A legjobb online áruház-építők kezdőknek és kisvállalkozásoknak 2020-ban

* Frissítések: Frissített árazás és szolgáltatások frissítve 2020-ra; hozzáadott GYIK szakasz.


Az online kiskereskedelem az egész világon 2,3 trillió dollárt tesz ki 2017-ben, és a bevétel 2021-ben várhatóan 4,88 trillió dollárra fog növekedni (forrás). 2019-ben az e-kereskedelem a világ minden kiskereskedelmi bevételének több mint 13% -át teszi ki.

Az online kiskereskedelem nagyon óriási.

Hiányzik (sokat!), Ha vállalkozása nem bővítette online elérhetőségét.

Az online áruházépítők megjelenésével még soha nem volt ilyen egyszerű létrehozni egy online áruházat – még akkor is, ha csak újszülött vagy, aki nem rendelkezik webfejlesztési tapasztalattal..

Számos nagyszerű e-kereskedelemmel foglalkozó weboldal-készítőt kínálunk kezdőknek, akik egyszerű és működőképes online áruházat akarnak. Szűkítettük az öt legjobbra, amely nagyszerű minden újszülött vagy kisvállalkozás tulajdonosának korlátozott költségvetéssel.

Röviden: Hasonlítsa össze a legjobb online áruház-építőket

Hasonlítsa össze a szolgáltatásokat és tekintse át az online áruház építőinek árazását az alábbi táblázatban.

Jellemzők
Shopify
BigCommerce
Volusion
Wix
Weebly
Zyro
Alkalmazások és témák1 200+ alkalmazás & 100+ téma470+ alkalmazás & 110+ téma70+ alkalmazás & 40+ témákTöbb mint 260 alkalmazás & 500+ téma270+ alkalmazás & 50+ témákNincs alkalmazás & 11 téma
TámogatásE-mail, élő csevegés & telefonEmail & telefonÉlő chat & telefonEmailE-mail, élő csevegés & telefonÉlő chat & e-mailek
Tranzakciós illeték0,5–2,0%0%0%2,9%++2,9%++0%
Fizetési átjárók100+ fizetési átjárók világszerte60+ fizetési átjárók világszerteAuthroize.net, Digital River, FirePay, PayPal Pro, StripeFogadjon el nagyobb hitelkártyákatCsík, Négyzet, PayPal Express, Authorize.netIsmeretlen
A legjobb terv a kis biz számáraAlap – 29 USD / hónapPlusz – 29,95 USD / hónapSzemélyes – 29 USD / hóVIP – 35 dollár havontaÜzleti – 25 dollár havontae-kereskedelem – 14,99 USD / hó
Amit kapszKorlátlan mennyiségű termék és tárolás előzetes e-kereskedelmi funkciókkalKorlátlan termékek és sávszélesség. Akár 150 ezer dollár online értékesítés évente10 000 termék 10 GB sávszélességgel. Prioritási támogatás20 GB tárhely és korlátlan sávszélesség hasznos funkciókkalKorlátlan online funkciókkal bíró termékekLegfeljebb 100 termék felsorolása
AlkalmasKomoly e-kereskedelmi vállalkozás, aki a legjobb jack-of-all kereskedéseket keresi.A bevétel alapján bármilyen méretű online áruház; a legjobb alternatívák a Shopify számára.Kis vagy egyedi eladó, aki fizikai termékeket akar eladniMeglévő Wix-felhasználó, aki weboldalát online áruházvá kívánja frissíteni.Azok a felhasználók, akik egyszerű és olcsó online áruházat akarnak a webhelyen.Kezdő e-kereskedelmi webhelyek
LátogatásShopify.comBigCommerce.comVolusion.comWix.comWeebly.comZyro.com

Magasra értékelt online áruház-építők – Áttekintési szolgáltatások & Árazás

1. BigCommerce

BigCommerce online áruház-készítő - alapvető tervBigCommerce – 15 napig kipróbálhatja a BigCommerce-t ingyen (nincs szükség hitelkártyára), kattintson ide.

Függetlenül attól, hogy komoly üzleti tulajdonos vagy csak újszülött – a BigCommerce rengeteg olyan szolgáltatást kínál, amelyek szuper felhasználóbarátak. Fontos megjegyezni, hogy webhelyük kissé zavaró lehet az új látogatók számára.

