Bedste Cloud Storage og Fildelingstjeneste til små virksomheder

Fildelingssider er blevet mere og mere populære i løbet af de sidste par år, og populariteten er spredt ud til forretningsbrug. Disse sider tilbyder nu virksomheder en sikker og bekvem måde at dele filer med partnere og nogle gange endda kunder.


Hvorfor bruge en Cloud Storage / File Sharing Service?

De dage, hvor e-mail var nok til at flytte filer, da vedhæftede filer er længe forsvundet. Selv dokumenter i dag er rigere på kvalitet og større i størrelse takket være mange tekstbehandlings evner til at integrere andre filer inden i.

På grund af disse grunde og mere, Cloudopbevaringstjenester er sprunget op og vokser som ukrudt. Kvaliteten og hastigheden af ​​internetlinjer har gjort dem til en alvorlig bæredygtig mulighed både til personlig brug og til erhvervslivet.

Nogle cloud-lagrings- og fildelingsfirmaer har endda tilføjet ekstra funktioner, enten at placere deres kernefunktioner i et avanceret økosystem til arbejdsgange eller endda have forretningsspecifikke anvendelser, såsom overholdelse af regler.

På trods af alle disse funktioner og egenskaber er den mest grundlæggende grund til at overveje brugen af ​​en at øge pålideligheden af ​​din virksomhed. Sikkerhedskopier er nøglen, og alt ekstra er simpelthen prikken over i’et.

10 bedste Cloud Storage og Fildelingstjenester

Når det kommer til forretning snarere end størrelse, er der specifikke behov, der normalt skal imødekommes. Disse spænder fra pris til teamsamarbejde og ikke alle findes i hver service. Disse tjenester er ikke nøjagtigt lige, men kan bruges på lignende måder.

1. pCloud

pCloud for business tilføjer funktionalitet til den sædvanlige skybaserede fildeling ved at lade brugerne let salve filer og mapper med kommentarer. Al aktivitet overvåges og logges også, så administratorer kan gennemgå dem når som helst.

Måske er de to nøgleegenskaber om pCloud dog, at det er mere generøst i den tilbudte lagerplads, og du kan også vælge at betale i to forskellige tilstande. Den første er, hvad de fleste Cloud-lagermærker fungerer – betalinger på månedlig basis. Den unikke del er, at du i stedet kan vælge at betale et engangsgebyr for levetid.

Forretningsfunktioner inkluderer en hvid etiketfront, som du kan omdirigere som din egen, så kunderne kan se delte filer i et system, der ser ud som om det hører til dig. Dette alene giver det en ende på mange andre forretningsopbevaringstjenester.

pCloud-prisfastsættelse: Start fra $ 3,99 / mo

Fordele

 • Fildelingssystem med hvid etiket
 • Generøs lagerplads
 • Levetidsplaner til rådighed

Ulemper

 • Begrænset 30-dages filhistorik / gendannelse
 • Få ekstra funktioner

Besøg pCloud

2. Synkronisering til forretning

Hvis du har brugt OneDrive før, er chancerne for, at du bliver vant til at synkronisere meget hurtigt. Appen integreres let med enheder og viser sig selv som en mappe på dit system. Derfra kan filer gemmes i skyen og deles let med både kolleger og klienter.

For deling er det godt at bemærke, at alt hvad du skal bruge, er et link til den fil eller mappe, du vil dele – din modpart har ikke brug for en Sync-konto for at få adgang til den. Individuelle brugere får den korte ende af stokken med konti til $ 10 pr. Måned, men Sync er virkelig designet til virksomheder i tankerne.

Virksomheder kan drage fordel af lavere pris pr. Bruger-planer, som leveres med administrative styringsværktøjer, der giver dig mulighed for at administrere alle konti fra et enkelt synspunkt. Dette inkluderer tilføjelse og fjernelse af brugere, nulstilling af adgangskoder, kontrol af aktivitetslogfiler og mere.

