Bästa e-postmarknadsföringstjänster för företag 2020

Många av oss använder e-post men i vårt sinne förflyttas det på baksidan som något som bara är för givet och som vi kan använda. Men som varje digital marknadsförare vet, är e-postmarknadsföring grunden till vad de gör.


Det gäller emellertid inte bara e-postmarknadsförare utan nästan alla jobb som integrerar funktionen digital marknadsföring. Det utvidgar möjligheten att inkludera många fler människor som webbplats- eller bloggägare, säljpersonal och mer.

Innehållsförteckning

E-postmarknadsföringsguide

 • Behöver du e-postmarknadsföring?
 • Bästa e-postmarknadsföringsplattformar rekommenderar jag
 • Idealiska funktioner som bästa e-postmarknadssystem bör ha
 • Sista tankar: Vem man ska gå med?

Tjänsteleverantörer recenserade

 • Konstant kontakt
 • GetResponse
 • MailChimp
 • Aweber
 • SendinBlue
 • SendPulse

Offentliggörande: BuildThis.io erhåller remissavgifter från vissa företag som vi nämnde på denna webbplats. Lär dig mer om hur vi finansierar vår webbplatsverksamhet och fullständig information om intäkterna här.

Om du ännu inte är säker på hur detta element passar in i dig så förenklar vi saker med en enda fråga …

Behöver du e-postmarknadsföring?

Om du behöver försäljningsledningar, webbplatstrafik eller göra något annat som kräver att du snabbt ska nå ut till så många människor du behöver, måste du göra e-postmarknadsföring.

Oavsett om du inte har direkt tillgång till personer eller inte har direktkontakt med dem vid tiden eller om du bara inte kan nå dem direkt vid någon tidpunkt är e-postmarknadsföring det som hjälper dig att hålla kontakten med dem.

Genom att skapa en enda e-post som justerar några inställningar och ett enda klick kan du nå ut och röra någon oavsett tid, omfattning av information eller tillgänglighet.

Låt oss titta på några av de mer detaljerade fördelarna med e-postmarknadsföring.

Vad e-postmarknadsföring kan göra för dig?

E-postmarknadsföring har en uppskattad avkastning på investeringen (ROI) på 3 800% vilket innebär att varje dollar i genomsnitt investerar i e-postmarknadsföring netto en avkastning på $ 38. Förutom det ekonomiska perspektivet finns det många andra fördelaktiga aspekter av e-postmarknadsföring, t.ex.

Utökad uppsökning

Besökare på webbplatsen kommer och går, men när de väl är borta kommer många aldrig tillbaka. Genom att samla in e-postinformation från dina besökare kan du nå ut till dem igen i framtiden. Med en e-postlista skickar du hela listan värdefullt innehåll som de annars skulle missa. Du kan också få ytterligare trafik när vissa väljer att följa länkar till din webbplats baserat på information som skickas ut till dem.

Ökning i försäljning

E-postkonverteringar har observerats överträffa både social och organisk söktrafik. Faktiskt, statistik visar att sociala medier har en total engagemangsgrad på bara 0,58% jämfört med en klickfrekvens på 3,71% för e-post. Försäljningen kommer att öka för antingen online eller i butiken som ett resultat av vad användaren läste i ett e-postmeddelande, till exempel för att få ett specialerbjudande eller ett exklusivt pris.

Finjustera dina operationer

Eftersom marknadsföring via e-post baseras på statistik är det möjligt att samla in dessa data och analysera dem. Denna information kan sedan användas för att ytterligare förbättra dina e-postkampanjer för att öka effektiviteten. Lär dig till exempel om dina användares databaser, gillar och intressen och skicka relevant material.

De bästa e-postmarknadsföringsplattformarna rekommenderar jag

Det finns bokstavligen en båtbelastning med e-postmarknadsföringssystem tillgängliga idag och du kommer att ha svårt att inte slå en med en sten (om den kastas). Precis som affärshotellplattformar – att välja rätt e-postmarknadsföringsplattform kan vara en chore, så jag har testat och valt sex bästa e-postmarknadsföringstjänster.

