Rishikimi i hapësirës katror

Vlerësimet e hapësirës katror & Përmbledhje Rishikimi


Emri: Squarespace

Përshkrim: Sheshi hapësinor mund të përdoret nga pothuajse të gjithë që kanë nevojë për një faqe në internet për ta përgatitur atë shpejt dhe me lehtësi. Ajo ofron shabllone të paracaktuar në një mjedis që është shumë miqësor. Modelet e stilistëve e bëjnë Squarespace të tejkalojë konkurrencën.

Sistemi Operativ: Web-bazuar

Kategoria e Aplikimit: Ndërtuesi i faqes në internet, Ndërtuesi i dyqaneve në internet, Zgjidhja e e-Tregtisë

 • Lehtësinë e përdorimit

 • templates & Designs

 • Funksione & lakueshmëri

 • Vlera e parase

 • Ndihma për klientët

i përgjithshëm

4.2

përmbledhje

Hapësira katror mbështetet drejt përsosjes së dizajnit. Modelet e konceptit të stilistëve e bëjnë Squarespace të dalë nga konkurrentët e tjerë. Me dimensionin e ri të një redaktori, ai e bën procesin e personalizimit më të butë dhe natyrisht, të gjitha shabllonet do të duken të shkëlqyera në pajisjet. Përkundër të gjitha pengesave, Squarespace është një platformë shumë fillestare-miqësore dhe e përshtatshme për ata që janë në kërkim të modeleve të kutisë..

Mëso më shumë

 • Hapësirë ​​katror – ndërtuesi më i lehtë akoma?
 • Modele fituese të çmimeve
 • FAQ Pyetje
 • Aktgjykimi ynë

rekuizitë

 • LayoutEngine 2 – dimensioni i ri i redaktorit
 • Qasja te imazhet e aksioneve nga Getty Images dhe Unsplash
 • Modelet me pamje të shkëlqyeshme që optimizohen për celular
 • Blogimi u bë i lehtë
 • Karakteristikat thelbësore të pritjes

Cons

 • Asnjë plan falas në dispozicion
 • Asnjë mjet i palës së tretë / aplikacion shtesë nuk lejohet
 • Plani i tregtisë me tregti është i kushtueshëm
 • Opsione të kufizuara për rritjen e faqes në internet
 • Provoni Hapësirë ​​katror falas
 • Shihni Modelet e Sheshit

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@type": "rishikim",
"itemReviewed":
"@type": "SoftwareApplication",
"emër": "Squarespace",
"përshkrim": "Sheshi hapësinor mund të përdoret nga pothuajse të gjithë që kanë nevojë për një faqe në internet për ta përgatitur atë shpejt dhe me lehtësi. Ajo ofron shabllone të paracaktuar në një mjedis që është shumë miqësor. Modelet e stilistëve e bëjnë Squarespace të tejkalojë konkurrencën.",
"imazh": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/squarespace-home-review.jpg",
"operatingSystem": "Web-bazuar",
"applicationCategory": "Ndërtuesi i faqes në internet, Ndërtuesi i dyqaneve në internet, Zgjidhja e e-Tregtisë"
},
"reviewRating":
"@type": "vlerësim",
"ratingValue": 4.20000000000000017763568394002504646778106689453125,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"autor":
"@type": "person",
"emër": "Jason Chow"
},
"reviewBody": "

Hapësira katror mbështetet drejt përsosjes së dizajnit. Modelet e konceptit të stilistëve e bëjnë Squarespace të dalë nga konkurrentët e tjerë. Me dimensionin e ri të një redaktori, ai e bën procesin e personalizimit më të butë dhe natyrisht, të gjitha shabllonet do të duken të shkëlqyera në pajisjet. Përkundër të gjitha pengesave, Squarespace është një platformë shumë fillestare-miqësore dhe e përshtatshme për ata që janë në kërkim të modeleve të kutisë..

\ R \ n

Mëso më shumë

\ R \ n

  \ R \ n
 • Hapësirë ​​katror – ndërtuesi më i lehtë akoma?
 • \ R \ n

 • Modele fituese të çmimeve
 • \ R \ n

 • FAQ Pyetje
 • \ R \ n

 • Aktgjykimi ynë
 • \ R \ n

"
}

A është Ndërtuesi më i lehtë i sitit?

Në vitet e fundit, ne kemi parë një pjesë të drejtë të ndërtuesve vizualë të faqeve në internet që e bëjnë atë të lehtë për jo-zhvilluesit. Ata gjithmonë ndjekin një model kur bëhet fjalë për funksionalitetin, modelin dhe përdorshmërinë.