Synkroniser pris: Forretningsplaner starter fra $ 10 / mo

Fordele

 • Fuldt kompatibel med Microsoft Office
 • Begræns downloads på delte filer (kun visning)
 • 365-dages filgendannelse

Ulemper

 • Begrænset SLA på 99,9% oppetid
 • Live chat support kun på Enterprise planer

Besøg Sync

3. OneDrive for Business

Der er ingen tvivl om, at Microsoft er konge både inden for operativsystemer og forretningsapplikationer. På grund af dette stærke økosystem kan det være utroligt fristende at arbejde med OneDrive for Business, især når det er så godt integreret i mange Microsoft-produkter som Windows og Office.

OneDrive for Business giver dig mulighed for at gemme dokumenter og andre filer i skyen og arbejde på dem der, uanset hvor du er. Det muliggør også vigtige forretningsfunktioner såsom deling og samarbejde, alt sammen sikret ved kryptering, der overholder de sikkerhedsbehov, som de fleste organisationer har.

OneDrive til forretningspriser: Fra $ 5 per måned

Fordele

 • Microsofts økosystemintegration
 • Relativt billigt

Ulemper

 • Integreres måske ikke godt med ikke-Microsoft-produkter

Besøg OneDrive

4. Dropbox til forretning

Hvor forbrugerversionen af ​​Dropbox stort set kun tilbyder lagerplads i skyen, er Dropbox til erhvervslivet et dyr af en anden karakter. Dropbox for Business bygger på sine basale lagerfaciliteter og tilføjer det vigtige element i samarbejde.

Det tilbyder forretningsbrugere et enkelt synspunkt, der organiserer hele arbejdsområder, der kombinerer indhold og værktøj. Du kan nemt synkronisere og arbejde på lokale filer, skybaseret indhold og Dropbox’s papirdokumenter og dele dem med dit team.

Dropbox til forretningspriser: Fra $ 12,50 / bruger / måned

Fordele

 • Generøs lagerplads
 • Meget sikker

Ulemper

 • Minimale arbejdsgangsfunktioner

Besøg Dropbox

5. Google Drev

Hvor Microsoft regulerer operativsystemet og Office, reglerer Google internettet og mobilenheden. Som sådan er det en alvorlig konkurrence, når det kommer til skyområdet, især med den omfattende og smidige G Suite af applikationer.

Google Drive fungerer godt i det økosystem og kan ikke kun bruges til fillagring, men også teamwork og samarbejde om dokumenter. Det søder yderligere aftalen med onlineværktøjer, der giver dig mulighed for at arbejde med alle disse filer fra enhver browser, der har en internetforbindelse – eller endda offline.

Google Drev til forretningspriser: Fra $ 5,40 / bruger / måned

Fordele

 • G Suite-integration
 • Gode ​​samarbejdsfunktioner

Ulemper

 • Kan være for meget Google-centreret

Besøg Google Drev

6. FileCloud

FileCloud er hvor de store drenge spiller og tilbyder et komplet udvalg af Cloud Storage-løsninger til forretningsbrugere. Det var ikke designet til de gennemsnitlige forbrugere, og selv i den lave ende af skalaen hjælper det med at skabe et sikkert fildelingsmiljø for hele servere.

Det hjælper virksomheder med at opbygge deres eget økosystem med fildelingsservere og tilknyttede klientkonti og lader dem bevare fuld styring og ejerskab af dataene. Dette er vigtigt i nogle organisationer og endda i nogle lande for at overholde lovgivningen om dataregulering for erhvervslivet. Naturligvis kan du også vælge at gøre brug af deres servere også.

FileCloud-prisfastsættelse: Fra $ 4,20 / bruger / måned

Fordele

 • Kan vælge selvbaseret serverbrug
 • Flere forskrifter overholder

Ulemper

 • Ingen forbrugermulighed

Besøg FileCloud

7. ShareFile

ShareFile by Citrix er et andet forretningsspecifikt Cloud-lagersystem, der integrerer mange funktioner, der er vigtige for store virksomheder. Dette inkluderer ikke kun fildeling og samarbejdsfunktioner, men en overflod af kontroller for bedre regeringsførelse.

