Rishikimi i faqes123

Vlerësimet e sitit123 & Përmbledhje Rishikimi


Emri: Site123

Përshkrim: Siç nënkupton emri i saj, Site123 ndihmon përdoruesit të krijojnë faqe në internet në tre hapa të shpejtë. Wasshtë krijuar për të lejuar përdoruesit të zgjedhin një dizajn, të rregullojnë përmbajtjen, pastaj thjesht të publikojnë sitin – nuk kërkohet njohuri teknike.

Sistemi Operativ: Web-bazuar

Kategoria e Aplikimit: Ndërtuesi i faqes në internet, Ndërtuesi i dyqaneve në internet, Zgjidhja e e-Tregtisë

 • Lehtësinë e përdorimit









 • templates & Designs









 • Funksione & lakueshmëri









 • Vlera e parase









 • Ndihma për klientët









i përgjithshëm

3.4









përmbledhje

Site123 ka disa karakteristika të rëndësishme që i mungojnë si numri i aplikacioneve shtesë dhe zgjedhjet e dizajnit të faqes në internet. Kufizimet e burimeve në planin Premium janë një pengesë për rritjen e faqes në internet. Sidoqoftë, Site123 sigurisht që e bën të lehtë dhe të funksionojë një faqe në internet, veçanërisht nëse faqja juaj në internet ka nevojë për pak ose aspak personalizim. Me planin falas në dispozicion, ju mund të përjetoni redaktorin e faqes pa ndonjë kosto.

Mëso më shumë

 • Mënyra më e thjeshtë për të krijuar faqe interneti
 • Modelet dhe aplikacionet e faqes 123
 • Aktgjykimi ynë

rekuizitë

 • Seksioni i parafabrikuar dhe faqosjet
 • Imazhe falas të aksioneve për faqen tuaj të internetit
 • Përkthim automatik në gjuhë të ndryshme
 • Struktura e thjeshtë e planit
 • Plani falas në dispozicion
 • Ruajtje të kufizuar dhe gjerësi bandë për planin Premium

Cons

 • Aplikacione shtesë të kufizuara
 • Zgjedhje të kufizuara të dizajnit të faqes në internet
 • Jo i përshtatshëm për të ndërtuar një faqe interneti komplekse
 • Nuk ka mundësi për rritje të faqes në internet
 • Provoni Site123 falas
 • Shihni Modelet e Faqes123

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@type": "rishikim",
"itemReviewed":
"@type": "SoftwareApplication",
"emër": "Site123",
"përshkrim": "Siç nënkupton emri i saj, Site123 ndihmon përdoruesit të krijojnë faqe në internet në tre hapa të shpejtë. Wasshtë krijuar për të lejuar përdoruesit të zgjedhin një dizajn, të rregullojnë përmbajtjen, pastaj thjesht të publikojnë sitin – nuk kërkohet njohuri teknike.",
"imazh": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/site123-home-review.jpg",
"operatingSystem": "Web-bazuar",
"applicationCategory": "Ndërtuesi i faqes në internet, Ndërtuesi i dyqaneve në internet, Zgjidhja e e-Tregtisë"
},
"reviewRating":
"@type": "vlerësim",
"ratingValue": 3.399999999999999911182158029987476766109466552734375,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"autor":
"@type": "person",
"emër": "Jason Chow"
},
"reviewBody": "Site123 ka disa karakteristika të rëndësishme që i mungojnë si numri i aplikacioneve shtesë dhe zgjedhjet e dizajnit të faqes në internet. Kufizimet e burimeve në planin Premium janë një pengesë për rritjen e faqes në internet. Sidoqoftë, Site123 sigurisht që e bën të lehtë dhe të funksionojë një faqe në internet, veçanërisht nëse faqja juaj në internet ka nevojë për pak ose aspak personalizim. Me planin falas në dispozicion, ju mund ta përjetoni redaktorin e faqes pa ndonjë kosto. \ R \ n \ r \ nMëso më shumë\ R \ n

  \ r \ n \ t
 • Mënyra më e thjeshtë për të krijuar faqe interneti
 • \ r \ n \ t

 • Modelet dhe aplikacionet e faqes 123
 • \ r \ n \ t

 • Aktgjykimi ynë
 • \ R \ n

"
}

SITE123 është një nga krijuesit më të lehtë të faqeve të internetit në treg. Nuk kërkon ndonjë aftësi kodimi. Nuk ka nevojë për zvarritje dhe rënie të asgjëje.

Ajo e ka bërë krijimin e faqes në internet më të thjeshtë. Gjithçka këtu është bërë paraprakisht nga ekipi i zhvilluesve. Mund të krijoni një uebfaqe të plotë pune vetëm duke zgjedhur artikujt.

Ka mjete të dobishme për SEO, Marketingu në Email, Dyqan Online dhe më shumë. Kështu që ju i merrni të gjitha gjërat e nevojshme për të vendosur një biznes në internet – pa pasur nevojë për ndonjë përvojë të kaluar.