Pasi kalova disa orë në Squarespace, jam plotësisht i bindur që është një nga shembujt e përsosur të asaj që duhet të jenë ndërtuesit e faqeve.

Në rregull, do t’ju ndihmojë të merrni gjithçka nga e para – nga regjistrimi i një domeni të ri dhe integrimi i një teme në faqen tuaj të internetit..

Këtu është një vështrim i shpejtë në tiparet e Squarespace:

1. Menaxhimi i aseteve vizuale është i lehtë

Meqenëse dizajni është një nga pikat e larta të Squarespace, ai vjen me një Menaxher Imazhi tërheqës dhe zbritje. Kjo mund t’ju ndihmojë të organizoni, zgjeroni dhe optimizoni bibliotekën tuaj të aseteve vizuale pa sherr.

Më poshtë janë disa nga gjërat që mund të bëni me Menaxherin e Imazhit të Squarespace:

 • Qasje në 40 milion imazhe
  Nëse keni nevojë për një imazh të veçantë unik për një postim të ri në blog, mund të nxitni Integrimin e Squarespace Getty Images Integrations. Kjo ju jep mundësinë e përdorimit të mbi 40 milion imazheve që mund t’i përdorni për një çmim të drejtë.
 • Performanca më e shpejtë e faqes në internet
  Për të siguruar performancën kulmore të faqes suaj të internetit, Squarespace ofron një CDN falas – të shkurtër për Rrjetin e Dorëzimit të Përmbajtjes. Ajo funksionon duke shpërndarë ngarkesën e transmetimit të përmbajtjes në një rrjet qendrash të shpërndara globalisht.
 • Ngarkues i imazhit të përgjegjshëm
  Kurdoherë që të ngarkoni një skedar imazhi, SquareSpace automatikisht gjeneron një grup të figurës në shkallë të ndryshme. Imazhi me madhësi të duhur ngarkohet më pas në varësi të ekranit të përdoruesit.
 • Paraqisni pasuritë tuaja vizive
  Për të treguar pasuritë tuaja vizuale, mund të krijoni “Blloqe Galerie” që mund të vendosen kudo në sitin tuaj. Ju gjithashtu mund të përfshini video, si dhe të aplikoni efekte ekrani për ta bërë galerinë tuaj të veçohet.

2. Dimensionet e reja të kontrollit

Redaktori i faqes Squarespace u siguron përdoruesve një kontroll të ri dhe të thjeshtë të personalizimit.

Me “LayoutEngine 2”, Gjithmonë je prezantuar me cilësime në panelin e majtë dhe një pamje live në të djathtë. Për dallim nga platformat si WordPress.org që mbështeten në prova dhe gabime, Squarespace e lehtëson arritjen e dizajnit të saktë që dëshironi.

Përshtatni modelin e uebfaqes që dëshironi me dimensionin e ri të kontrollitMe dimensionet e reja të kontrollit, ju mund të rregulloni hartimin e faqes në internet që dëshironi.

Ju gjithashtu mund të modifikoni drejtpërdrejt çdo element në faqe duke i zgjedhur ato në dritaren e shikimit.

Kur bëhet fjalë për redaktimin e përmbajtjes, mund të shtoni shpejt elemente të faqeve, siç janë butonat, slideshows, kalendarët dhe copat e kodit. Thjesht klikoni në butonin plus (+) në këndin e djathtë të poshtëm të redaktorit të postës.

redaktori i hapësirës katrorRedaktori i katrorit.

Sigurisht, secili element vjen me faqen e vet të plotë të cilësimeve. Kjo është e dobishme për përdoruesit që kanë ide të mëdha, por kanë mungesë të aftësive teknike të nevojshme për t’i bërë ato të ndodhin.

Për shembull, nëse klikoni në një buton të shtuar rishtas, lehtë mund të modifikoni pamjen, bashkëveprimin dhe pozicionimin e saj.

redaktimi i katroritRedaktimi i katrorit.

3. Blogimi u bë i lehtë

Pavarësisht nga ngrohtësia dhe qëllimet tuaja, një seksion në blog është pa dyshim një nga karakteristikat më të rëndësishme të faqes tuaj. Mund t’ju ndihmojë të drejtoni trafikun e përsëritur, të krijoni besueshmërinë tuaj si ekspert dhe të përmirësoni SEO.

