10 kryesori i regjistrave më të mirë të domenit 2020 [aluzion: # 2 është jashtëzakonisht i lirë]

4

Nevojat themelore për të hyrë në internet janë pritja në internet dhe emri i domain. Kjo listë e ofruesve më të mirë të mbajtjes në internet ju ndihmon të zgjidhni cilësinë e shërbimeve të pritjes, sipas kërkesave tuaja brenda buxhetit.


Kështu që, ju keni vendosur të filloni një blog ose uebfaqe dhe të kërkoni regjistruesin më të mirë të domenit?
Pa dyshim, ka shumë regjistrues domain në dispozicion por cili është i besueshëm dhe i besueshëm? Pra, ne vendosim ta bëjmë këtë listë duke mbajtur parasysh faktorët e mëposhtëm;

Lundrimi i shpejtë

Faktorët që duhet të merren parasysh para se të zgjidhni regjistruesin e domenit tuaj

 • Akreditimi i ICANN: Regjistruesit duhet të jenë UNE MUNDEM (Korporata Ndërkombëtare për Emrat dhe Numrat e caktuar) të akredituar. Kjo organizatë administron të gjitha fushat që keni blerë nga kompania. Pra, është e detyrueshme që regjistruesi të jetë i akredituar nga ICANN.
 • Shërbime Mbështetëse: Një tjetër gjë shumë e rëndësishme që ju duhet të kontrolloni në një regjistër domain, a ofron ai 24/7 shërbime mbështetëse? Dhe cilat janë kanalet e tyre për të ndihmuar klientët? (Duhet të kontrolloni nëse ata ofrojnë mbështetje teknike përmes Chat Live, Biletave të Shërbimit, mbështetje Email-it dhe Telefonatës)
 • Reputacioni: Whatfarë lloj reputacioni kanë ata? A janë ata një kompani e njohur në përgjithësi? Një kompani e mashtrimit jo vetëm që harxhon paratë tuaja, por gjithashtu dëmton biznesin / bloget tuaja. Prandaj është mjaft e rëndësishme të zgjidhni një kompani që ofron reputacion të mirë dhe besueshmëri.
 • Freebies: Ofrimi i freebies është një mënyrë e shkëlqyeshme për të tërhequr klientët. Sipas mendimit tonë, freebies janë të mira, por duhet të jenë të vlefshme, sepse askush nuk dëshiron mut, a jeni? Ka disa kompani që ofrojnë intimitet falas të domain.
 • Transferimi i Domainit: Ndonjëherë për shkak të disa arsyeve si norma të larta të rinovimit, ju mund të dëshironi të transferoni emrin e domain në një regjistrues tjetër. Pra, para se të zgjidhni ndonjë kompani të shitjes së domain duhet të kontrollojë tarifat e transferimit të tyre. Regjistruesit më të mirë të domenit zakonisht nuk kërkojnë pagesa të tilla si NameCheap dhe GoDaddy.
 • Siguria: Regjistruesi duhet të jetë i besueshëm për sa i përket sigurisë dhe disponueshmërisë. Kontrolloni a është besuar nga përdoruesit ekzistues? Ju lehtë mund të gjeni vlerësimet e përdoruesve në lidhje me çdo regjistrues domain.
 • Paneli i Kontrollit: Ky është një nga faktorët më themelorë në zgjedhjen e një regjistruesi të domain. Një panel kontrolli i lehtë për t’u përdorur e bën më të lehtë rregullimin e domenit dhe kështu kursen shumë nga koha juaj që mund të përdorni në gjëra të tjera të rëndësishme. Paneli i kontrollit i qartë, i qetë dhe i shpejtë është shumë i thjeshtë për të lundruar.
 • Tarifat e rinovimit: Shoqëritë në internet si ofruesit e faqeve në internet dhe emrat e domain zakonisht ofrojnë një zbritje të madhe për klientët e rinj në blerjen e tyre të parë. Dhe disa prej tyre kërkojnë më shumë se tarifa normale në kohën e rinovimit. Pra, duhet të verifikoni termat dhe tarifat e rinovimit për të shmangur normat më të larta të rinovimit.

Disa ndërmarrje ofrojnë vetëm regjistrim të emrave të domain, por shumica e kompanive ofrojnë si emrin e domain, ashtu edhe atë në internet. Përfitimet që përfitoni kur blini produkte në internet (domain dhe host) nga i njëjti ofrues është se nuk keni nevojë t’i tregoni ato (Ndryshimi i cilësimeve të DNS) dhe shumicën e kohës ju merrni emrin e domain falas me pajtimin e planit të pritjes. Mos u shqetësoni që tregimi i domenit me mbajtjen në internet nuk është një detyrë e vështirë. Thjesht pyesni regjistruesin tuaj që ta bëjë atë për ju, ata me kënaqësi do t’ju ndihmojnë.

Sipas mendimit tonë, nëse paratë nuk kanë rëndësi në rastin tuaj, atëherë pajtimi në të dy shërbimet nga e njëjta kompani është mirë. Por nëse doni të shpëtoni nga rinovimet më të larta, atëherë blini një emër domain dhe web hosting nga kompani të ndryshme.

Përse?

Për shkak se në përvojën tonë, ofruesit e pritjes së faqes në internet kërkojnë më shumë çmime për rinovimin e emrave të domain, si dhe paketën e pritjes. Duke zgjedhur kompaninë që është biznesi bazë që shet emrat e domain, ju mund të kurseni para të konsiderueshme. Për shembull; për të rinovuar emrin tuaj të domain me BlueHost, ju duhet të paguani rreth $ 15 / vit por NameCheap kërkon vetëm $ 10,69 / vit.

Tani, le të flasim për regjistruesit më të besueshëm dhe më të mirë të emrave të domain për blerjen e emrave të domain.

10 top regjistruesit më të mirë të domenit 2020 për shërbime të besueshme dhe cilësore

Pas një analize të thellë dhe krahasimit të çmimeve, si dhe veçorive, ne kemi ardhur me listën e mëposhtme të regjistruesve të emrave më të mëdhenj të domain-ve?