Mivel a BigCommerce a mély funkciókban rejlik, sokféle felhasználó számára képes kiszolgálni a szolgáltatást. Termékvonalaikat két fő szegmensre osztják – Enterprise és Essentials. Ha több milliárd dolláros társaságot nem működtet, akkor nagyobb az esélye, hogy megvizsgálja az Alapvető tudnivalók szakaszt.

A BigCommerce Essentials a többfunkciós rendszert kínálja a felhasználók számára, amely segít minden szakaszában, a regisztrációtól kezdve a webhely működéséig. A kezdő nélküli sablonoktól kezdve a tervezésig, valamint az egyéb kiterjedt funkciókig, például a többcsatornás értékesítésig, a marketing eszközökig és még sok mindenig – a BigCommerce Essentials mindent megtesz.

Nagyon széles körű támogatással is rendelkeznek, és ezt egynél több módon is ki lehet használni. A szokásos súgócsatornákon túlmenően igénybe vehető igény szerint igénybe vehető tanfolyamokon is részesülhetnek, amelyek segítik a webhely fejlesztésének alapvető ismereteit..

Kipróbálhatja őket egy 15 napos ingyenes próbaverzióval, hitelkártya nélkül.

Bővebben a BigCommerce áttekintés itt.

BigCommerce Főbb jellemzők

 • Széles témaválasztás – Építsen egy gyönyörű online boltot, amely könnyen testreszabható témát kínál
 • Mindenhol eladható – Integráljon az eBay, az Amazon, a Facebook, a Square, a Google Shopping és így tovább
 • Szállítási és adózási támogatás – automatikus kiszámítja a szállítási és adókulcsokat
 • Átfogó elemző eszközök – Beépített üzlet-elemzés és integráció a Google Analytics szolgáltatással; exportáljon értékesítési és termékadatokat CSV vagy XML formátumban
 • Dropshipping képességek – Különböző alkalmazások érhetők el a drophipping vállalkozás számára
 • Legjobb SEO lehetőségek – Solid SEO szolgáltatások és támogatás
 • Nincs tranzakciós díj minden tervben – Eladjon és többet kereshet a BigCommerce segítségével

BigCommerce árképzés

 • Normál – 29,95 USD havonta
 • BigCommerce Plus – 79,95 USD havonta
 • Pro – havonta 299,95 USD

2. Shopify

Shopify e-kereskedelmi platform - épít és bővítheti vállalkozását onlineShopify – Próbálja ki a Shopify alkalmazását ingyen 14 napig (hitelkártya nem szükséges), kattintson ide.

A Shopify az egyablakos megoldás minden üzlettulajdonos számára, és azok számára, akik weboldalukon szeretnének elektronikus kereskedelmet tartani. A Shopify hozzáférést biztosít az online áruház-készítőjéhez, amely lehetővé teszi, hogy a webhelyet pontosan a kívánt módon építse.

Az előre elkészített Shopify sablonok használatával meglehetősen könnyű létrehozni az e-kereskedelem áruházát. Több mint száz sablon közül választhat. Az összes professzionális megjelenésű sablon mobilbarát.

Számos olyan funkciót tartalmaznak, mint a SEO, a marketing erőforrások, a szociális média integrációja, a biztonságos bevásárlókocsik, és akár több mint 100 fizetési átjárót is támogatnak. Ha további szolgáltatásokra van szüksége az áruház kibővítéséhez, kiválaszthatja a megfelelő kiegészítőt a Shopify alkalmazás áruházából – ingyenes és fizetett árukkal együtt.

Ha online áruháza az Egyesült Államokban vagy Kanadában található, használhatja a Shopify fizetést és a szállítási megoldást. A Shopify fizetése teljes mértékben integrálva van az üzletbe. Nem kell fizetnie tranzakciós díjat. Vagy akár 2% -ot is felszámíthat minden eladásért.

Tudjon meg többet – olvassa el a Shopify mélyreható áttekintését.