Në Squarespace, postimet në blog janë blloqet ndërtuese të strukturës së një faqe në internet. Ju mund t’i modifikoni ato përmes redaktorit lundrues, i cili i ngjan një aplikacioni parësor të përpunimit të fjalëve.

Blogimi është i thjeshtë me SquarespaceBlogimi është i thjeshtë me Squarespace.

Mund të duket e thjeshtë, por redaktori i Squarespace paketon vetëm esencat e zhveshura kur bëhet fjalë për botimin e postimeve në blog. Ju mund t’i organizoni ato në kategori, të aplikoni etiketa, të aktivizoni komentet dhe më shumë. Lundrimi te “Opsionet” mund të ju ndihmojë gjithashtu të optimizoni aspektet thelbësore të postimit tuaj, nga fragmenti në imazhin e figurës.

Ju mund t’i organizoni ato në kategori, të aplikoni etiketa, të aktivizoni komentet dhe më shumë. Lundrimi te “Opsionet” mund të ju ndihmojë gjithashtu të optimizoni aspektet thelbësore të postimit tuaj, nga fragmenti në imazhin e figurës.

Karakteristikat e tjera kryesore të sistemit të Blogging Squarespace përfshin si më poshtë:

 • Podcast
  Ju mund të krijoni “Blocks Audio” për të botuar intervista, webinars të regjistruara dhe forma të tjera të podcast. Ai mbështet etiketimin iTunes, i cili ju lejon të promovoni kanalin tuaj podcast për më shumë përdorues.
 • Autorë të shumtë
  Squarespace bën të mundur punën me kontribuesit e përmbajtjes. Si pronar i faqes, ju mund të modifikoni privilegjet e tyre të hyrjes, të tilla si shtimi i postimeve të reja dhe ndryshimi i temës së faqes.
 • Ndarja sociale
  Me Squarespace, është e thjeshtë të futni butona të ndarjes sociale në postimet tuaja në blog. Disa nga rrjetet e mbështetur përfshijnë Reddit, Facebook, Twitter dhe Tumblr.

4. Shisni produkte nga faqja juaj në internet

Nëse dëshironi të shesni produkte drejtpërdrejt në faqen tuaj të internetit, mund të përdorni veçoritë e integruara të e-commerce të Squarespace. Ju mund të gjurmoni porositë, të menaxhoni inventarin tuaj dhe të mbani nën kontroll klientët – të gjithë në seksionin e unifikuar “Tregtia”.

Ju mund të gjurmoni porositë, të menaxhoni inventarin tuaj dhe të mbani nën kontroll klientët – të gjithë në seksionin e unifikuar “Tregtia”.

shes produkte nga faqja e internetit e katroritShtë e lehtë për të menaxhuar shitjet tuaja me e-commerce Squarespace.

Squarespace gjithashtu ju lejon të krijoni promovime zbritje që mund të stimulojnë më shumë shitje. Ato mund të ofrohen si zbritje automatike që funksionojnë për një periudhë specifike, ose përmes kodeve ekskluzive të promovimit.

oferta zbritje për katrorShtë e lehtë për të menaxhuar një zbritje në Squarespace.

Modelet e Sheshit dhe Aplikimet

Mund të ketë mjaft ndërtues faqesh që ofrojnë dhjetëra tema me pamje profesionale, por koleksioni i Squarespace është thjesht vizualisht mahnitës.

Squarespace aktualisht ka mbi 40 modele modelesh që janë segmentuar në një shumëllojshmëri të kategorive, duke përfshirë por pa u kufizuar në dyqanet në internet, shëndetin, muzikën dhe fotografinë.

Duke shfletuar thjesht koleksionin zyrtar të shabllonit të Sheshit mund të keni fiksuar për një kohë:

modele dhe tema të dizajnuara në mënyrë profesionaleTemat e katrorit janë krijuar për foto të mëdha dhe tipografi të fortë.

Megjithë pamjet me rezolucion të lartë, këto tema përdorin një qasje minimale dhe të sheshtë kudo tjetër. Kjo do të thotë që siti juaj i mundshëm do të ngarkojë shpejt dhe do të performojë rrjedhshëm menjëherë kur të shkojë drejtpërdrejt.

Të gjitha shabllonet Squarespace janë ndërtuar gjithashtu për të qenë të përgjegjshëm për celularin jashtë kutisë, duke u siguruar që përvoja e përdoruesit të mbetet e qëndrueshme në shumë platforma. Ai gjithashtu lejon ndryshimet në CSS për të shkulur më tej shabllonet tuaja.