1. EmriCheap

namecheap top regjistri i domain

NameCheap qëndron në mesin e ofruesve të shërbimeve më të lira të domain dhe hosting. Të kesh një domen me ta ishte një përvojë e këndshme. Kompania e filluar në vitin 2001 rritet me shpejtësi, dhe tani më shumë se 7 milion fusha janë nën menaxhimin e tyre. Në të kaluarën kur SOPA dhe PIPA (faturat kundër lirisë së përdoruesit në internet) lindin NameCheap qëndron në favor të publikut të gjerë. Kjo është vërtet e bukur.

Kur shumica e kompanive tërheqin klientët e tyre me çmim të ulët hyrës, NameCheap gjithashtu ofron disa çmime ekskluzive hyrëse në blerjen e emrave të domain dhe planet e mbajtjes së faqes në internet me rinovime të lira.

Vetëm me 10,69 dollarë mund të blini një domen. Komiteti me abonim 1 vjeçar “WhoisGuard” FALAS. Kur domeni vjen në skadim, atëherë mund ta rinovoni atë që kushton vetëm 10,69 dollarë. Ju gjithashtu mund të rinovoni WhoisGuard aq pak sa 2.88 dollarë.

Ndërsa rastet e hakerave rriten dita ditës, është e nevojshme që çdo biznes që ka ekzistencë në internet të sigurojë të dhënat e klientit të tyre duke përdorur certifikatën SSL. Për këtë NameCheap ofroni certifikatën PositiveSSL në 9,00 dollarë në vit.

Së bashku me të gjitha këto NameCheap gjithashtu ofron zgjidhje për mbajtjen në internet. Plani më themelor i hostimit kushton vetëm $ 9,88 / vit, ku mund të gjeni 3 faqe interneti. Kompania ka qendra të shumta të të dhënave për të siguruar një pritje të besueshme në internet. Ju mund të zgjidhni ose databazën e SHBA ose qendrën e të dhënave në Mbretërinë e Bashkuar. Jo vetëm kjo, ata ofrojnë serverë pritës të nivelit të ndërmarrjeve me zgjidhje pritëse SSD. Për më tepër, ju gjithashtu mund të filloni kompaninë tuaj të pritjes duke hapur një llogari shitës me ta.

NameCheap ofron shërbime të mbështetjes teknike përmes kanaleve të zakonshme si Biletat, postat elektronike dhe Live Chat. Dhe ne nuk kemi asnjë hezitim të themi se ato janë të disponueshme çdo herë kur t’i kontaktojmë përmes Chat Live. Ju gjithashtu mund të gjeni zgjidhje përmes bazës së madhe të njohurive. Nuk ka asnjë mbështetje telefonike. Pavarësisht nëse dëshironi të blini hostin apo jo, por sipas përvojës sonë, NameCheap është regjistruesi më i mirë i emrave të domain. Ne e rekomandojmë atë pa asnjë dyshim.

Vizitoni EmriCheap

2. iPage

ipage

Këtu është një tjetër regjistrues i emrave të domain, i cili u shërben klientëve që nga viti 1998. Për më tepër, më shumë se 1 milion faqet e internetit të hostuara në serverat e tyre. Sipas mendimit tonë, ata ofrojnë shërbime të konsiderueshme të pritjes për përdoruesit që kanë nevojë për pritje me ritme shumë të lira. Shumica e kohës është në dispozicion me zbritje të bollshme që ulin çmimet jashtëzakonisht të larta. iPage është nën administrimin e EIG; grupi me ndikim i biznesit.

Pra, nëse thjesht dëshironi të blini emrin e domain, atëherë do të kushtojë 8,99 $ / vit. Për më tepër, Nëse doni të aktivizoni privatësinë e domain-it, atëherë duhet të paguani 9,99 $ / vit veç e veç.

Në blerjen e planit të mbajtjes së faqes në internet, ju merrni një emër domain falas dhe ju kushton vetëm 24 dollarë në vit. A nuk është më e lirë? Dhe ju lejohet të instaloni uebfaqe të pakufizuara. Për më tepër, nëse nuk kënaqeni me cilësinë e shërbimit të tyre, atëherë ndjehuni të lirë të kërkoni rimbursim brenda 30 ditëve. Ata do t’ju dërgojnë paratë tuaja pa asnjë pyetje.

Kompania ofron shumë freebies të tilla si Sitelock, mjetet e sigurisë, ruajtjen e hapësirës ruajtëse nga 1 GB dhe ndërtuesin e faqeve, etj. 200 kredi reklamuese 200 $ jepen gjithashtu nga kompania falas, e cila është e shkëlqyeshme për të reklamuar faqet e internetit tuaj të sapohapura në Google dhe Bing..

Emrat e domeneve vijnë me një panel kontrolli të pastër i cili lejon menaxhimin e lehtë. Pra, mos u shqetësoni në rastet kur keni ofrues të ndryshëm të pritjes dhe domain. Ju lehtë mund t’i përhapni ato. Kompania gjithashtu ofron mundësi të ndryshueshme si VPS dhe plane të dedikuara pritëse. Shtë një zgjedhje e shkëlqyeshme kur dëshiron të presësh një projekt të vogël dhe të shtrënguar në buxhet.

Kur është fjala për mbështetjen e klientit, atëherë ndjehuni të lirë të ofroni ndihmë. Pavarësisht se cila është dita dhe nga ku ju takoni. Thirrni ata ose hapni një bisedë live për ndihmë të shpejtë. Ju gjithashtu paraqisni një biletë nëse nuk jeni me nxitim. iPage mirëmban qendrën e ndihmës me informata të mëdha të dobishme në lidhje me mbajtjen në internet, domenet, krijimin e faqeve të internetit dhe udhëzuesve të menaxhimit të llogarisë.

Vizitoni iPage

3. G oDadd y

regjistrues i mëdhenj i zotit godaddy

Kjo kompani është themeluar në 1997 dhe doli me emrin GoDaddy në 1999. Me më shumë se 5000 të punësuar dhe 14+ milion klientë, ju mund të merrni me mend se sa të mëdhenj dhe profesionalë janë ata? GoDaddy i njohur si regjistruesi më i madh i domenit. Po, ata janë, sepse rreth 63 milion milion fusha janë nën menaxhimin e tyre. Ata ofrojnë një larmi të gjerë të produkteve në internet që kanë të bëjnë me domenet, hostet, postat elektronike, sigurinë dhe marketingun në internet, etj.