Många av e-postmarknadsföringssystemen har liknande funktioner, men nästan alla har en kostnadsfri testversion. Jag rekommenderar starkt att du registrerar dig och testar dem innan du köper in bara för att se om systemet passar dig.

1. Konstant kontakt

ConstantContact programvara för e-postmarknadsföring - klicka här för att prova gratis

Webbplats: https://www.constantcontact.com

Constant Contact är ett av de mest erkända namnen inom branschen för e-postmarknadsföringssystem. På marknaden i över ett decennium har det utvecklats över tid och tjänar idag mer än 650 000 kunder. Med sin grundläggande kompetens inom e-postmarknadsföring har de gjort det bra på funktionsfronten.

Bortsett från att ha ett effektivt och lättanvänt system har de lagt till många funktioner som är ovärderliga såsom händelsehantering, social kampanjfunktion och till och med användarundersökningsverktyg. För en allt-i-ett top-of-the-line-lösning är det här go-to killarna.

Support är också omfattande i form av livechatt, e-post och ett forum med en stor gemenskap. Bäst av allt kan du registrera dig hos dem för en provperiod på en månad för att testa deras tjänster. Efter provperioden varierar priserna beroende på antalet e-postkontakter du har.

Läs också Timothys fördjupade Constant Contact-recension på WHSR.

Startpris: Gratis rättegång börjar sedan från $ 20 / mo

Bäst för: Små till stora företag och företag med nischkrav som evenemangshantering

2. GetResponse

GetResponse marknadsföringsprogramvara via e-post - klicka här för att prova gratis

Webbplats: https://www.getresponse.com

GetResponse kontrollerar alla rätt rutor för ett e-postmarknadsföringssystem. Du kan ladda upp en e-postlista till deras servrar och sedan skapa dina marknadsföringsmeddelanden för att skickas ut till listan. Till och med automatisering tas om hand och det finns en omfattande analyssvit för dina datainsamlingsbehov.

De har för närvarande cirka 350 000 prenumeranter i 183 länder runt om i världen och säljer sig själv som en av de enklaste att använda på marknaden. Tillgängligheten är mycket hög tack vare lokalisering till 27 språk så att nästan vem som helst kan använda den. Om du har problem är support tillgängligt via livechatt, telefon och e-post (naturligtvis!).

Deras planer är åtskilda av antalet e-postmeddelanden i din databas, men alla huvudfördelar med GetResponse-systemen är tillgängliga för alla planer. Detta inkluderar gratis mallar, lyhörda e-postmeddelanden (så att man tittar på mobil kommer också att tas om hand!) Och e-postsegmentering för effektivare marknadsföring.

Startpris: Gratis 30-dagars rättegång följt av $ 15 / mo för 1 000 prenumeranter

Bäst för: Små och stora företag

3. MailChimp

Mailchimp marknadsföringsprogramvara via e-post - klicka här för att prova gratis

Webbplats: https://mailchimp.com/

Jag minns MailChimp mycket väl eftersom det är bland de första e-postmarknadsföringsverktygen som jag någonsin har använt. Den är extremt enkel att använda och har funnits sedan sekelskiftet (ja, så länge!). Idag har det fallit något från radarn för de flesta hardcore-e-postmarknadsförare men är fortfarande extremt populärt bland webbplatsägare och småföretag.

En av de viktigaste orsakerna till detta är att MailChimp har en gratis plan, som modellen som vissa webbplatsbyggare Följ. Detta enbart gör det extremt tilltalande för lågbudgetföretag som fortfarande försöker utnyttja kraften i e-postmarknadsföring.

Även om det finns en gratis plan, så skummar inte MailChimp funktioner och har omfattande rapporteringsfunktioner tillsammans med en kraftfull visuell mallredigerare för dina e-postmeddelanden. Det finns också otaliga integrationsmöjligheter för MailChimp och det erbjuder en anständig allt-i-ett-lösning.

Startpris: FRI

Bäst för: Bloggar, företagare och småföretag

4. AWeber

Aweber e-postmarknadsföringsprogramvara - klicka här för att prova gratis

Webbplats: https://www.aweber.com

Grundat av Tom Kulzer 1998 kan AWeber betraktas som en branschpionjär och erbjuder idag cirka 100 000 kunder. Det fungerar bra i sina primära funktioner som ett e-postmarknadsföringssystem och erbjuder bra integration med ett anständigt antal andra program.

