Rishikimi i faqeve në internet

Vlerësimet e faqeve në internet & Përmbledhje Rishikimi


Emri: WebStarts

Përshkrim: Uebstarts është një përpjekje për të vënë AI të punojë për të ndihmuar njerëzit të ndërtojnë automatikisht një uebfaqe me porosi. Përmes integrimit me mediat sociale, mjeti bashkon elementet ekzistuese në hartimin e uebit.

Sistemi Operativ: Web-bazuar

Kategoria e Aplikimit: Ndërtuesi i faqes në internet, Ndërtuesi i dyqaneve në internet, Zgjidhja e e-Tregtisë

 • Lehtësinë e përdorimit

 • templates & Designs

 • Funksione & lakueshmëri

 • Vlera e parase

 • Ndihma për klientët

i përgjithshëm

3.5

përmbledhje

Thjeshtësia është gjëja e parë që del në lidhje me WebStarts. Ajo ofron një redaktues bazë dhe të lehtë për t’u përdorur për fillestarët. Nëse po kërkoni të ndërtoni një uebfaqe të thjeshtë, dhe jo diçka komplekse, tiparet që vijnë së bashku janë më shumë se sa duhet. Si të tjerët për krijimin e faqeve, mund të filloni duke zgjedhur temën tuaj të preferuar midis 180+.

Mëso më shumë

 • Karakteristikat për të ndërtuar dhe rritur faqen tuaj të internetit
 • Temat dhe aplikacionet në WebStarts
 • Aktgjykimi ynë

rekuizitë

 • Redaktori themelor dhe i lehtë për t’u përdorur
 • Kosto e ulët mujore mesatarisht
 • Gjeneroni një dizajn personal me WebStarts AI
 • Mbi 180+ tema që mund të zgjidhni
 • Ngarko dhe prit videon tënde

Cons

 • Emri i domain i personalizuar është i disponueshëm vetëm në plane më të larta
 • Karakteristikat e kufizuara krahasohen me të tjerët
 • Gabim i vogël hasur kur përdorni ndërtuesin e uebit
 • Dyqani online i disponueshëm vetëm në planin e biznesit
 • Planet e nevojshme për të paguar 12 muaj para
 • Karakteristika shtesë në dispozicion me një kosto
 • Provoni WebStarts falas
 • Shihni Planet dhe Prmimet e WebStarts

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@type": "rishikim",
"itemReviewed":
"@type": "SoftwareApplication",
"emër": "WebStarts",
"përshkrim": "Uebstarts është një përpjekje për të vënë AI të punojë për të ndihmuar njerëzit të ndërtojnë automatikisht një uebfaqe me porosi. Përmes integrimit me mediat sociale, mjeti bashkon elementet ekzistuese në hartimin e uebit.",
"imazh": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/webstarts-home-review.jpg",
"operatingSystem": "Web-bazuar",
"applicationCategory": "Ndërtuesi i faqes në internet, Ndërtuesi i dyqaneve në internet, Zgjidhja e e-Tregtisë"
},
"reviewRating":
"@type": "vlerësim",
"ratingValue": 3.5,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"autor":
"@type": "person",
"emër": "Jason Chow"
},
"reviewBody": "Thjeshtësia është gjëja e parë që del në lidhje me WebStarts. Ajo ofron një redaktues bazë dhe të lehtë për t’u përdorur për fillestarët. Nëse po kërkoni të ndërtoni një uebfaqe të thjeshtë, dhe jo diçka komplekse, tiparet që vijnë së bashku janë më shumë se sa duhet. Si të tjerët për krijimin e faqeve, mund të filloni duke zgjedhur temën tuaj të preferuar midis 180 +. \ R \ n \ r \ nMëso më shumë\ R \ n

  \ r \ n \ t
 • Karakteristikat për të ndërtuar dhe rritur faqen tuaj të internetit
 • \ r \ n \ t

 • Temat dhe aplikacionet në WebStarts
 • \ r \ n \ t

 • Aktgjykimi ynë
 • \ R \ n

"
}

WebStarts mund t’ju ndihmojë me dy detyra të vështira. Do t’ju ndihmojë të krijoni një faqe në internet pa kode. Dhe ka veçori unike për të shkurtuar kohën tuaj në mirëmbajtjen e faqes në internet.

