Rishikimi i sitit

Vlerësimet e sitit & Përmbledhje Rishikimi


Emri: Sitey

Përshkrim: Sitey është një mjet për ndërtimin e faqes në internet që përpiqet të ndihmojë përdoruesit që mund të mos kenë aftësi për të ndërtuar një uebfaqe më vete. Nga asistimi me paraqitjet deri tek ofrimi i mjeteve të përshtatshme, Sitey thjeshton pjesën më të madhe të procesit.

Sistemi Operativ: Web-bazuar

Kategoria e Aplikimit: Ndërtuesi i faqes në internet, Ndërtuesi i dyqaneve në internet, Zgjidhja e e-Tregtisë

 • Lehtësinë e përdorimit

 • templates & Designs

 • Funksione & lakueshmëri

 • Vlera e parase

 • Ndihma për klientët

i përgjithshëm

3

përmbledhje

Sitey është i fortë dhe miqësor ndaj përdoruesit. Nëse doni një ndërtues bazë të faqes në internet, jeni të sigurt me Sitey. Kjo për shkak se ju duhet të paguani ekstra për të zhbllokuar tiparet e përparuara dhe ekziston gjithashtu mungesa e integrimeve të palëve të treta. Sidoqoftë, ju mund të tërhiqeni me çmimet konkurruese të hyrjes në Sitey, por duhet të keni parasysh që rritet gjatë rinovimit. Ndërsa kjo është strategjia e zakonshme e përdorur nga shumica e kompanisë për të fituar aksionet e tregut, mund të regjistroheni me planin falas përpara se të vendosni.

Mëso më shumë

 • Përmbledhje e faqeve të sitit
 • Modelet dhe aplikacionet
 • Aktgjykimi ynë

rekuizitë

 • Mimet e hyrjes konkurruese
 • Përdorues-miqësor dhe redaktor i thjeshtë për t’u përdorur
 • Plani falas në dispozicion

Cons

 • Mjetet e tregtisë janë në dispozicion në planin më të lartë
 • Aplikacionet e palëve të treta vijnë me një çmim
 • Increasemimet rriten gjatë rinovimit
 • Shumë modele në kërkim të ngjashëm
 • Mungesa e mbështetjes së klientit
 • Provoni sitey falas
 • Shihni Planet dhe Prmimet e Sitey

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@type": "rishikim",
"itemReviewed":
"@type": "SoftwareApplication",
"emër": "Sitey",
"përshkrim": "Sitey është një mjet për ndërtimin e faqes në internet që përpiqet të ndihmojë përdoruesit që mund të mos kenë aftësi për të ndërtuar një uebfaqe më vete. Nga asistimi me paraqitjet deri tek ofrimi i mjeteve të përshtatshme, Sitey thjeshton pjesën më të madhe të procesit.",
"imazh": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/sitey-home-review.jpg",
"operatingSystem": "Web-bazuar",
"applicationCategory": "Ndërtuesi i faqes në internet, Ndërtuesi i dyqaneve në internet, Zgjidhja e e-Tregtisë"
},
"reviewRating":
"@type": "vlerësim",
"ratingValue": 3,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"autor":
"@type": "person",
"emër": "Jason Chow"
},
"reviewBody": "Sitey është i fortë dhe miqësor ndaj përdoruesit. Nëse doni një ndërtues bazë të faqes në internet, jeni të sigurt me Sitey. Kjo për shkak se duhet të paguani ekstra për të zhbllokuar tiparet e përparuara dhe ekziston gjithashtu mungesa e integrimeve të palëve të treta. Sidoqoftë, ju mund të tërhiqeni me çmimet konkurruese të hyrjes në Sitey, por duhet të keni parasysh që rritet gjatë rinovimit. Ndërsa kjo është strategjia e zakonshme e përdorur nga shumica e kompanisë për të fituar aksionet e tregut, mund të regjistroheni me planin falas përpara se të vendosni. \ R \ n \ r \ nMëso më shumë\ R \ n