Shopify főbb jellemzői

 • Méretezhetőség – Erőteljes online áruház-készítő kis- és nagyvállalatok számára
 • Mindenhol eladható – Integráljon az Amazon, a Facebook, a Instagram és így tovább
 • Beépített üzletfelület-kialakítás – 100+ professzionális sablon az e-kereskedelmi webhelyek számára (ingyenes & prémium)
 • Shopify értékesítési pont – Egyesítse az offline üzletben és online értékesítést
 • Shopify fizetés – Hitelkártyás fizetés fogadása harmadik fél számlák nélkül
 • Szállítási támogatás – automatikus kiszámítja a szállítási díjakat és kinyomtatja az USPS szállítási címkéket
 • Shopify üzleti névgenerátor – Válassza ki az eredeti üzleti nevét az automatikus eszköz segítségével
 • Exchange Marketplace – Vásároljon, adjon el, vagy könnyedén adja át Shopify üzletét
 • Legnagyobb alkalmazások és közösségi támogatás – a Shopify-t egy független fejlesztők nagy közössége támogatja; A Shopify App Store rengeteg hasznos kiegészítővel rendelkezik

Shopify árképzés

 • Shopify Lite – 9 USD havonta (korlátozott szolgáltatások)
 • Alapvető Shopify terv – 29 USD havonta
 • Shopify – havonta 79 USD
 • Advanced Shopify – 299 USD havonta

3. Változás

VolusionVolusion – Próbáljon ki 14 napot ingyen (hitelkártya nem szükséges), kattintson ide.

Azok számára, akik egy sima és tiszta online áruházat szeretnének felépíteni, a Volusion minden eszközt kínál, amely a legmegfelelőbb egy olyan vizuálisan vonzó e-kereskedelem felépítéséhez, amely nem túl nagy a Flash igényeinek..

A Volusion webes építési eszközeinek számos szempontja megváltoztatható bármilyen termék eladása érdekében, ám tervezésük fizikai javak értékesítésére irányul.

A Volusion segítségével épített e-kereskedelmi webhely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy könnyedén navigálhassanak a boltban, és böngészhessék az Ön által eladott termékeket.

Volusion Főbb jellemzői

 • Fizetési támogatás – fogadjon el hitelkártyás fizetést a Stripe, a Authorize.net és egyéb eszközökön keresztül.
 • Termékoldal – vonzó termékbemutató oldal zoom funkcióval és képgalériával
 • Elhagyott kosár funkció – további értékesítések visszaszerzése
 • Felhasználói értékelések – Hagyja, hogy a felhasználók felülvizsgálják és értékeljék termékeit
 • Mobilbarát – Az összes webhely és online áruház a mobil felhasználók számára van optimalizálva

Volusion árazás

 • Személyes – havonta 29 USD
 • Profi – havonta 79 USD
 • Üzleti – havonta 299 USD

4. Wix

Wix honlap - weboldal és e-kereskedelem készítőWix üzletek – Kattintson ide, hogy ingyenesen kipróbálhassa.

Wixnek vége 154 millió regisztrált felhasználó 190 országban, és ezek továbbra is gyors ütemben növekednek. Azoknak a vállalkozásoknak, akik kicsivel szeretnének kezdeni az e-kereskedelem világában, a Wix egy nagyszerű webépítő megoldás, mivel néhány perc alatt készen áll a webhelyre..

Az egyik nagyszerű dolog a Wix-nél, hogy azokkal foglalkozik, akiknek nincsen tudásuk a webhely elindításáról. A sablonok biztosításától a betűkészletek kiválasztásáig a kanál minden segítséget nyújt Önnek, amelyre webhelyének szüksége van.

Noha a Wix egy általános webhelyről ismert, mégis van egy robosztus e-kereskedelemmel foglalkozó weboldalépítő eszköz, amely meglehetősen nagy teljesítményű.

Olvassa el részletes Wix-áttekintésünket itt.

A Wix üzletek legfontosabb jellemzői

 • Könnyen használható szerkesztő – Készítse el áruházát drag and drop eszközzel
 • Wix Logo Maker – Készítsen egyedi márkát a márkájához
 • Business Name Generator – Válasszon eredeti és emlékezetes nevet vállalkozása számára
 • Mobilbarát – Az összes webhely és online áruház a mobil felhasználók számára van optimalizálva
 • Blogkészítés elérhető – A blogfunkciókat könnyen hozzáadhatja e-kereskedelmi webhelyéhez
 • Online áruházsablonok – Több mint 500 testreszabható sablon a Wix áruházakban

Wix áruházak árképzése

 • Business Unlimited – 17 USD havonta
 • Business Unlimited – 25 USD havonta
 • Üzleti VIP – 35 USD havonta

5. Weebly

Weebly online áruházWeebly online áruház – Kattintson ide, hogy ingyenesen kipróbálhassa.