GoDaddy ka një larmi shumë të gjerë të shtesave të domain. Domain .com është në dispozicion vetëm me 2,99 $ për vitin e 1-të. Dhe nëse dëshironi që mbrojtja e privatësisë të fshehë informacionin tuaj të rëndësishëm si emrin, adresat e postës elektronike, adresën fizike dhe numrin e telefonit, etj., Atëherë duhet të paguani 7,99 $ / vit. Kur bëhet fjalë për rinovimin, atëherë mund të jeni të tronditur kur shihni se duhet të paguani 14,99 $. Shtë më e lartë se NameCheap.

Për sigurinë, ata ofrojnë certifikata SSL, fillon nga 55,99 $ / vit. Kjo është me të vërtetë më e lartë se shumë kompani të tjera, ju mund të blini SSL të lirë nga hostet e tjerë. Nga ana tjetër, ata gjithashtu ofrojnë shërbime pritëse duke filluar nga 3,99 $ / muaj.

Në planin themelor (Ekonomi) do të merrni 1 domain falas. Mund të strehojë 1-faqe në internet dhe të ruajë sasi të madhe të të dhënave (100 GB ruajtje). Për më tepër, nuk ka asnjë kufizim në numrin e vizitorëve / hënave të lejuar. Pa dyshim, GoDaddy është një nga regjistruesit kryesorë të domain, por për mbajtjen në internet, ne kurrë nuk e rekomandojmë atë, për shkak të shërbimeve të tyre me cilësi të ulët. Ne ju rekomandojmë të ndiqni 10 ofruesit më të mirë të mbajtjes në internet.

Pavarësisht nëse bëhet fjalë për një domain apo web hosting, mbështetja e klientit është gjithmonë një faktor kryesor që duhet të merrni parasysh. Edhe pse në rastin e një domeni nuk keni nevojë për shumë ndihmë nga regjistruesi, por prapë është faktori shumë i rëndësishëm për t’u marrë parasysh. Disa kanale mbështetëse janë në dispozicion 24/7 si telefon dhe postë elektronike. Biseda Live është në dispozicion vetëm gjatë disa orëve specifike. Si në rastin e fushave, klienti nuk ka nevojë për shërbime mbështetëse shumë shpesh, kështu që do të jetë në rregull. Ose sugjerimi është që shërbimet e tyre janë të konsiderueshme për të blerë emrin e domain.

Vizitoni GoDaddy

4. BlueHost

regjistrues i lirë i domain domain bluehost

BlueHost nuk ka nevojë për prezantim pothuajse të gjithë e dinë emrin e tyre. Nuk ka rëndësi që ju jeni një bloger ose një zhvillues ose keni nevojë për shërbimet e tyre për sitin e tregtisë elektronike ato kënaqin të gjithë llojin e përdoruesve. Ata fillojnë të shërbejnë klientëve që nga 2003. Jo vetëm që rekomandojnë nga ne dhe blogerët më të mirë, por WordPress.org gjithashtu e rekomandon atë. Pra, nëse doni të ndërtoni një sit duke përdorur platformën WordPress, atëherë BlueHost do të ishte një zgjedhje e shkëlqyeshme për shërbime të besueshme të pritjes.

BlueHost ofron një emër domain falas kur bleni web hosting prej tyre. Pra, nëse jeni në kërkim të regjistruesit më të lartë të domain, atëherë, natyrisht, do t’ju duhet që të shkoni në internet. Prandaj, pse të shpenzoni një qindarkë shtesë për regjistrimin e domenit kur mund të merrni një FALAS. Pra, mos e humbni mundësinë e kapjes së domain pa pagesë me një kosto të ulët hosting në një vend. Kompania ofron një larmi shërbimesh pritëse siç janë të përbashkëta, cloud, të dedikuara, WooCommerce dhe WordPress të Menaxhuara, etj.

Më shumë se 2 milion faqe në internet janë pritur nën menaxhimin e tyre dhe rriten dita-ditës. Ju mund të strehoni 1 faqe interneti dhe të ruani të dhëna mbi 50 GB, dhe 5 llogari me email duke blerë planin bazë. Ata ofrojnë cPanel për menaxhim i cili është softuer tradicional i industrisë për të menaxhuar llogarinë tuaj të pritjes.

Nëse mund të përballoni, përpiquni të zgjidhni planin “Plus” i cili është një paketë e paraqitur mirë dhe lejoni site të pakufizuar. Plani gjithashtu përfshin ruajtje të pakufizuar, gjerësi bande, llogari me postë elektronike dhe 200 kredi falas për motorin e kërkimit.

Të gjitha planet kanë ndërtuar në opsionin CDN e cila kërkon disa rriqra për të aktivizuar shërbimin. CDN është një shërbim i shkëlqyeshëm për të ngarkuar shpejt faqen e internetit. BlueHost bën të mundur ndihmën e klientëve në baza të menjëhershme. Për këtë, biseda live është gjithmonë në dispozicion. Për më tepër, sistemi i biletave dhe numri i telefonit gjithashtu mirëmbahen nga kompania. Pra, nëse doni të filloni punën në mënyrë profesionale, atëherë BlueHost është një ofrues i besueshëm si për emrat e domain ashtu edhe për hostin.

Vizitoni BlueHost

5. Lëvizja

pritja më e mirë dhe domeni nga nxitja

InMotion është një nga ofruesit e shkëlqyeshëm të pritjes për shkak të shërbimeve të tyre të jashtëzakonshme mbështetëse dhe planeve të pasura. Shpesh shihni se shumica e kompanive pritëse ofrojnë chat live, telefon, bileta dhe postë elektronike për të ndihmuar klientin e tyre. Por ekipi i angazhuar për InMotion shkon përpara dhe të ruajë një linjë Skype. Cilado qoftë kanali që ju doni të përdorni ato janë në dispozicion gjatë gjithë orës. Ju gjithashtu mund të mësoni vetë, duke kërkuar informacione nga baza e njohurive e ruajtur në faqen e tyre të internetit.