Gjithçka është tërheqëse dhe tërheqëse në këtë ndërtues. Do të thotë që nuk duhet të kaloni përmes linjave të kodeve për redaktimin e faqes tuaj të internetit. Zvarritja dhe hedhja e thjeshtë e elementeve do të bëjë punën.

Fakti i WebStartsWebStarts.com

Dikush tha që numri është një faktor i mirë besimi. Nëse kjo është kështu, WebStarts pret dhe fuqitë më shumë se 3.8 milion faqet e internetit të drejtpërdrejta.

Karakteristikat për t’ju ndihmuar të ndërtoni dhe rritni faqen tuaj në internet

1. Nëse mund të shkruani në Microsoft, mund të krijoni një sit duke përdorur WebStarts

Unë pyeta WebStarts “Sa e vështirë është krijuesi i faqes suaj të internetit?”. Ata m’u përgjigjën me thënien e mësipërme.

Procesi i punës është i thjeshtë. Thjesht duhet të klikoni në një element nga shiriti i majtë dhe ai do të shtojë në faqen e internetit.

Nëse dëshironi të poziciononi elementin, thjesht tërhiqeni atë me miun.

WebStarts paraqiti rrjet të parakohshëm në këtë ndërtues. Ajo funksionon si Adobe Photoshop ku shtrirja u bë e lehtë dhe e përsosur.

website-ndërtuesRedaktori i WebStarts.

Mund të krijoni një numër të pakufizuar faqesh me WebStarts.

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të krijoni dhe lundroni në një faqe nga drop-down – e vendosur në menunë e sipërme të ndërtuesit.

2. Le një inteligjencë artificiale të ndërtojë faqen tuaj

WebStarts AI është një mënyrë unike për ndërtimin e një siti. Shtë një inteligjencë artificiale e cila do të krijojë një dizajn të zakonshëm në internet për ju.

Rezultati i faqes suaj të internetit do të bazohet në imazhet që futni.

webstarts-aiNdërtoni faqen tuaj të internetit duke përdorur WebStarts AI.

Ekzistojnë 2 metoda me të cilat mund të përpunoni imazhe në faqen e internetit të AI. Mund të ngarkoni imazhe nga kompjuteri juaj ose të tërheqni imazhe nga profili juaj në Facebook.

Kur imazhet janë gati, mund të klikoni në “Remix” për të provuar paraqitjet e ndryshme.

3. Drejtoni më shumë trafik në faqen tuaj të internetit

Booster Traffic WebStarts mund të ndihmojë për të drejtuar më shumë trafik në faqen tuaj të internetit.

Monthdo muaj, Booster Traffic do të paraqesë faqen tuaj në Google, Yahoo dhe Bing. Mund të jetë një avantazh për faqen tuaj të internetit.

Motorët e kërkimit duan të renditin ato faqe që kanë shkallë më të lartë të zvarritjes. Dorëzimi në motorët e kërkimit do të bëjë që zvarritësit të kthehen. Prandaj shkalla e zvarritjes do të rritet.

4. Bëni veten të dukshëm për klientët vendas

Nëse faqja juaj e internetit po synon klientët lokalë, Listimi Lokal i WebStarts do të jetë ndihma juaj.

WebStarts Listing Lokale do të paraqesë faqen tuaj në drejtoritë e biznesit. Të tilla si lista e biznesit Yahoo dhe Bing.

Kur biznesi juaj renditet në një drejtori të popullarizuar, ai do të shfaqet më i lartë në motorët e kërkimit.

Listing Local gjithashtu e vendos biznesin tuaj në hartat Yahoo dhe Bing. Do të thotë që më shumë njerëz mund të vijnë në biznesin tuaj duke kërkuar në hartë.

5. Angazhohuni me vizitorët tuaj në kohë reale

Biseda live është një hile e thjeshtë konvertimi nga WebStarts.

Shtë një mënyrë e përshtatshme për të pyetur rreth një produkti në internet. Mund të ndërtojë besimin që duhet për të blerë një produkt në internet.

Për fat të mirë, nuk do të të duhet një aplikacion i palës së tretë për ta bërë atë. WebStarts e ka atë brenda sistemit. Thjesht duhet ta aktivizosh.

bisedëWebStart Bisedë live.

