af et domænenavn er noget, der let skal udføres i et par enkle trin. Det grundlæggende format er: søg, vælg og køb derefter. Selvom nogle af de udtryk, der bruges af websteder, der sælger domænenavne, kan variere, bør processen være den samme.

1. Søg efter det navn, du ønsker

Registrer et domæne hos HostingerGå til Hostinger Domain Checker. 1) Skriv det ønskede domænenavn i søgefeltet; 2) Klik på “Kontroller det”.

De fleste registratorer har et afsnit specielt til domænenavne. Der skal du finde et søgefelt, hvor du kan indtaste det ønskede domænenavn. Jeg anbefaler, at du indtaster det komplette domænenavn, inklusive TLD.

For at udføre en domænesøgning skal du blot gå til Hostinger Domain Checker.

2. Vælg fra listen tilgængelig

Registrer et domæne hos Hostinger3) Kontroller, om dit domænenavn er tilgængeligt; 4) Klik på “Føj til indkøbskurv” for at købe.

Når du har indtastet det ønskede domænenavn, foretager systemet en søgning og ser, om det er tilgængeligt. Uanset om det er tilgængeligt eller ej, får du ofte vist en liste over det samme domænenavn med forskellige andre udvidelser, du måske ønsker.

Hvis ingen af ​​disse indstillinger appellerer til dig, skal du gå tilbage til trin 1 og gentage processen, indtil du finder en, som du er tilfreds med og er tilgængelig. Nogle steder giver dig mulighed for at søge efter mere end et domænenavn ad gangen.

3. Afslut dit køb

Registrer et domæne hos Hostinger5) Vælg den registreringsperiode (periode – 1/2/3 år), du ønsker, vælg om nødvendigt hostingplan (startende fra $ 0,80 / mo); 6) Klik på “Checkout Now” for at fortsætte ordren.

Når du har valgt det domænenavn, du vil købe, vil webstedet ofte spørge, om der er tilføjelser, som du også gerne vil have. Vær opmærksom på, hvad de tilbyder, da nogle af dem tilbyder større privatliv for dig.

Du skal også vælge købsperioden, hvilket betyder, hvor længe du vil have denne registrering til. Det mindste tidsrum, du kan registrere for et domænenavn, er et år. Når det er gjort, skal du kun betale for dit køb, og detaljer om styring af dit domæne sendes til dig via e-mail.

Hvor meget skal jeg betale for et domænenavn?

Domænenavne er ligesom ethvert andet produkt, du kan købe i butikkerne. Prisen vil variere afhængigt af, hvornår du køber den, og hvor du køber den fra. Websteder kan for eksempel have salg af domænenavne fra tid til anden.

En anden faktor, der bidrager til prisen på et domænenavn, er udvidelsen. Forskellige domænenavnsudvidelser har forskellige købs- og fornyelsespriser. .Win TLD som eksempel kan koste så lidt som $ 1,74 at registrere og $ 2,23 til at forny årligt.

Engangssteder sænker også domænenavnpriserne, baseret på hvor længe du opretter din første registrering. En års registrering er standard, men de kan sænke prisen, hvis du tilmelder dig i to år eller mere på samme tid.

På grund af dette er der ikke rigtig en ‘standard’ for, hvor meget et domænenavn vil koste dig. Heldigvis, ligesom flybilletter er der steder som TLD-liste, hvor du hurtigt kan samle disse oplysninger for at købe det ønskede domænenavn til de laveste priser.

Som en generel retningslinje koster de fleste TLD’er omkring $ 10 til $ 15 pr. År. Hvis du køber et alderen domænenavn, koster det dig meget mere afhængigt af alder og nøgleord. Gratis domænenavn er selvfølgelig gratis, men der er ofte meget fintryk, du skal være opmærksom på.

Valg af en god domæneregistrator?

I dag kan du købe et domænenavn praktisk talt overalt på Internettet. Fra dedikerede domænenavnsider til webhostingfirmaer, de er tilgængelige overalt. Alligevel er ikke alle steder ens, og der er nogle punkter, du kan være opmærksom på, før du registrerer dit domænenavn et eller andet sted.

Gode ​​domæneregistratorer (websteder, der er autoriseret til at sælge domænenavne), deler ofte lignende kvaliteter, der giver dem fordelen over konkurrencen. Ideelt set ønsker du at finde en registrator, der er ICANN-akkrediteret, har gennemsigtige priser og fornyelsesgebyrer, tilbyder god kundesupport og vigtigst af alt har et system, der giver dig mulighed for nemt at administrere dit domænenavn.

ICANN-akkreditering

Internet Corporation for tildelte navne og numre eller ICANN er det centrale non-profit organ, der overvåger og regulerer hele domænenavnsindustrien. Sørg altid for, at uanset hvor du planlægger at købe et domænenavn fra er ICANN akkrediteret.