  \ r \ n \ t
 • Përmbledhje e faqeve të sitit
 • \ r \ n \ t

 • Modelet dhe aplikacionet
 • \ r \ n \ t

 • Aktgjykimi ynë
 • \ R \ n

"
}

Në botën e sotme të drejtuar nga teknologjia, të kesh një prani në internet nuk është më opsionale. Nuk ka rëndësi nëse jeni një freelancer, një pronar restoranti ose një sipërmarrës. Ju ose përshtateni dhe e bëni markën tuaj të zbulueshme në internet, ose uleni duarkryq, pasi konkurrentët hogojnë gjithë vëmendjen.

Për fat të mirë, ka një bollëk të ndërtuesve të faqeve sesa pothuajse të gjithë mund të përdorin me lehtësi. Sidomos, Sitey, mund të konsiderohet si një perlë e fshehur. Ka gjithçka që mund të kërkoni ndonjëherë në një platformë ndërtimi faqesh – nga një redaktues tërheqës dhe drejtues deri tek integrimi shoqëror.

Farë është Sitey

Sitey është një platformë gjithëpërfshirëse për krijimin e faqeve në internet për të gjitha llojet e kamareve. Pika kryesore e saj e shitjes është lehtësia e përdorimit, e cila është shumë e rëndësishme për ata që nuk kanë të dhëna në zhvillimin e uebit.

Ja një vështrim më i afërt se si Sitey e bën krijimin e faqes në internet një shëtitje në park:

Karakteristikat e sitit që ju ndihmojnë në ndërtimin e një faqe në internet

Pasi të krijoni llogarinë tuaj, do të merrni direkt tek redaktori kryesor i sitit. Nëse nuk keni ndonjë përvojë me platformat e ndërtimit të sitit, konsideroni të vizitoni qendrën e ndihmës duke klikuar “?” buton.

sitey-editorRedaktori i faqes në internet.

Përndryshe, mos ngurroni të eksploroni dhe përmes menusë së lundrimit. Për të zbutur kurbën e të mësuarit, këtu është një vështrim më i afërt në tiparet kryesore të Sitey për krijimin e faqes.

1. Krijimi i një faqe në internet është i lehtë

Me Sitey, ju mund të rregulloni lirshëm pamjen e faqes tuaj duke ndryshuar madhësinë dhe zvarritjen e elementeve rreth me miun tuaj.

Një “menu konteksti” do të shfaqet gjithashtu mbi elementin e zgjedhur. Kjo ju lejon të kryeni veprime të ndryshme, siç është fshirja e elementit ose shtimi i një lidhjeje.

sitey-website-Editor-elementeMenuja e kontekstit sitey.
sitey-website-add-elementeMerrni shënim: Lloje të ndryshme elementesh përdorin menutë me kontekst të ndryshëm. Për shembull, nëse zgjidhni një enë teksti, menyja e kontekstit do të tregojë butonat e formimit të tekstit.

Shtë e lehtë nëse duhet të shtoni më shumë funksione në faqen tuaj të internetit Sitey.

Ju mund ta bëni këtë duke klikuar te “Elementet” nga menyja kryesore. Kjo do të sjellë deri tek paleta e mjeteve ku mund të gjeni të gjithë përmbajtjen që mund të përdorni në faqen tuaj.

sitey-funksionThjesht tërhiqni dhe lëshoni elementët te redaktori kryesor i sitit.

Elemente të tilla si butonat, butonat shoqërorë dhe teksti kanë formate të ndryshme. Thjesht zgjidhni atë që ju nevojitet dhe hidheni kudo në redaktorin kryesor. Shumë e lehtë, apo jo?

2. Pritja e faqes tuaj në disa klikime

Në krye të krijuesit të saj të internetit, Sitey gjithashtu eliminon nevojën për një zgjidhje të jashtme të mbajtjes në internet.