A Weebly egy erőteljes platformot kínál egy weboldal létrehozásához, ám továbbra is megfizethető az induló vállalkozások számára. A Wix mellett a Weebly meglehetősen hasonló az általuk kínált szolgáltatások szempontjából.

Az általuk kínált nagyszerű lehetőségek közül néhány az a képesség, hogy az ügyfelek kereshessenek és szűrhessenek a kívánt termékeket az Ön webhelyén.

De természetesen a Weebly legnagyobb előnye az árazás. És 12 dollárért a legalacsonyabb e-kereskedelmi tervért egyértelműen könnyebb és kevésbé fájdalmas a pénztárca számára egy e-kereskedelemmel rendelkező webhely létrehozása..

Olvassa el részletes Weebly áttekintésünket itt.

A Weebly online áruház főbb jellemzői

 • Megfizethető – A legolcsóbb online áruházépítő a piacon, csak havonta 12 dollárral kezdődik
 • Automatikus adószámoló – Az adómértékek beállítása az ügyfél tartózkodási helyére
 • Fizetési támogatás – fogadjon el kifizetéseket a Square vagy a harmadik fél szolgáltatóin keresztül
 • Könnyű üzletmenedzsment – Készletkezelő eszköz cikk jelvényekkel és négyzet alakú ajándékkártyákkal
 • A jó SEO támogatja a SEO eszközöket a webhely és a termék láthatóságának javításához

Weebly árképzés

 • Pro – havonta 12 USD
 • Üzleti – havonta 25 dollár
 • Business Plus – havonta 38 USD

6. Zyro

Zyro Online Store – Kezdje el ingyen online boltjának felépítését.

Zyro célja, hogy a weboldalépítést könnyen elérhetővé tegye a tömegek számára, beleértve az online áruházakat is. Kettős képességük azt jelenti, hogy az új felhasználók előrehaladási útvonalakat élveznek még akkor is, amikor ingyenes terveikkel kezdik el – és később frissíthetik webhelyeik kereskedelmi forgalomba hozatalához.. 

Meg kell azonban jegyezni, hogy ez a nagyon egyszerűség kétélű kard lehet. Az e-kereskedelemben tapasztalt veterán felhasználók számára korlátozott lehet az itt elérhető információk. Ha azonban új vagy, valószínűleg könnyedén alkalmazkodik.

Mivel új szolgáltatásként jelenik meg a fogszabályozás kérdése, de a Zyro csapata keményen dolgozott a problémák megoldásában. Csak annyit kell tennie, hogy kapcsolatba lép velük, és a többi támogatást fogják kezelni.

Mindenesetre, örökkévaló próbafiókkal mi lehet rossz?

A Zyro főbb jellemzői:

 • Könnyen használható online áruház-készítő
 • Előre tervezett sablonok
 • Hasznos üzleti eszközök, például logókészítő
 • SEO-optimalizált webhelyek
 • Nincs tranzakciós díj
 • Többcsatornás értékesítési támogatás

Zyro árképzés:

 • e-kereskedelem – havonta 14,99 USD
 • e-kereskedelem + – 21,99 USD havonta

Önnek megfelelő online áruház-készítő?

A BuiltWith legnépszerűbb 1.000.000 webhelyén tárolt megoldásokkal rendelkező webhelyek több mint 40% -a online áruház-készítőt használ: a Shopify, a Shopify Plus és a BigCommerce (forrás: BuiltWith).

Az e-kereskedelem vagy az online áruház építője olyan szoftver, amely teljes megoldást kínál Önnek weboldal készítéséhez és online értékesítéshez.

A szoftver megkönnyíti az online áruház felállítását, például weboldal készítés, üzlet létrehozása, készlet kiszámítása, szállítási díjak kiszámítása, készletkezelés, értékesítési jelentések, fizetési átjáró integrálása, üzlethelyiség kialakítása stb .; hogy összpontosítson vállalkozása működésére.

Az online áruház építője általában nem szakemberek és szakemberek számára megfelelő. Csak annyit kell megtanulnia, hogyan kell használni ezeket az előre beprogramozott szolgáltatásokat – akárcsak az MS Words vagy a WYSIWYG webszerkesztő használatához..

Ugyanakkor, mint minden jó dolog az életben, az online áruházépítőknek is megvan a maga részük a hátrányaikban.