Kur bëhet fjalë për shërbimet e domeneve, ata po ofrojnë domen me 14,99 $ / vit. Nëse doni të fshehni informacionin tuaj personal, duhet të regjistroheni për intimitetin WHOIS i cili kushton vetëm 9,99 dollarë. Po, ka disa kompani që ofrojnë domen me çmime të ulëta, por InMotion është shumë i besueshëm dhe i njohur mirë ofruesi i pritjes së WordPress. Ata gjithashtu kanë vlerësim A + nga BBB.

Një gamë e gjerë opsionesh pritëse ofrojnë gjithashtu nga kompania. Planet e pritjes për lëvizje janë shpesh të disponueshme me zbritje dhe duke përdorur lidhjen tonë ekskluzive mund të kurseni deri në 43% Ulje në planin e biznesit.

Plani themelor i quajtur “Launch” ku ju mund të strehoni 2 domene, i cili është i përsosur për përdoruesit e kufizuar të buxhetit. Kjo marrëveshje përfshin të gjitha karakteristikat thelbësore si instaluesin me një klikim CMS, zonën me shpejtësi maksimale, lirinë e platformave me burim të hapur dhe rezervimin e të dhënave etj. Për më tepër, për reklamimin në sit ato ofrojnë të gjitha planet përfshijnë 250 dollarë kredi për reklamim.

Një veçori tjetër mbresëlënëse është rikthimi i sigurt. Nëse versioni më i ri i aplikacionit nuk u përgjigj si duhet dhe tregoi sjellje të paqëndrueshme, atëherë kjo veçori ju mundëson të ktheheni në versionin e mëparshëm në mënyrë të sigurt.

InMotion gjithashtu bëri një plan të veçantë për përdoruesit e WordPress. Pra, nëse e doni të përdorni WordPress si ne, atëherë zgjedhja e hostimit të WordPress është e shkëlqyeshme, e cila përfshin WordPress të instaluar paraprakisht. Për më tepër, është në dispozicion me të njëjtin çmim si ai i pritshëm. Kompania është shumë e sigurt për cilësinë e shërbimit të tyre, dhe kjo është arsyeja pse ata ofrojnë 90 ditë garanci për kthimin e parave. Ndihet si një investim total pa rrezik, Me siguri shërbimet e tyre janë të konsiderueshme, kështu që blini një plan pritjeje dhe merrni një domen falas.

Vizitoni Pritjen e InMotion

6. 1 a nd1

1 dhe 1 fusha të ulëta hyrëse

Po kërkoni disa regjistrues të lirë të WordPress dhe domain me çmime të ulëta hyrëse; këtu është 1and1, regjistruesi i shkëlqyeshëm i domain-ve me zgjidhje pritëse. Ekzistojnë mijëra shtesa të domosdoshme të domenit, dhe madje mund të zgjidhni sipas kamareve ose biznesit tuaj, siç është.

Ato ofrojnë zgjerime falas të domenit si “.info” dhe “. Faqja në internet” etj. Dhe nëse keni nevojë për domain “.com”, atëherë ata ngarkojnë vetëm 0,99 dollarë për vitin e parë. Kompania ofron veçori të shumta së bashku me domenin .com përfshirë 1 llogari falas me email, shtesa WhoIs dhe bllokim domain, etj.

Jo vetëm fushat, ato gjithashtu ofrojnë kategorinë e gjerë të produkteve. Këto produkte janë të lidhura me web hosting, ndërtues site dhe shabllone, e-commerce, marketing dhe produkte MS, etj. Ju mund të zgjidhni një pritje me krijimin e faqes për të hartuar shabllonin tuaj ose hostin bazuar në cPanel. Plani themelor “Pafund” i cili ofron shumë burime. Mund të presësh fusha të pakufizuara në llogarinë e vetme pasi përfshin një depozitë të pakufizuar. Ky plan gjithashtu përfshin certifikatën SSL.

Në "i pakufizuar" planifikoni, ju mund të krijoni 20 baza të të dhënave. Po ashtu, 1 domain i përfshirë në plan. Pra, nëse e keni bërë mendjen të blini një host prej tyre, atëherë nuk ka nevojë të blini domain sepse ato ofrojnë domain falas edhe me planin shumë themelor. Sinqerisht, ne nuk ju rekomandojmë mbajtjen e tyre për projekte më të mëdha. Por mund të organizoni projekte të vogla me numër më të vogël të vizitorëve. Për më tepër, ato sigurojnë 40 ditë periudhë kthimi.

Kompania pretendon të ofrojë shërbime mbështetëse 24/7. Por nuk ka asnjë kanal mbështetës përveç thirrjes telefonike. Po, thirrja telefonike është një mënyrë e shpejtë për të bashkëvepruar. Por njerëzit që mund të mos jenë të mirë në anglisht ose jashtë SHBA mund ta kenë të vështirë për ndihmë. Prandaj, mbani në mend para se të regjistroheni shërbimet e tyre. 1and1 gjithashtu mbajti mijëra artikuj të dobishëm në lidhje me mbajtjen në internet, emrin e domain, SSL dhe shërbimet e postës elektronike, etj. Të gjitha artikujt janë shpjeguar mirë duke përdorur imazhet.

Vizitoni 1and1

7. HostGator

hostgator regjistruesi më i mirë i domeneve 2019

Duke filluar nga viti 2002, HostGator nuk kërkon shumë kohë dhe shpejt e bëri emrin e tij si një nga ofruesit më të mirë të mbajtjes së faqes në internet. Tani ata janë duke pritur më shumë se 8000k fusha. Regjistrimi i një domeni me HostGator është shumë i thjeshtë. Në vend që të bombardoni ofertat e shitjes së shpejtë, procedura është shumë e thjeshtë, dhe klienti e di se çfarë do të blejë. Do të merrni domainin tuaj brenda 13 $. Ata gjithashtu mbështesin bllokimin e domenit për të parandaluar çdo transferim të paautorizuar. Intimiteti i domain-it është i disponueshëm me një çmim relativisht të ulët krahasuar me shumë kompani të tjera.