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të klikoni në butonin “Publikimi” për të filluar procesin e pritjes pasi të keni bërë krijimin e faqes tuaj.

sitey connect hostingNjë faqe në internet Sitey duhet të publikohet para se të lidhet me një domen.

Atëherë do t’ju kërkohet të specifikoni një emër domain për faqen tuaj. Një vrojtim i URL-së tuaj të domain do të shfaqet në fund të fushës së tekstit “Domain”.

lidhe domeninVendosni emrin e domain-it tuaj të internetit.

Për të parë faqen tuaj në internet, drejtohuni përsëri në pultin e sitit tuaj. Ju duhet të jeni në gjendje të shihni një lidhje me fushën tuaj të re në seksionin “Sitet e mia”.

tabelë siteyPaneli i sitit.

Ndjehuni të lirë të eksploroni faqen tuaj dhe të kontrolloni nëse butonat, lidhjet dhe elementët tuaj në vend po funksionojnë ashtu siç është menduar. Në çdo rast, mbani mend që gjithmonë mund të redaktoni faqen tuaj duke u drejtuar përsëri te “Sitet e mia” dhe duke klikuar “Redaktoni sitin”.

Merrni parasysh që keni nevojë për një llogari të paguar nëse doni një fushë me porosi pa shtrirjen “.sitey.me”. Për të mësuar më shumë rreth aftësive dhe planeve të pritjes së sitit, mund t’i referoheni seksionit të ndihmës së tyre duke klikuar butonin “Mbështetje”.

3. Kthejeni faqen tuaj në dyqan eCommerce

Sitey është i pajisur me gjithçka që ju nevojitet për të ngritur një dyqan online.

Metoda më e thjeshtë është të përdorni integrimet PayPal në menunë e elementeve. Këto mund të arrihen në seksionin “Elementet”.

sitey-ecommerceTregtia e sitit.

Nëse jeni serioz në shitjen në sitey, do të duhet të regjistroheni për një llogari të paguar për të hyrë në tiparet e e-commerce.

Mos u shqetëso – shumica e sendeve teknike automatikisht do të bëhen nga platforma. Thjesht duhet të përqendroheni në aspektet e projektimit të dyqanit tuaj dixhital.

4. Mjetet e sitit për marketing

Fillestarët me siguri do të kenë të dhëna se si të bëjnë marketing online. Për fat të mirë, Sitey mund të mbajë dorën tuaj ndërsa ju mbuloni gjërat thelbësore.

Ju mund të krijoni një seksion në blog për faqen tuaj, i cili do të tërheqë vizitorët dhe do të përmirësojë autoritetin tuaj.

sitey-blog-krijuarThjesht duhet të zgjidhni një model për blogun tuaj dhe t’i jepni një emër.

Ju mund të filloni të shkruani dhe menaxhoni postimet tuaja në blog menjëherë pasi të krijoni blog.

Pjesa tjetër e karakteristikave të marketingut në internet të Sitey mund të arrihen nga faqja kryesore. Nën “Marketing”, ju mund të gjeni një larmi mjetesh të dobishme që mund të përdorni:

sitey-marketingMjetet e marketingut sitey.

Këtu keni një përmbledhje të shpejtë të këtyre mjeteve:

 • Analitika – Ju lejon të integroni Google Analytics për të ndjekur punën e faqes tuaj me kalimin e kohës.
 • Mjetet SEO – Ju lejon të kryeni detyra të ndryshme SEO (Optimization Engine Engine). Kjo do të përshkruhet më në detaje më vonë.
 • Nxitës social – Ju lejon të menaxhoni detyrat e marketingut në median sociale në Sitey.
 • Fushata me Email – Integron Kontaktin e Përhershëm për gjenerimin e plumbit dhe marketingun me email.
 • Ndani faqen tuaj – Ju lejon të ndani faqen tuaj në kanale të ndryshme.

Filloni me Sitey

Modelet e sitit dhe aplikacionet

Modelet e sitit

Sitey ofron mbi 750 shabllone për të zgjedhur.

sitey-templatesModelet e sitit.