Vessen egy pillantást egy online áruház-készítő használatának előnyeire és hátrányaira:

Előnyei Online áruház-készítő

Az online áruház-készítő használatának általános előnyei a következők:

 • Nincs szükség kódolásra – Könnyedén létrehozhatja és szerkesztheti online áruházát egy drag-and-drop szerkesztő segítségével. Összehasonlításképpen fejlett webfejlesztési ismeretekre van szükség ahhoz, hogy egy online áruházat a nulláról építhessen nyílt forrású megoldással (pl. PrestaShop vagy Magento weboldal).
 • Értékesítés utáni technikai támogatás – Az olyan platformok, mint a BigCommerce és a Shopify kiterjedt értékesítés utáni támogatással járnak, a súgó (általában) csak egy e-mailben van.
 • Kész, gyönyörűen kialakított kirakat (a legjobb ingyenes sablonokat tekintheti meg itt)
 • Védelem a beépített biztonsági szolgáltatásokkal és a megosztott SSL-tanúsítványokkal
 • Növeld vállalkozását több csatornán és platformon (Facebook, Instagram, Pinterest, Amazon stb.)
 • Könnyen fizethet különféle valutákban több fizetési átjárón keresztül
 • Néhány üzletépítő lehetővé teszi online és offline értékesítés egy helyen történő kezelését (pl. Shopify Pos)
 • A folyamatos weboldal támogatása (beleértve a biztonsági és szoftverfrissítéseket) további költségek nélkül

Hátrányai Online Store Builder

Az online áruház-készítő használatának általános hátrányai közé tartozik

 • Üzleti marzs csökkentése – Sok online áruházépítő éppen eladási tranzakciós díjat számít fel (azaz a Shopify díja 0,5 – 2,0%).
 • Néhány online áruház-építő SEO-vel kapcsolatos problémákkal jár (URL-struktúra, .htaccess-hozzáférés stb.), Amelyeket nem tud megjavítani
 • Az üzlet élete és halála a platformtól függően. Ha a platform nem működik, akkor a bolt is

Hogyan válasszuk ki: Melyik e-kereskedelmi webhelykészítő az Ön számára?

Számos online áruházépítő áll rendelkezésre az interneten, és az Ön számára megfelelő platform kiválasztása attól függ, hogy mire van szüksége az Ön és vállalkozása számára..

Olyan ez, mint egy autó vásárlása. Ennek fő célja az, hogy eljuttasson az A – B pontról, de még sok más is van, ha megpróbálsz egyet kiválasztani. Az online áruházplatform segítségével a fő cél az eladott termék megmutatása, bevásárló kosárba helyezése és pénzt adni. De ugyanúgy, mint egy autó vásárlása, ott van még más.

Amikor a vállalkozása számára a legjobb e-kereskedelem-weboldal-készítőt választja, előbb a következő tényezőket kell figyelembe venni:

1. Mi a költségvetése??

Költségvetése dönti el, mit engedheti meg magának. Ha nagyobb költségvetése van, akkor nagyobb autót is kaphat. Ugyanez vonatkozik az online áruházakra és az e-kereskedelem lehetőségeire. A nagyobb költségvetés minden bizonnyal érdekesebb platformokat jelent, amelyek több beépített funkciót kínálnak. A megfizethető áruk viszont egyszerűbbek és érthetőbbek lesznek.

 • Árukatalógus tranzakciós díjak nélkül: BigCommerce, Volusion
 • Legolcsóbb üzletépítő: Weebly

2. Felhasználóbarát jelleg?

Az online áruház építőjének megkeresésekor meg kell értenie a különbséget valami működő és felhasználóbarát működés között. Bizonyos építők a tervezésre összpontosítanak a funkciók fölött vagy fordítva. Ha nem gondolja át az átjárókat és a felhasználói kézikönyveket, akkor inkább további funkciókkal és lehetőségekkel rendelkezik. Vannak, akik szeretnének egy egyszerű és egyértelmű kialakítást a homályos szolgáltatásokkal szemben.

 • A vállalkozásbarátabb üzletépítő: Shopify, BigCommerce

3. Szüksége van-e extra támogatásra??

A támogatás mindig jó, különösen akkor, ha segítségre hívhat valakit. Sajnos pénzbe kerülhet. Noha egyesek rendben lehetnek azzal, ha szabványosítottak segítséget, vagy ha maguknak tesznek mindent, ha kiegészítő segítségre van szükségük, akkor érdemes fontolóra venniük egy fejlesztőt.