Det är fortfarande en solid lösning, särskilt om du har grundläggande behov och inte vill bli överväldigad av röran än ett “vi har allt!” -System har att erbjuda. Du kan importera flera filformat till deras databas och övervaka dina marknadsföringskampanjer när de pågår, vilket är mycket användbart.

En stark punkt med AWeber är dess omfattande val av e-postmall, vilket är ganska bra om du är ny i spelet. Det har också mycket omfattande kundsupportfunktioner som har varit en prisvinnare under de senaste tre åren i US National Customer Association: s Stevie Awards.

Startpris: 30-dagars kostnadsfri prövning sedan $ 19 / mo

Bäst för: Bloggar, småföretag och företagare

5. Sendinblå

SendinBlue marknadsföringsprogram för e-post - klicka här för att prova gratis

Webbplats: https://www.sendinblue.com

När jag först försökte komma åt SendinBlue undrade jag lite att jag var tvungen att övervinna en reCaptcha bara för att komma åt sajten. Det enda skälet till att jag kunde tänka på det var att jag använder en ultraljudskärm, som kan ha blivit flaggad för icke-traditionella skärmstorlekar.

Liksom MailChimp erbjuder SendinBlue också ett gratis prenumerationspaket men det är lite begränsat vad du kan skicka. Gratisavtalet är endast för upp till 300 e-postmeddelningar per dag, vilket för mig är mer som en utökad rättegång än någon riktig gratis tjänst. När du väl har kommit förbi det till deras prenumerationsplaner ökar antalet sändningar mycket (liksom deras priser).

Den kontrollerar de flesta av de traditionella e-postmarknadsföringssystemen men har också en transaktionsmeddelandefunktion. Detta ger dig extra funktioner som att skicka orderbekräftelser, kvitton och andra liknande e-postmeddelanden med ditt varumärke. Detta är något att notera eftersom inte alla e-postmarknadssystem stöder det.

Startpris: FRI

Bäst för: Bloggar, företagare, småföretag

6. SendPulse

SendPulse programvara för e-postmarknadsföring - klicka här för att prova gratis

Webbplats: https://sendpulse.com/

Företaget lanserades som en start som syftar till att leverera massa e-postblaster och fick snart en välförtjänt popularitet bland marknadsförare. För närvarande har företaget förvandlats till en marknadsföringsautomationsplattform som har mycket att erbjuda när det gäller marknadsföring online.

Användare kan nu skicka massmeddelanden, SMS, Web Push-aviseringar.

SendPulse-teamet arbetar hårt för att hålla sig uppdaterad om digitala marknadsföringstrender och har släppt en chatbot på Facebook-messenger. Chatboten kan utformas så att den fungerar som den första raden med kundsupport samt begär kontaktinformation för ytterligare blyvårdande.

När det gäller e-postmarknadsföringstjänster, bland många andra funktioner, erbjuder SendPulse en e-postmallredigerare, anpassade prenumerationsformulär, transaktionsmailar och statistikdata på dina e-postmarknadsföringskampanjer.

Startpris: FRI

Bäst för: Bloggar, småföretag, marknadsförare

Gå till SendPulse

Idealiska funktioner Bästa e-postmarknadsföringssystem borde ha

1. Designkapacitet

Eftersom marknadsföringsmeddelanden är avsedda att fånga mottagarnas uppmärksamhet är den visuella aspekten ganska viktig. Detta innebär att attraktiv kopia som är kortfattad och användbar skulle behöva vädja till dem.

Se upp för en e-postmarknadsföringstjänst som gör att du kan ha god kontroll över de visuella aspekterna av dina e-postmarknadsföringskampanjer. Detta inkluderar en bra spridning av mallar, en stark komponentsvit och kraftfulla plugins för utökad funktionalitet.

Förbyggda e-postmallar i MailChimp-biblioteketExempel – MailChimp: Fördesignade e-postmallar för att tillgodose olika behov.

2. CRM-integration

Försäljning och marknadsföring är symbiotiska så din CRM-plattform bör fungera bra med vilket e-postmarknadssystem du väljer. Detta sparar mycket svett och tårar från båda lagens sida och hjälper till att skapa mycket bättre analyspotential.