Nëse duhet të keni një vështrim se cilat modele ju përshtaten, thjesht shkruani fjalen në shiritin e kërkimit.

Për shembull, nëse doni të krijoni një dyqan eCommerce, thjesht shkruani “dyqanin në internet” në shiritin e kërkimit.

Ju mund të përsosni më tej kërkimin tuaj duke zgjedhur një kategori nga menuja drop-down në të majtë. Thuaj, nëse dyqani juaj online do të ketë produkte jetese, thjesht zgjidhni “Lifestyle” për të freskuar automatikisht rezultatet.

sitey-templates-KategoriPërsosni kërkimin tuaj model duke zgjedhur një kategori.

Modele mund të arrihen sa herë që përpiqeni të krijoni faqe të reja. Një proces i ngjashëm kërkimi mund të përdoret për t’ju ndihmuar të gjeni përputhjen e përsosur për nevojat tuaja në internet.

Aplikacionet e sitit

Për të shtuar faqen tuaj të internetit, Sitey ofron një treg të aplikacioneve që mund të blini për një çmim. Këto shkojnë nga mbështetja e përparësisë së shfaqjes deri tek mjetet e sigurisë si SiteLock.

sitey-appTregu i aplikacioneve sitey.

Mos harroni, është e lehtë të shkoni në bord kur bëni blerje për aplikacione për t’u përdorur në faqen tuaj. Një strategji e mirë është të krijoni një listë të objektivave të faqes suaj të internetit më parë.

Ju mund të vizitoni tregun përmes butonit “Vendi i Tregut” në faqen kryesore.

SEO sit

Më në fund, përmendja e optimizmit të motorit të kërkimit ose SEO është e mjaftueshme për të bërë që edhe blogerët me përvojë të lëkunden. Por kjo nuk e ndryshon faktin se është një nga gurthemelet e një prani të suksesshme në internet.

Lajmi i mirë është, Sitey mund t’ju tregojë drejtimin e duhur me mjetet e tij të gjera të SEO.

sitey-seoSEO sit.

Përfundimisht, do të duhet të përdorni të gjitha mjetet SEO të disponueshme në site nëse doni të jeni konkurrues. Për të shfrytëzuar sa më shumë, duhet të filloni me bibliotekën e mësimit falas të gjetur këtu.

Aktgjykimi ynë

Sitey është një mjet për krijimin e Blogjeve, krijimin e faqeve dhe platformën e marketingut të mbështjellë në një të tillë.

Edhe pse ka karakteristika të mjaftueshme për t’i bërë të lumtur veteranët, ai gjithashtu ka përdorueshmëri për fillestarët absolut. Mund të mos jetë aq popullor sa ndërtuesit më të mëdhenj të faqeve si Weebly, por ai ofron një zhurmë për zërin tuaj.

Si të filloni

Procesi i regjistrimit të Sitey është këndshëm i pazakontë. Në vend që të hidhni një faqe regjistrimi, ajo fillon me një ekran të zgjedhjes së shablloneve. Kjo do të thotë që ju të merrni një vështrim preemptiv se çfarë mund të bëjë platforma.

Pasi të gjeni një shabllon që ju pëlqen, rri pezull miun dhe kliko në butonin “Ndrysho”. Përfundoni procesin e regjistrimit për të vazhduar.

Vizitoni sitey.com

Zbulimi i FTC

BuildThis.io fiton komision nga referimi i vizitorëve tek produktet, shërbimet dhe programet përmes partneritetit të bashkëpunëtorëve.

Faqja jonë përqendrohet në ndihmën e bizneseve të vogla dhe individëve që duan të ndërtojnë gjëra të mrekullueshme në internet. Na përkrahni duke bërë një blerje përmes lidhjeve tona të bashkëpunimit, në mënyrë që të vazhdojmë të prodhojmë udhëzues falas, të dobishëm si ky.

Alternativat e sitit

Po kërkoni një alternative? Këtu janë të tjerë krijues të njohur të faqeve në internet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map