Ne e përjetojmë pritjen e tyre të përbashkët dhe akoma duke përdorur, ato janë të mrekullueshme. Kohët e fundit kemi regjistruar për shërbimin e menaxhuar WordPress i cili është jashtëzakonisht i shpejtë dhe i qetë. Ekzistojnë 3 plane pritjeje të përbashkëta në dispozicion. Do të merrni një gjerësi të pakufizuar të të dhënave, bazat e të dhënave MySQL dhe llogaritë e postës elektronike. Gjithashtu, ka shumë skriptet në dispozicion të cilat mund t’i instaloni pa mundim. HostGator ofron 100 $ Google kredi dhe $ 100 Bing kredi për marketing. Këtu mbani në mend për Google që së pari duhet të shpenzoni 25 dollarë për të shfrytëzuar këto kredi $ 100.

HostGator ofron politikën e rimbursimit 45 ditë. Sshtë një periudhë e gjatë dhe e mjaftueshme për të provuar shërbimet. Për më tepër, është gjithashtu mbi periudhën mbizotëruese të industrisë. Përveç hostimit të përbashkët, ekzistojnë edhe lloje të tjera të pritjes me çmime relativisht të ulëta si Cloud, VPS dhe të dedikuar, etj.

Për më tepër, për të siguruar sitin që ju nevojitet për të kopjuar të dhënat, kështu që kompania ofron shërbime CodeGuard të cilat kushtojnë 1,67 dollarë në muaj. Në përgjithësi, ata janë duke ofruar një pritje të vlefshme me 99.9% garanci në kohën e duhur, 45 ditë politikë rimbursimi, instalues ​​1-cik, ton modele të internetit. Nuk është e përsosur për vetëm 3,95 $ / muaj?

Mbështetja është në dispozicion 24/7/365 me numrin pa pagesë. Ekziston edhe një sistem i bisedave të drejtpërdrejta dhe biletave për lehtësinë e klientëve. Për ndihmë vizuale, ata ofrojnë qasje falas në ton mësime video. Për më tepër, ky regjistrues i lirë i emrave të domain dhe ndërmarrja pritëse gjithashtu ndërtojnë një forum ku mund të bashkëveproni me anëtarët e tjerë. Pra, nëse keni nevojë për të gjitha zgjidhjet në një vend, atëherë ato janë opsioni më i mirë.

Vizitoni HostGator

8. Regjistrohuni

register.com regjistruesi më i mirë 2019

Register.com është një nga ofruesit më të vjetër të shërbimeve të internetit dhe regjistruesi më i mirë i domain gjithashtu. Ata janë në industri që nga viti 1994. Tani rreth 2 milion fusha nën menaxhimin e tyre dhe qindra mijëra konsumatorë të kënaqur që e përdorin atë. Kjo është arsyeja pse ne i kemi cilësuar ata si një nga regjistruesit më të mirë të emrave të domain.

Kompania ofron pothuajse 50 produkte të ndryshme duke përfshirë domain, hosting, Email Email marketing dhe SSL, etj etj. Procesi i arkëtimit është kaq i thjeshtë thjesht shkruani emrin tuaj të dëshiruar të faqes në internet dhe klikoni shtoni në shportë, pastaj plotësoni detajet e pagesës. Dhe është bërë. Tani ata menjëherë do të përgatisin emrin e domain. Supshtë darkë e lehtë.

Aktualisht, zgjerimet .com, dhe .net janë në dispozicion thjesht me $ 0,50. Huh shumë e lirë! Por do të tronditeni kur të shihni se ata paguajnë 35 dollarë gjatë vitit të ardhshëm për rinovimin e domenit. Pra, nëse keni nevojë për një domain për 1-vjeçar, atëherë Register.com është i mrekullueshëm. Një tjetër mashtrim që mund të përdorni është të blini domenin dhe kur ai do të skadojë, atëherë transferojeni atë tek regjistruesi tjetër i lirë i domenit, siç është NameCheap. Në këtë mënyrë, ju mund të rrëmbeni zbritjen e tyre promovuese dhe gjithashtu mund të shpëtoni veten nga rinovimet e larta.

Ju gjithashtu mund të aktivizoni mbrojtjen WHOIS për vetëm 10 dollarë. Tani nëse për ndonjë arsye nuk mund ta rinovoni fushën tuaj, ata do ta sigurojnë atë për 1 vit. Përveç kësaj, nëse doni ndonjë emër premium, atëherë mund ta shfletoni atë sipas kategorisë dhe të shtoni një fjalen nën seksionin e fushave premium.

Ju gjithashtu mund të blini produktet që lidhen me bloget dhe tregtinë elektronike. Nëse ju nevojitet thjesht hostimi i postës elektronike, atëherë mund ta bëni dhe ta bëni personalizoni llogarinë tuaj të postës elektronike. Register.com ofrojnë hostuse me karakteristika të pasura si ruajtje 300 GB dhe bandë të pakufizuar, por ne nuk ju rekomanduam mbajtjen e tyre. Për më tepër, 20 GB gjithashtu ndanë për ruajtjen e postës elektronike në planin e tyre më themelor. Të dyja planet dhe programet e hostimit bazuar në Linux janë në dispozicion për të zgjedhur. Ata gjithashtu ofrojnë paketën hyrëse në vetëm 1.96 $ / muaj përfshirë të dy domain dhe host.

Për më tepër, shërbimet mbështetëse 24/7 dhe FAQ janë gjithmonë të dobishme. Zgjidhni një telefon dhe telefononi ata ose thjesht dërgoni një email. Ata ruajtën linja të ndryshme për pritjen, shitjen, faturimin dhe mbështetjen teknike. Për më tepër, numrat falas në SHBA dhe Kanada gjithashtu mund të përdoren për të marrë kontakte. Ju gjithashtu mund të mësoni shumë gjëra nga këshilla dhe mësime të ndara prej tyre seksioni i bazës së njohurive.