Site123Vizitoni faqen zyrtare të Site123.

Karakteristikat që e bëjnë të lehtë ndërtimin e faqes në internet

1. Ndërtoni një faqe në internet pa zvarritur dhe rënë

Krijuesi i faqes në internet të SITE123 është disi i ndryshëm. Ajo nuk ofron zvarritje. Përkundrazi, i ka të gjithë elementët në internet të paracaktuar.

Site123 para-bërë çdo paraqitje të vijë me një seri opsionesh personalizim.

Ka shumë paraqitje, strukturat e faqeve dhe skemat e ngjyrave në drejtorinë e tyre. Ju mund të bëni një faqe në internet duke zgjedhur elementë, pa ndonjë aftësi teknike.

site123 ndërtues i faqes në internetMe Site123, gjithmonë mund të bëni një faqe interneti unike.

2. Shtoni shabllone të faqeve të reja në kohën më të shpejtë

SITE123 ofron shumë modele faqesh të paramizuara në ndërtuesin e tyre në internet. Ato kategorizohen nën lloje të ndryshme faqesh. Për shembull, dëshmi, kontakt, ekip, promo etj.

Supozoni se doni të krijoni një faqe kontakti. Ju mund të shfletoni kategorinë e saj dhe të zgjidhni një model për të filluar. Faqja juaj do të jetë gati brenda disa minutash.

shabllone faqesh123Shtimi i modeleve të faqeve të paracaktuara në Site123.

3. Krijoni një platformë për shitjen e produkteve në internet

SITE123 e ka bërë të lehtë krijimin e një dyqani në internet. Duhen vetëm disa klikime. Mund të shtoni një dyqan në faqen tuaj të internetit nga Pages > Shtoni faqe të re > Sales > dyqan.

Ju mund të shtoni produkte të reja. Kategorizoni ato nën etiketa të ndryshme. Menaxhoni porositë e vendosura. Kontrolloni shpërndarjen e produkteve. Të gjitha nën një tabelë.

Ka karakteristika të tjera si:

 • Shitet produkte dixhitale
 • Zgjedhja e monedhës së ofertës
 • Vendosni tarifat dhe taksat e transportit
 • Krijoni dhe menaxhoni kuponat
 • Aktivizoni transferimin e telit bankar

site123 Dyqani OnlineKeni ngritur një dyqan online për të shitur në Site123.

Ju keni PayPal për pranimin e pagesave të menjëhershme. Për pagesa të kartave të kreditit, duhet të përdorni një shërbim të përpunimit të pagesave. Ata mbështesin Stripe, 2Checkout dhe Braintree.

Ka një transferim teli si një metodë pagese offline. Ju mund t’i aktivizoni të marrë pagesa direkt në llogarinë tuaj bankare.

4. Rrëmbej imazhe të nevojshme nga biblioteka e imazheve falas

SITE123 shpesh mund të kursejë kohë, dhe shuma gjithashtu. Ajo ka një bibliotekë të imazheve të aksioneve falas.

Biblioteka përfshin imazhe nga kategori të ndryshme. Të tilla si sporti, ushqimi, biznesi etj. Mund t’i përdorni në faqen tuaj SITE123 pavarësisht nga ndonjë çështje licence.

Ju mund të kërkoni imazhet tuaja të dëshiruara me fjalë kyçe dhe t’i futni ato në faqen tuaj pa humbur kohë.

site123 imazh i lirë i aksioneveImazhe falas të aksioneve për faqen tuaj të internetit.

5. Krijoni një blog për të rritur lexueshmërinë tuaj në internet

SITE123 ka një sistem të vogël bllokimi.

Vendosja e një blog është e lehtë me të. Shko te faqet > Shtoni faqe të re > Blog për shtimin e një të re.

Sistemi i blogjeve përmban një redaktues vizual të tekstit për të shkruar postime. Similarshtë e ngjashme me redaktorin WYSIWYG të WordPress. Ju mund të shtoni postime të reja dhe t’i menaxhoni ato në të njëjtën faqe.

blog123 siteRedaktori i blogjeve WYSIWYG.

Ekziston një sistem vendor i komenteve në blog. Ju mund të moderoni komentin e lexuesit nga pulti i blogut

6. Bëni faqen tuaj të internetit në përputhje me gjuhët e tjera

Nëse audienca juaj e synuar është globale, mund t’ju duhet faqja juaj në më shumë se një gjuhë.

Karakteristikat e SITE123 përkthim automatik i faqes në internet. Duhen vetëm disa klikime për të përgatitur kopje të përkthyera të faqes tuaj të internetit. Dhe vizitorët mund të ndryshojnë ndërmjet tyre duke përdorur një meny të zgjedhshme.

faqe123 përkthim automatikShtimi i gjuhës së re në një faqe interneti.