Till exempel, väl integrerad kan dina e-postmarknadsföringsdata hjälpa till att skapa automatiska försäljningskampanjer och vice versa. Ännu bättre, eftersom de är integrerade och datoriserade, kan dessa funktioner bearbetas i realtid vilket ger företagen den extra fördelen i smidighet.

Integration i konstant kontaktExempel – Konstant kontakt: Grattis med populära CRM, butiksbyggare och sociala medier för att få in kundernas detaljer och skapa segment.

3. Data Analytics

Efter att ha nämnt analysfördelarna precis ovanför, är det viktigt att alla e-postmarknadsföringssystem är utrustade med analysverktyg. Detta är ovärderligt för alla marknadsförare eftersom det hjälper dig att förstå den information som mottas baserat på dina marknadsföringskampanjer.

Opopulära e-postmeddelanden kan driva bort potentiella kunder så det är avgörande att du har fingret på dina kunders puls. Sättet att göra det är genom att analysera data och optimera dina kampanjer baserat på den informationen.

Dina marknadsföringsuppgifter kan berätta;

 • Vad fungerar eller fungerar inte
 • Vilket innehåll du skickar är mer engagerande
 • Vilka enheter dina kunder brukar använda
 • Vilken demografi har vilka intressen

… och mer.

Analytics och rapportering på Constant ContactExempel – Konstant kontakt: Visuella grafer och tabeller för att visa användare hur kampanjer har gjort jämfört med varandra och gräva djupare till varje rapport för öppna priser och klickfrekvenser.

4. Efterlevnad

Tack vare förordningar som BRP och Data Protection Act, många e-postmarknadsförare har slutat med att deras innehåll har flaggats som skräppost. Detta är uppenbarligen kontraproduktivt, så du vill ha ett e-postmarknadsföringssystem som kan analysera ditt innehåll. Detta är för att hjälpa till att verifiera att det uppfyller reglerna och att dina länkar (viktiga!) Också är bra.

GDPR på MailChimpExempel – MailChimp: Inbyggt GDRP-fält i Form Builder för att samla in användarens samtycke.

5. Automation

Företag tenderar att arbeta i förväg och e-postmarknadsföringssystem som har automatiseringsfunktioner kan vara till stor hjälp. Säg till exempel att du driver en online-detaljhandel, men din personal är avstängd under semestern.

Planera och automatisera kampanjer för att dra nytta av högsäsongsäsongerna även när dina människor inte är i närheten. Andra automatiseringsfunktioner kan inkludera rapportering, kupongdistribution, e-postsvar och liknande.

6. Skalbarhet och kostnad

Idag skickar du ut 1 000 e-postmeddelanden men vad sägs om när ditt företag växer och skickar ut 50 000? Hur skalbar är det e-postmarknadssystem som du tittar på och hur mycket kommer det att kosta dig att bygga upp dem?

Välj helst en lösning som kan skala med ditt företag när du expanderar och utnyttjar att dina behov kan förändras över tid. Ger systemet du letar efter flexibilitet att hantera den typen av förändringar? Det behöver inte erbjuda dessa extrafunktioner direkt, men kan det kanske fungera bra med andra tredjepartssystem?

7. Kundtjänst

Som företagare vet du att kärnan i varje företag är din kundservice. När du köper in en tjänst är det också sant. Ta reda på vilken nivå av stöd du får från företaget som erbjuder e-postmarknadsföringssystemet och om det finns ett tillräckligt stort samhälle för att stödja det också.

Slutliga tankar: den bästa e-postmarknadsföringstjänsten

Återigen – nästan alla e-postmarknadsföringssystem på marknaden har en kostnadsfri testversion. Jag rekommenderar starkt att du registrerar dig och testar dem innan du köper in.

Men eftersom det här är mina rekommendationer, föreslår jag att om du är ett stort företag så skulle det vara en bra idé att se närmare på Constant Contact och GetResponse. Om du driver en blogg, en liten webbplats eller något annat så känn dig fri att kolla in de sex bästa e-postmarknadsföringssystemen jag rekommenderade.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map