 • 10 Shërbimet më të mira të mbajtjes në internet të vitit 2019
 • Pritja më e mirë më e lirë për WordPress 2019

Vizitoni Regjistrin

9. DreamHost

Hmimet e fundit të fushave Dreamhost

DreamHost nuk është vetëm që ofron zgjidhjen më të mirë të hostimit të WordPress, por gjithashtu njihet si regjistri më i mirë i domenit. Emri i uebfaqes vjen vetëm në 13,95 dollarë dhe të njëjtën normë rinovimi. Blerja e domain nga DreamHost gjithashtu përfshin intimitetin falas të Domainit për t’ju mbrojtur nga veprimet me qëllim të keq. Mund të krijoni nënfusha të shumta.

Aktualisht ata janë duke ofruar më shumë se 350 shtesa të domain, duke përfshirë .com, info, dhe .org etj. Ka tre mundësi rinovimi si “auto”, “manual” dhe “pyet me mua”. Gjithashtu për sigurimin e domenit ju keni mundësinë për të kyçur domenin tuaj i cili shmang çdo transferim të paautorizuar.

DreamHost ofron një programe të përbashkët, të menaxhuar WordPress, Dedikuar dhe VPS dhe pretendon të presë gati 1.5 milion faqe interneti dhe blogje nën menaxhim. Ka ofruar pritje të përbashkët me $ 7,95 me instaluesin 1-klikues i cili ju mundëson të instaloni skriptet rrjedhshëm. Ato janë pak të shtrenjta për fillestarët, por ju mund të strehoni faqe të pakufizuara, ruajtje dhe gjerësi bande. Mbështetja e planeve të strehimit le të kodifikojmë dhe me një klik mund të aktivizoni certifikatën SSL / TLS e cila mund të ndihmojë në renditjen e motorëve të kërkimit.

Të dhënat e ruajtura në disqet SSD që zvogëlojnë kohën e ngarkesës së faqes dhe përmirësojnë performancën e përgjithshme të sitit. Planet e strehimit gjithashtu përfshijnë integrimin e lehtë të CloudFlare me skanimin e automatizuar të malware. Gjërat unike që ata ofrojnë janë garancia e kthimit të parave. Ju mund të dëgjoni rreth 15 ditë dhe 30 ditë garanci për kthimin e parave. Por DreamHost vjen me një periudhë gjurmësh prej 97 ditësh. Kjo është një periudhë mjaft e madhe.

Kompania aktualisht ka ekip të brendshëm për mbështetjen e klientëve dhe ofron një panel kontrolli të përshtatur për menaxhimin e veçorive të pritjes. Ju mund t’i kontaktoni ata përmes kanaleve parësore (postë elektronike, telefon dhe chat live etj) dhe gjithashtu përmes Twitter.

Ekipi i ndihmës brenda do të thotë që personeli mbështetës punëson nga vetë ndërmarrja. Dhe skuadra e di qartë se si të ndihmojë klientët dhe të rregullojë problemet e tyre. Gjithashtu ju mund të mësoni shumë nga baza e tyre e njohurive në kohën tuaj të lirë. Ata ofrojnë një lloj shërbimesh të shtrenjta, por për mendimin tonë shërbimet janë të denja.

Vizitoni DreamHost

10. Emri.com

regjistrues i lirë dhe më i mirë i domenit

Kjo kompani e akredituar nga ICANN fillon të punojë që nga viti 2003. Emri.com mban një katalog të madh të produkteve. Ata ofrojnë web hosting, email, domene, SSL, mjet ndërtues faqesh dhe produkte shumë më dixhitale. Ata mund të mos jenë ofruesi me kosto të ulët, por këtu në këtë listë, qëllimi ynë është të përshkruajmë regjistruesit më të mirë të domenit. Por ato nuk janë shumë të shtrenjta që ju mund ta blini emrin në vetëm 12,99 dollarë. Jo vetëm kjo nëse domeni në lidhje me fjalët tuaja nuk është i disponueshëm, atëherë mund të kontrolloni të dhënat e tyre të skaduara të domenit.

Meqenëse SSL është thelbësore veçanërisht për faqet e internetit të tregtisë elektronike e cila është një protokoll sigurie për të mbrojtur informacionin e klientit. Ju lehtë mund ta aktivizoni atë me disa klikime dhe do të kushtojë 8,49 dollarë në vit. Për të mbrojtur informacionin tuaj personal, mund t’ju duhet WhoisGuard i cili do të kushtojë 4,99 $. Pra, duke shpenzuar vetëm disa dollarë, ata ju japin rrugën e sigurt për të hyrë në internet. Procesi është mjaft i drejtpërdrejtë dhe i pastër thjesht kërkoni emrin, shtoni në shportë dhe plotësoni detajet e pagesës që janë.

Le të bëjmë një përmbledhje të vogël të shërbimeve të tyre të pritjes. Plani i pritjes vjen me çertifikatë falas SSL dhe gjerësi bandë 100 GB. Ju lejoni të krijoni 10 bazat e të dhënave MySQL dhe të ruani të dhëna 10 GB në serverët e tyre për 4,99 $ / muaj. kur të regjistroheni të paktën për një vit. Për më tepër, ju mund të krijoni llogari të pakufizuara FTP.

Ato gjithashtu ofrojnë mundësinë e skripteteve të parainstaluar (50+). Karakteristika të tjera përfshijnë rezervë falas, skanim spam, dërgues dhe më shumë se 100 llogari emaili. Gjithashtu, investimi juaj është i sigurt në bazë të politikës së rimbursimit 30 ditë.

Ata gjithashtu ofrojnë SEO dhe pritje të produkteve të përafërta. Nëpërmjet mësuesit SEO ata do t’ju japin konkurrencës informacione kryesore dhe sugjerimin për të rritur shikueshmërinë e faqes tuaj. Fatkeqësisht nuk ka asnjë bisedë live të dedikuar në dispozicion. Por ju mund t’i kontaktoni ata duke përdorur Facebook dhe Twitter etj. Për më shumë name.com ka mbajtur një bazë të njohurive të menaxhuara mirë. Ne nuk jemi tifoz të shërbimeve të tyre të pritjes, por për regjistrimin e një domain, name.com është një mundësi e konsiderueshme.