Ky sistem i përkthimit përdor motorin Google dhe Bing në thelbin e tij. Këto janë motorët më të saktë të përkthimit në dispozicion në internet.

7. Zgjidheni problemin tuaj të zgjidhur brenda disa minutash

SITE123 ofron disa mënyra për të marrë ndihmë. Ekzistojnë Qendra e Ndihmës me Email, Qendra e Ndihmës dhe e Bisedës Live.

Më e përdorur është Mbështetja e Bisedës Live. Ata janë aktiv 24/7 dhe u përgjigjen pyetjeve brenda disa minutave.

site123 mbështetje e drejtpërdrejtëMbështetja e klientit të Site123 është e gatshme t’ju ndihmojë brenda pak minutash.

Ata gjithashtu kanë një Qendër Mbështetëse, e cila është në thelb një bazë njohurish për përdoruesit. Ai përfshin artikuj dhe video të dobishëm për të filluar.

1,2,3 – Uebfaqja juaj funksionon! Kontrolloni!

Site123 Templates dhe Apps

SITE123 nuk ka asgjë që ne e quajmë “temë” ose “shabllon”. Në vend të kësaj, ajo ofron një grup të paraqitjeve të përgjegjshme. Ju duhet të zgjidhni një dhe ta rregulloni atë në mënyrën tuaj.

Në fillim të kohës, do të shihni një plan urbanistik, si rregull, të mbushur me imazhe dhe tekste. Përmbajtja do të bazohet në kategorinë që ju zgjidhni.

faqja123 paraqitjet e përgjegjshmeKrijoni një bazë të faqes në faqen 1212 të kategorisë.

SITE123 ka një treg të vogël aplikacionesh. Ai përfshin 30+ aplikacione dhe më shumë mund të vijnë më vonë. Shumica e tyre theksojnë nevojat e marketingut dhe mediave sociale.

site123 tregu i aplikacioneveTregu i aplikacioneve Site123.

Karakteristikat e SEO

SITE123 mbulon nevojat themelore të SEO. Ka disa mjete të integruara që mund të zgjidhin probleme të ndryshme të SEO. Plus, integron me një numër aplikimesh të palëve të treta.

Disa tipare të rëndësishme janë:

 • Shtoni etiketa meta në faqet e internetit
 • Gjeneroni automatikisht hartën për faqen tuaj të internetit
 • Krijoni dhe menaxhoni 301 ridrejtime
 • Lidhni faqen tuaj te internetit me mjetet e webmasterit
 • Lidheni faqen tuaj te internetit Google Analytics

site123 Opsione SEOKarakteristikat e SEO nga Site123.

SITE123 gjithashtu ofron SEO të mirë për faqet e internetit në shumë gjuhë. Languagedo gjuhë merr një URL të veçantë. Plus, ajo shton një etiketë meteografike në të gjitha faqet. Kështu që, motorët e kërkimit mund të kuptojnë se në cilën gjuhë është.

Në lidhje me shpejtësinë e faqes në internet, ajo është e pajisur mirë. Ata presin faqet e internetit në serverat e dedikuar. Dhe ata përdorin Rrjetin e Dorëzimit të Përmbajtjes (CDN) për t’i shërbyer përmbajtjes më shpejt.

Aktgjykimi ynë

SITE123 është thjeshtuar në shumë mënyra. Ndërtuesi i faqes në internet nuk është me gëzof. Dyqani në internet nënkupton një mënyrë të thjeshtë të shitjes. Ekziston një mënyrë efektive për të bërë blog. Etj!

Ndërtuesit e parë të faqes në internet do ta shohin të thjeshtë dhe të thjeshtë. Ndërfaqja e sistemit është intuitiv. Ata do ta duan ritmin e krijimit të një siti duke përdorur SITE123.

Për të mos fshehur, opsionet e personalizimit janë disi të kufizuara. Ndërtuesi i faqes në internet mund të ndjehet i holluar me ujë nëse keni përvojë të mëparshme për krijimin e një faqe në internet.

Prandaj, SITE123 është një zgjedhje e mirë nëse – jeni një kohëmatës i parë ose kënaqeni me thjeshtësi më shumë se gjithçka.

Vizitoni Site123.com

Zbulimi i FTC

BuildThis.io fiton komision nga referimi i vizitorëve tek produktet, shërbimet dhe programet përmes partneritetit të bashkëpunëtorëve.

Faqja jonë përqendrohet në ndihmën e bizneseve të vogla dhe individëve që duan të ndërtojnë gjëra të mrekullueshme në internet. Na përkrahni duke bërë një blerje përmes lidhjeve tona të bashkëpunimit, në mënyrë që të vazhdojmë të prodhojmë udhëzues falas, të dobishëm si ky.

Site123 Alternativa

Po kërkoni një alternative? Këtu janë të tjerë krijues të njohur të faqeve në internet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map