6. Ndërtoni dhe futni format kudo në minuta

WebStarts ka një ndërtues të formave të integruara. Ndërfaqja bazohet në klik-dhe-ndërtim. Ajo përmban cilësimet e fushës dhe cilësimet e formës nën të njëjtin menu.

Do të gjeni një grup fushash në anën e majtë të krijuesit të formularit. Klikoni fushat e kërkuara për t’i përpiluar ato në një formë të bukur në internet.

formë-builderNdërtues i formës së faqes WebStarts.

7. Konfiguroni faqet ekskluzive për përdoruesit e regjistruar

A doni të keni një seksion privat në faqen tuaj për përdorues të veçantë? Mund të keni të tilla pa vështirësi.

WebStarts ka veçori të anëtarësimit në sistemin e tyre thelbësor. Ju mund t’i kërkoni vizitorët të regjistrohen / identifikohen para se të shohin një faqe specifike.

Anëtarësimi-magjistarShtimi i një zone anëtarësie në uebfaqen tuaj.

Procesi është i thjeshtë për vendosjen e tij. Klikoni në Shto > Anëtarësia nga krijuesi i faqes në internet. Një magjistar i konfigurimit do t’ju drejtojë.

Explore më shumë rreth WebStarts

Temat dhe Aplikimet në WebStart

WebStarts ka një koleksion temash si tërheqës, ashtu edhe të përgjegjshëm. Ka afërsisht 180+ tema nën 45 kategori.

Kështu që mund të shpresoni të merrni të paktën një temë të këndshme për industrinë tuaj.

webstarts-tematJu mund të zgjidhni një temë të bukur për faqen tuaj të internetit.

WebStarts vijnë me mjetet që mund të përmirësojnë uebfaqen tuaj. Ky redaktues i imazhit të integruar mund të bëjë disa detyra:

 • Vendosni mprehtësinë
 • Madhësia e figurës sipas gjerësisë dhe lartësisë
 • Shtoni animacion imazhi
 • Aplikoni efektet e imazhit

Ka mijëra të lirë për të përdorur imazhe në bibliotekën e tyre. Këto imazhe mund të futen me një klik për t’ju kursyer një kohë të madhe.

image-editorPërmirësoni faqen tuaj të internetit me redaktorin e imazhit WebStarts.

WebStarts gjithashtu ka një pjesë të vogël të aplikacioneve në krijimin e faqeve të internetit. Ato mund të përdoren për të shtuar lehtësi të reja në faqen tuaj të internetit në disa klikime.

Disa nga aplikacionet më të dobishme janë:

 • Wizard SEO – Për optimizimin e faqeve të internetit për SEO themelore
 • Anëtarësia – Për shtimin e një sistemi anëtarësie në faqen tuaj të internetit
 • Galeria e Fotove – Për krijimin e një karusel për të treguar imazhe
 • Social Bar – Për shtimin e lidhjeve në profilet e mediave tuaja sociale
 • Hit Counter – Për shfaqjen e numrit të vizitave në uebfaqe

aplikacione në faqet e internetitDisa nga aplikacionet më të dobishme të WebStarts

Krijoni një uebfaqe të bukur me WebStarts – Shihni dëshmitë

Ndërtoni një Dyqan Online me WebStarts

Ka 2 mënyra se si të shisni me WebStarts.

1. Zgjidhja e integruar e tregtisë elektronike

Shtë e thjeshtë të vendosni dyqanin në internet në WebStarts. Ju mund ta aktivizoni atë nga pulti.

Isshtë integruar mirë me WebStarts.

Ju mund të shtoni produkte të reja, të kontrolloni porositë dhe të menaxhoni klientët nën të njëjtin menu.

add-produktMenaxhoni dyqanin tuaj online me WebStarts.

Ekzistojnë disa tipare shtesë të dyqaneve kur shtoni një produkt të ri. Ai përfshin Shkallën e Transportit, Taksën (nëse aplikohet), Variantin e Produkteve, Shkarkimin Dixhital dhe më shumë.

dyqan-featuresShtoni më shumë veçori në një produkt të ri.