Për të shtrirë fuqinë e faqes tuaj të internetit në të gjithë rrjetin, Squarespace mbështet një pjesë të vogël të integrimeve të aplikacioneve.

Këto integrime mund të ndihmojnë për të zgjeruar funksionalitetin e faqes suaj të internetit. Disa nga aplikacionet e njohura përfshijnë G Suite, Xero, Facebook, Disqus, Google Analytics dhe platformat e marketingut me email.

Hapësirë ​​SEO

Squarespace ofron analiza të plota në internet që do t’ju ndihmojnë në marrjen e vendimeve të SEO.

Ju mund të mbështeteni në të integruara analitika Squarespace për të përmirësuar performancën e faqes tuaj në internet me kalimin e kohës. Ai mbulon metrikë si burimet e trafikut, pyetjet e kërkimit të faqes, përmbajtjen popullore dhe numrin e përgjithshëm të vizitorëve unikë.

Më shumë Rreth Sheshit (FAQ)

A është Squarespace falas?

No. Squarespace nuk ofron një plan falas, ndryshe nga të tjerët si Wix dhe Weebly. Por, Squarespace ofron një provë 14-ditore pa pagesë, në mënyrë që të mund ta provosh Sheshin-Fushë pa asnjë kosto.

A keni një domain falas me Squarespace?

Ju mund të regjistroni një domen falas, kur regjistroheni me një plan vjetor të faturimit. Domeni falas është i vlefshëm për një vit. Që do të thotë pas vitit të parë, duhet të paguani tarifën standarde të rinovimit të domain në 20 dollarë në vit.

Sa ngarkon Squarespace për transaksione?

Për eCommerce, Squarespace përfshin 2 lloje të tarifave të transaksioneve – një tarifë hyrje pagese (0,30 $ + 2.9%) dhe një tarifë e transaksioneve Squarespace për planin e biznesit (3%). Asnjë tarifë e transaksioneve Squarespace nuk është e përfshirë për planet e e-commerce.

Sa janë faqet e internetit të Squarespace?

Sheshi i hapësirës ka 4 plane – 2 për uebfaqen dhe 2 për tregti elektronike: 1) Plani personal – 12 dollarë në muaj, 2) Plani i biznesit – 18 dollarë në muaj, 3) Plani Bazë i Tregtisë – 26 dollarë në muaj, 4) Plani i Avancuar i Tregtisë – 40 dollarë në muaj

Keni nevojë për pritje për Squarespace?

Jo. Ju nuk keni nevojë për një pritje për të përdorur Squarespace. Uebfaqja juaj do të pritet në pritjen e tyre të menaxhuar plotësisht të cloud. Edhe pse Squarespace nuk imponon kufizime të burimeve për paketat, ju duhet të ndiqni politikën e tyre të përdorimit.

Rishikimi i Sheshit: Vendimi ynë

Duke iu rikthyer pyetjes, a është Squarespace, ndërtuesi më i lehtë i faqeve deri më tani? Ndoshta po, por jo shumë kur krahasohet me platforma të tjera të përdorimit të thjeshtë si Weebly dhe Wix.

Në përgjithësi, Squarespace është një platformë shumë miqësore për fillestarët. Me grupin e tij të karakteristikave, mund t’ju ndihmojë të krijoni një faqe interneti konkurruese në më pak se një orë. Megjithëse kurba e të mësuarit është atje, çdokush mund ta mësojë rrugën e vet rreth shpejtë.

Si të filloni

Pavarësisht nëse jeni fillestar ose një tregtar me përvojë të përmbajtjes, Squarespace ka gjithçka që ju nevojitet ndonjëherë. Ajo madje përmban një provë 14-ditore falas – duke ju mundësuar t’i jepni platformës një provë të vogël provë.

Zbulimi i FTC

BuildThis.io fiton komision nga referimi i vizitorëve tek produktet, shërbimet dhe programet përmes partneritetit të bashkëpunëtorëve.

Faqja jonë përqendrohet në ndihmën e bizneseve të vogla dhe individëve që duan të ndërtojnë gjëra të mrekullueshme në internet. Na përkrahni duke bërë një blerje përmes lidhjeve tona të bashkëpunimit, në mënyrë që të vazhdojmë të prodhojmë udhëzues falas, të dobishëm si ky.

Alternativa e hapësirës katror

Po kërkoni një alternative? Këtu janë të tjerë krijues të njohur të faqeve në internet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map