Det hjælper med automatiseringen af ​​workflow, der kan tilpasses til hver organisations specifikke behov. Controllere kan overvåge dokumentstrømmen og indgå i realtid, give deres feedback eller endda udføre godkendelser eller foretage ændringer.

Systemet kan unikt understøtte genkendelsen af ​​juridisk bindende e-signaturer over hele systemet og realtidssporing plus høje niveauer af kryptering for at sikre det hele.

ShareFile-priser: Fra $ 10 / bruger / måned

Fordele

 • Ubegrænset lagerplads
 • Omfattende fildeling

Ulemper

 • Kan være dyrt

Besøg ShareFile

8. Kasse

Baseret i USA er Box et andet forretningsorienteret Cloudopbevaringssystem, der er stærkt rettet mod indholdsstyring. Det fungerer ikke kun inden for en virksomheds økosystem, men udvider også samarbejds- og delingsfunktioner over for partnere og klienter.

Systemet er yderst sikkert og overholder et væld af krav til virksomhedsledelse inklusive globale regler som GDPR, HIPPA og mere. Bortset fra opbevaring og samarbejde har Box også et solidt rapporteringssystem til at håndtere hele arbejdsgangen.

Prissætning af kasse: Fra $ 5,80 / bruger / måned

Fordele

 • Stærkt forretningsorienteret
 • Meget detaljeret workflow-kontrol

Ulemper

 • Hver plan har brug for mindst 3 brugere

Besøg kasse

9. Hightail

Forsøger at sprede sig over et bredt brugergruppe, har Hightail en række planer der er velegnet til både enkeltpersoner og virksomheder. Ikke desto mindre snarere end at fokusere sine energier på Cloud-lagring eller sende store filer, forsøger den at gøre begge dele med nogle mærkelige resultater.

Selvom det f.eks. Muliggør afsendelse af store filer, er den nøjagtige brug af denne funktion ikke nøjagtigt sikker, da der også er ubegrænset lagerplads på betalte planer. En simpel linkandel ville fungere godt i stedet for at have den tvivlsomme mulighed for at sende filer på over 100 GB i størrelse.

Hightail-prisfastsættelse: Betalte planer fra $ 12 per måned

Fordele

 • Flere tilgængelige planer
 • Fokuseret på fildeling

Ulemper

 • Ikke meget i vejen for samarbejdsfunktioner

Besøg Hightail

10. SugarSync

Hvor hightail har flere formål, er SugarSync meget entydig. I stedet for at tilbyde ægte forretningsfordele, koncentrerer denne udbyder sig om at tilbyde svimlende mængder lagerplads til forskellige priser.

Det opfører sig meget som den synkronisering og butik, som mange Cloud-lagertjenester har med nogle grundlæggende redigerings- og samarbejdsfunktioner. Det gode punkt er, at det er enestående i noget, som mange virksomheder kunne gøre bedre – enkelhed.

SugarSync-prisfastsættelse: Fra $ 7,90 per måned

Fordele

 • Enkel at bruge
 • Høj sikkerhed

Ulemper

 • Minimale understøttelsesfunktioner i arbejdsgang

Besøg SugarSync

Konklusion: Hvordan Vital er Cloud Storage for din virksomhed?

Som du sandsynligvis kan fortælle fra listen over disse Cloud-lager- og fildelingsudbydere, er der en stor forskel i bredden af ​​tjenester, som hver tjenesteudbyder tilbyder. Nogle udmærker sig på forbrugerniveau, mens andre går hele svinet for at imødekomme forretningsbrugere.

Det centrale element i valg af den perfekte tjenesteudbyder til dig selv eller din virksomhed er det samme som det altid – overvej nøje dine behov. Som et eksempel på dette, mens Box tilbyder ekstremt detaljerede funktioner, er det ikke alle virksomheder, der skal overholde mange regler og sådan. I tilfælde som dette kan en mere forbrugervenlig mulighed være et bedre valg, såsom det grundlæggende Google-økosystem.

Skriv ned nøjagtigt, hvad du tror, ​​at din virksomhed har brug for, inden du foretager et valg. Du kan muligvis spare dig selv et ton af sorg over, at du står over for flere funktioner, du ikke bruger og alligevel betaler for.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map