 • A legjobb támogatási közösséggel rendelkező üzletépítő: Shopify

4. Szüksége van offline értékesítésre / készletre?

Az e-kereskedelem platformjai segítségével kezelheti megrendeléseit és készletét. Egyes platformok azonban lehetővé teszik, hogy szinkronizálja azt az offline eladásokkal is. Még néhányat offline rendelési rendszerként is használhat, hogy a készlet / fizetés zökkenőmentesen működjön az online és az offline áruház között.

 • Tárolja az építőt beépített POS rendszerrel: Shopify

5. Melyek az online áruház alapvető jellemzői?

Egy jó online áruházépítőnek fel kell kínálnia azokat az alapvető funkciókat, amelyekre szüksége lehet egy e-kereskedelmi webhelyhez, például SSL tanúsítványokat, kosárfunkciókat, weboldal SEO funkcióit, értékesítési és készletjelentést, kártya helyreállítást és tranzakciós pluginokat. Néhányuk több funkciót és bővítményt kínál, de a kompromisszum azt jelenti, hogy bonyolultabb felülettel kell foglalkozni.

 • Online áruházépítő, a legjobb tulajdonságokkal: BigCommerce

Gyakran ismételt kérdések az e-kereskedelem webhely-készítőivel kapcsolatban

Használhatom a saját domainjét az online áruházépítőnél?

Igen, ezt megteheti a legtöbb online áruházépítőnél. A cikkben javasolt mind az öt platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen összekapcsolják domainnevüket.

Meg kell vásárolnom egy speciális SSL-igazolást az online áruházomhoz?

A legtöbb online áruházépítő ingyenes SSL-tanúsítvánnyal rendelkezik – ennélfogva nincs szükség további költségekre vagy munkára. Megvásárolhatja és telepítheti a privát SSL-tanúsítványt az üzletéhez. Az SSL-tanúsítvány megléte elengedhetetlen nemcsak az ügyfelek online biztonságához, hanem a Google rangsorolásához is. A Google ezt egyértelműen kijelentette A HTTPS titkosítás egy rangsoroló jel 2014 augusztusában.

Mennyit kell fizetnem tranzakciós díjat az online áruház építőjének?

Nem minden online áruház építője számít fel tranzakciós díjakat – például a BigCommerce nem számít fel tranzakciós díjat minden tervében. Ha igen, akkor a díjak általában 0,5% és 3% között mozognak – az Ön által használt tervtől függően.

Íme két példa:

Shopify tranzakciós díjak
Basic Shopify: 0 – 2% külső fizetési átjárók esetén
Shopify: 0 – 1% külső fizetési átjárók esetén
Advanced Shopify: 0 – 0,5% külső fizetési átjárók esetén

Az összes főbb hitelkártya (Visa, Mastercard, American Express, JCB, Discover és Diners Club bankkártyák) használatához be kell állítania a hitelkártya elfogadása részben, majd a Shopify fizetések lehetőséget választva..

Weebly tranzakciós díjak
A Weebly hozzáad egy 2,9% szolgáltatási díjat + 0,30 USD tranzakciós díjat a Stripe, a Authorize.net és a PayPal számára. Kezdő és profi terveiknél a Weebly további 3% -ot számít fel, de választhatja az üzleti tervet, hogy elkerülje a kiegészítő díjat.

Használnom kellene inkább egy ingyenes e-kereskedelmi webhely-készítőt?

Nem. Nem javasoljuk az ingyenes e-kereskedelemmel foglalkozó weboldal-készítő használatát, mivel ez általában nagyon alapvető. Az e-kereskedelemmel kapcsolatos weboldal létrehozásakor az ön által fizetett és gyakran időben fizetendő az az eszköz, amely lehetővé teszi az online áruházhoz szükséges eszközöket és funkciókat..

Mi az online áruház??

A Dropshipping olyan üzleti modell, ahol fizikai termékeket adhat el anélkül, hogy tényleges tárgya lenne magával. Amikor az ügyfelek megrendelést kapnak, az üzlettulajdonosoknak csak fel kell venni a kapcsolatot a szállítóval. A megrendelést ezt követően a beszállító közvetlenül a vevők felé szállítja. Nézze meg a legutóbbi esettanulmányunkat, és megtudhatja, hogyan indíthat cseppszállítási vállalkozást a Shopify segítségével.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map