Disse registratorer skal følge ICANN-reglerne, og de findes udstedte retningslinjer der sikrer, at de, der tilmelder sig via akkrediterede registrarer, er beskyttet. Ikke alle virksomheder, der sælger domænenavne, er ICANN-akkrediteret.

Prisfastsættelse og fornyelse

Jeg betragter domænenavne som tjenester i stedet for varer, fordi du skal betale fornyelsesgebyrer for at beholde domænenavnet. På grund af dette er det vigtigt at sikre, at den registrator, du køber domænenavnet fra, har en gennemsigtig pris- og fornyelsesstruktur.

Ligesom almindelige forbrugsvarer sælges domænenavne ofte, og nogle registratorer tilbyder muligvis snavs-billige tilbud på domænenavne. Bemærk, at disse salg ofte kun gælder for nye domænenavnsregistreringer og kun i den tidsperiode, du køber dem til. Fornyelser finder sted med regelmæssige priser.

Eksempel på god domænevirksomhedspraksis – Når NameCheap kører en forfremmelse på en TLD, angiver virksomheden fornyelsesprisen tydeligt på deres ordreside.

Hold altid øje med både købsprisen såvel som fornyelsesprisen på ethvert domænenavn, du køber. Forskellige registrarer har også forskellige priser, så køb dig rundt, inden du træffer din beslutning om at købe.

Kunde support

God kundesupport er et must for enhver virksomhed, og det gælder også domænenavnsregistratorer. Inden du bestiller produkter fra registratoren, skal du prøve at komme i kontakt med deres supportpersonale for at se, hvor lydhøre og hjælpsomme de er. Virksomheder, der reagerer hurtigt, er mere tilbøjelige til at have et bedre supportsystem til at håndtere eventuelle problemer, der måtte opstå.

Domain Management

Bortset fra at lade dig købe og fornye domænenavne skal registratorer give dig et system, der giver dig mulighed for at administrere dit domænenavn. Dette inkluderer indstilling af DNS for domænenavnet eller andre funktioner såsom overførsel til en anden registrator.

Nogle registratorer har forfærdelige systemer, og det kan være vanskeligt at bruge til at håndtere din konto. Jeg anbefaler, at du tilmelder dig en konto hos en registrator, du er interesseret i at udforske deres system lidt, før du foretager et køb. Jeg tilmeldte mig en gang en registrator, der havde et så forfærdeligt system på plads, at det var praktisk talt ubrugelig.

Misbrug af domænenavne

To lignende domænenavne på et øjeblik kan forveksles med hinanden, medmindre du er opmærksom på domænenavnsudvidelsen. Dette system udnyttes ofte af domænenavn squatters der kaprer domænenavne eller registrerer lignende domænenavne i humle, som legitime virksomheder vil købe domænenavne fra dem.

Citibank.tk

Et eksempel på dette er, hvis en svindler registrerer et domænenavn som Citibank.tk og forsøger at videregive det som det rigtige Citibank-websted. Nogle besøgende bliver narret af webstedet og indtaster personlige oplysninger der ved en fejltagelse. Selvom de ikke opretter svindelwebsteder, krænker domænenavne ofte varemærker, ofte med det formål at sælge dem til oppustede priser til ejere af disse varemærker.

SteveJob.com

SteveJob.com domænesagen er et andet eksempel. Domænet ejes tidligere af en sydkoreaner, der går under navnet Steve Jobs Kim, og han brugte domænet til at offentliggøre teknologirelaterede nyheder og artikler. Sagen blev løst i december 2019 – hvor The Steve Jobs Archive, LLC, en tillid, der ledes af Steve Jobs enke, Laurene Powell Jobs, vandt retten til at eje domænenavnet.

I nogle tilfælde kan ligheder være helt uskyldige, såsom i tilfældet med den canadiske teenager Mike Rowe, der registrerede domænet MikeRoweSoft til sin webdesignvirksomhed. Microsoft (virksomheden) blev ikke underholdt og sagsøgt, udsendelse af ophør og afstå meddelelser.

Konklusion: Et godt domæne, der er mere værd end du tror

Selvom denne vejledning er beregnet til at give dig en bedre idé om, hvor og hvordan du får dit domænenavn, vil du bemærke, at jeg har inkluderet sektioner om valg af domænenavn såvel som andre små ting med information.

Uanset om du er en person, der leder efter at oprette en lille blog eller en lille virksomhed, der søger at udvide digitalt, er domænenavnet meget mere end bare et billigt navnemærke. I det væsentlige repræsenterer det dig i den digitale verden og har alle følger, der følger.

Det skal bygges og plejes, ligesom du ville have dit eget omdømme i den virkelige verden. Vælg, køb og beskyt dit domænenavn omhyggeligt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map