Emri i vizitës

Këshilla të shpejta për të dalë një emër domain-i më i mirë

Nëse jeni vetëm në kërkim të një emri domain, atëherë ju rekomandojmë NameCheap sepse çmimet e tyre janë shumë më të ulëta se të tjerët dhe gjithashtu ato përfshijnë freebies të ndryshme të dobishme. Le ta bëjmë këtë.

Ju keni një emër në mendje dhe dëshironi të blini por çfarë nëse nuk është në dispozicion? Pra, kurrë nuk varet nga një emër i vetëm. Këtu mbani në mend sugjerimet e mëposhtme.

Niche / Tema: Cila është ngrohtësia (tema) juaj? Pastaj mendoni për fjalët në lidhje me temën tuaj. Për shembull, nëse tema juaj ka të bëjë me ushqimin, atëherë përfshirja e gatimit, gjarprit etj është e mirë. Një temë Për shembull, çfarë mendoni për foodgeek.com dhe receipeshub.com? Një emër domain i rëndësishëm është një përshtypje e parë e mirë për vizitorët. Nëse nuk keni ndonjë ide, atëherë mund të përdorni gjenerues të emrit si Shopify dhe BusinessNameGenerator.

Zgjerimi i opsioneve: Ne ju sugjerojmë të zgjidhni një emër që mbulon një fushë. Për shembull, nëse blini një domain recipehub.com dhe në të ardhmen ai gjithashtu mund të përdoret për të shkëmbyer çdo lloj recete.

Të paharrueshëm: Përpiquni të zgjidhni një emër i cili është i lehtë për tu shkruar. Për më tepër, emri i paharrueshëm është gjithashtu shumë i nevojshëm. Mos përdorni magji të gabuara si veshje për rrobat sepse është e vështirë t’i thuash dikujt.

Numrat: Mund të ngatërrojë përdoruesit dhe gjithashtu ta bëjë atë të shëmtuar. Vetëm imagjinoni emrin-012.com. Eshte e veshtire.

Shkurtër: Emri i domain me një gjatësi prej 3 deri në 4 fjalë pothuajse është zhdukur. Po, çfarë tani? Thjesht përpiqeni të zgjidhni sa më të shkurtër emrin e mundshëm. Emri me gati 10 deri 12 karaktere është i shkëlqyeshëm për aq sa është e thjeshtë të flasësh dhe të shkruash.

Zgjatje: Ka shumë shtesa në dispozicion si .com, .org, .info. Ne ju sugjerojmë të zgjidhni një .com pasi është zgjatja më e përdorur. Për më tepër, nëse doni të synoni audiencën e një vendi të caktuar si Anglia, atëherë përdorimi i .uk do të ishte i shkëlqyeshëm sepse do të përfitojë nga disa motorët e kërkimit..

Këshillë: Përpiquni të shmangni kontrollin e disponueshmërisë në internet të emrave të domain kur nuk dëshironi të regjistroheni në atë kohë. Për shkak se ka raste të rralla kur një kompani blen emrin, atëherë ia shesë. Kjo është arsyeja pse ne zgjedhim kompanitë me reputacion më të mirë, por prapëseprapë, ne duam që ju të jeni aktiv në këtë perspektivë.

Duke mbajtur parasysh udhëzimet e mësipërme, mund të dilni me një emër të shkëlqyeshëm të domenit.

Si të blini një domen

Ju mund të zgjidhni çdo regjistrues domain nga lista pasi preferojmë NameCheap për t’ju ndihmuar të njiheni me procedurën e blerjes së domain. Nëse do të zgjidhni kompani të ndryshme, atëherë mos u shqetësoni sepse pothuajse të gjithë regjistruesit e domain kanë një proces të ngjashëm.

Shkoni tek Emri i Lirë dhe pastaj shkruani emrin e domain që dëshironi të blini

si të blini domain në namecheap

Pas kësaj, ata do t’ju tregojnë nëse domeni është i disponueshëm apo jo. Për më tepër, ata gjithashtu tregojnë mijëra sugjerime të tjera për emrat e domain me shtesa të ndryshme. Tani klikoni në ikonën Shto shportën. Shikoni foton më poshtë për ndihmë vizuale.

shtoni emrin e domain në karrocë

Në të njëjtën kohë, ju mund të shihni tabelën e shpenzimeve në anën e djathtë të ekranit. Thjesht klikoni në "Shikoni Shportën" button. Këtu nuk ju duhet domosdoshmërisht asgjë tjetër.

çmimi i domenit të zgjedhur

Tjetra, do të shihni kohëzgjatjen për të cilën dëshironi të blini emrin e domain. Kohëzgjatja është periudha pas së cilës emri i domain-it do të skadojë. Të gjitha janë në buxhetin tuaj dhe nëse mund të përballoni, atëherë blini për një periudhë më të gjatë. Për shembull, ne pajtohemi për 3-vjet. Kohëzgjatja më e madhe mund të kursejë ca qindarkë.

Mundësia e Rinovimit Auto dhënë gjithashtu nga kompania për të rinovuar automatikisht domenin tuaj.

Këtu vini re se duhet të mbani shumën në llogarinë bankare të lidhur për rinovim të suksesshëm; përndryshe ata ju dërgojnë alarme të ndryshme.

Ne gjithashtu mundësojmë WhoisGuard i cili jepet falas për vitin e 1 dhe në vitin tjetër ata ngarkojnë shumë pak. Dhe nëse doni ta rinovoni atë pas 1-viti, atëherë përsëri jepet opsioni i rinovimit automatik.

WhoisGuard

WhoisGuard është një shtesë e domain që mbron të dhënat tuaja private si emrin, numrin e telefonit, adresën, id e-mail etj.

Pse të Mbroni Informacionin

Sepse nëse nuk e keni aktivizuar shtresën mbrojtëse, atëherë të gjithë i shohin informacionet tuaja personale. Kështu që ju duhet ta aktivizoni atë për të mbrojtur nga spammers dhe hakerat nëse lehtë mund të përballoni. Por vini re se nuk është një shtesë e domosdoshme.