Për pagesa, duhet të përdorni një shërbim të përpunimit të pagesave. Të tilla si WePay, Stripe ose Autorizo.net. Ju mund të pranoni PayPal si një opsion të menjëhershëm të arkëtimit.

2. Zgjidhje e pavarur e-tregtisë

Nëse dyqani i integruar i WebStarts ndihet i pamjaftueshëm, karroca e blerjeve të pavarur është për ju.

Shtë i njëjti sistem, por me më shumë veçori. Ajo vjen me një pult të veçantë për dyqanin tuaj. Ju mund të shtoni produkte të reja dhe të menaxhoni shitjet nga ajo pult.

kutitë e blerjeve të pavarura në internetKarrocat e blerjeve të pavarura të WebStarts.

Karroca e blerjeve të pavarur ofron 9 shabllone dyqanesh. Disa prej tyre paraqesin skedarët e rrjetit. Dhe disa karakteristika paraqitjen vertikale. Ju mund të zgjidhni atë që ju nevojitet.

Për më tepër përmban një mjet të marketingut me email. Isshtë më së miri duke dërguar lajmet dhe azhurnimet e klientëve tuaj për produktet tuaja të fundit.

Ndërtoni një dyqan me WebStarts

Magjistar SEO WebStarts

WebStarts ka shkuar disa milje shtesë për t’ju ndihmuar me SEO.

Ata kanë një aplikacion të quajtur “Wizard SEO”. Do t’ju përshkojë për të shtuar titullin e optimizuar dhe përshkrimin meta për faqen tuaj të internetit.

Shtë një magjistar me 3 hapa. Mund ta ekzekutoni këtë aplikacion në të gjitha faqet që dëshironi të zgjedhni.

 • Hapi i parë: Futni fjalë kyçe për të cilat dëshironi të renditni faqen për të.
 • Hapi i dytë: Shkruani një përshkrim duke përfshirë fjalët tuaja kryesore.
 • Hapi i tretë: Shtoni një titull të mirë për faqen tuaj.

Udhëzues SEO i WebStartsUdhëzues SEO i WebStarts.

Ju gjithashtu mund të gjurmoni se si vizitorët tuaj po angazhohen me WebStarts Analytics. Mund të gjurmojë sjelljet e vizitorëve për metrikë të ndryshme si më poshtë:

 • Numri i vizitorëve
 • Vizitorë aktivë
 • Koha e shfrytzuar
 • Burimi i trafikut
 • Kushtet e kërkimit
 • Vendndodhja gjeografike
 • Informacioni i sistemit
 • Konvertimi i faqes
 • heatmaps

webstarts-analyticsAnalizat në WebStarts.

WebStarts Analytics vjen me një plan urbanistik të pastër, ku mund të kontrolloni të gjitha gjërat nën një tabelë.

Aktgjykimi ynë

WebStarts është një zgjedhje e mirë nëse keni kohë të vogël për krijimin e një faqe në internet. Seti i mjeteve të projektimit do t’ju ofrojë mjedisin për të punuar pa kod.

Themimi i planeve të WebStarts nuk është shumë i lartë, nëse e krahasoni me të tjerët. Sigurisht, ekziston një plan falas për t’i dhënë asaj një provë testi.

Për faqet e vogla individuale, plani Pro është i përshtatshëm dhe pa reklama. Uebfaqet dhe organizatat e mesme në të mëdha duhet të zgjedhin midis Pro Plus dhe planit të biznesit. Sepse emri i domain-it me porosi zhbllokon në ato plane.

Vizitoni WebStarts.com

Zbulimi i FTC

BuildThis.io fiton komision nga referimi i vizitorëve tek produktet, shërbimet dhe programet përmes partneritetit të bashkëpunëtorëve.

Faqja jonë përqendrohet në ndihmën e bizneseve të vogla dhe individëve që duan të ndërtojnë gjëra të mrekullueshme në internet. Na përkrahni duke bërë një blerje përmes lidhjeve tona të bashkëpunimit, në mënyrë që të vazhdojmë të prodhojmë udhëzues falas, të dobishëm si ky.

Alternativa e faqeve në internet

Po kërkoni një alternative? Këtu janë të tjerë krijues të njohur të faqeve në internet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map