Pas zgjedhjes së kohëzgjatjes dhe opsioneve të tjera klikoni në “Konfirmoni Renditjen".

emër me ruajtjen e intimitetit të Whois

Tani ata ju kërkojnë të krijoni një llogari. Shtë kaq e thjeshtë thjesht plotësoni fushat e kërkuara, dhe kjo është ajo. Llogaria do të ndihmojë të vëzhgoni faktorët e ndryshëm si lista e domeneve dhe domain i skaduar, etj.

Pas krijimit të llogarisë, një faqe e informacionit të kontaktit do të dalë para jush duke kërkuar të plotësoni detajet si Adresa, Qyteti, Provinca, kodi postar dhe numri i telefonit etj..

Pas mbushjes së detajeve klikoni në “Vazhdo”. Në faqet e ardhshme, ata do të tregojnë informacione të ndryshme. Nuk ka asgjë të veçantë thjesht shikoni mbi të dhe pastaj vazhdoni.

Tjetra është të zgjidhni mënyrën e pagesës. NameCheap ofron 3 mënyra për të bërë pagesën e blerjeve. Zgjidhni mënyrën e pagesës dhe pastaj goditni butonin “Vazhdo”.

si të paguani para për domen

Pas kësaj, ju do të shihni një kuti të vogël në anën e djathtë. Klikoni në butonin “Paypal” dhe atje ku shkoni. Ai do të ridrejtohet në faqen tuaj të PayPal, ku thjesht duhet të vendosni detajet e hyrjes, dhe kjo është ajo.

bëni pagesa duke përdorur paypal

Ata do të marrin disa sekonda për të përpunuar urdhrin. Dhe është bërë emri i domain është i juaji. Namecheap gjithashtu ofron bisedë live gjatë këndimit. Kështu që në rast të ndonjë shqetësimi mos ngurroni të bisedoni me ta. Ata janë goxha të shpejtë.

Kur regjistroheni për domenin ndërsa blini web hosting nga NameCheap, atëherë nuk do të keni nevojë të lidhni domain dhe host sepse kompania automatikisht do ta bëjë atë për ju. Por kur blini një domain dhe hostoni nga kompani të ndryshme për të shmangur normat e larta të rinovimit.

Kur regjistroheni për domenin ndërsa blini web hosting, atëherë nuk do të keni nevojë të lidhni domainin dhe hostimin sepse kompania automatikisht do ta bëjë atë për ju. Por kur blini një domain dhe hostoni nga kompani të ndryshme në mënyrë që të shmangni normat e larta të rinovimit, atëherë ju duhet t’i lidhni ato quhet duke treguar domain.

Si ta tregoni fushën e hostit

 • Shtë shumë më lehtë sesa të mendosh. Kur blini një domen, atëherë kompania ju jep një panel kontrolli për menaxhimin e domenit. Nëse nuk e dini se ku është paneli i kontrollit, atëherë duhet të kontrolloni postat elektronike të dërguara nga regjistruesi i domain. Ose thjesht drejtohuni tek faqja juaj e regjistruesit të domain dhe këndoni.
 • Kur hyni në panelin e kontrollit të domain, atëherë futet në skedën e listës Domain / Domain.
 • Pas kësaj klikoni në butonin Menaxho afër domainit të cilin dëshironi të lidheni me pritjen

si të tregoni domainin për të pritur

Tani lëvizni poshtë derisa të gjeni seksionin “Emri Server”. Pastaj klikoni në shigjetën rënëse dhe zgjidhni “Custom”.

Tani ju duhet të vendosni “Name Server 1” dhe “Name Server 2”.

ngjisni dns në serverat e emrave

Për të marrë “Emrin Server 1 dhe 2” përsëri kontrolloni llogarinë tuaj të postës elektronike. Por në këtë kohë hapni emailin e dërguar nga kompania pritëse. Por nëse nuk e gjetët atje serverin e Emrit, atëherë identifikohuni në panelin tuaj të kontrollit të pritjes ose kontaktoni kompaninë pritëse.

· Kur të hyni në panelin e kontrollit të pritjes / Panelin e Menaxhimit të Llogarive, atëherë gjeni “Informacionin e Llogarisë” i cili më së shumti jepet në shiritin anësor..

Serverët e emrave duken diçka si më poshtë

ns1.bluehost.com

ns2.bluehost.com

Ju lutemi përdorni serverin e emrit siç është dhënë nga ofruesi juaj i pritjes.

 • Tani kopjoni serverat e Emrit dhe ngjitni në seksionin “Emri Server” i cili tregohet në imazhin e mësipërm.
 • Pas kësaj ruani ndryshimet. Tani do të duhen 4 deri në 48 orë për të përhapur plotësisht hostimin tuaj të internetit dhe emrin e domain.
 • Dhe kjo eshte.

Ne mendojmë se tani është e qartë se si ta bleni domainin dhe më pas ta lidhni atë me web hosting. Ende nëse diçka e paqartë për ju ndjeheni të lirë të kontaktoni me ne.

Përfundim – Pra, cili është regjistruesi më i mirë i domenit?

Pra, kjo është lista e regjistruesve më të mirë të emrave të domain, por cilat janë rekomandimet tona personale? Sipas mendimit tonë, nëse ju duhet vetëm një domain, atëherë NameCheap është një regjistrues i shkëlqyeshëm i domain sepse ato ofrojnë fusha me çmime të lira dhe çmimi i rinovimit është gjithashtu i arsyeshëm. Rinovimi i SSL dhe WhoisGuard janë gjithashtu me kosto të ulët.

Por nëse jeni duke kërkuar për një web hosting duke përfshirë një emër domaini, atëherë shkoni për BlueHost pasi është mbështetur edhe nga WordPress.org. Ata janë të përballueshëm, me cilësi të ofruesit të WordPress hosting dhe të merrni një emër domain falas.

Pra, këto janë sugjerimet tona tani është radha juaj për të zgjedhur sipas buxhetit dhe kërkesave tuaja. Dhe nëse tashmë keni provuar cilindo, atëherë ndjehen të lirë të ndajnë se cili është regjistri më i mirë i domenit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map